- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Egy EVGA GTX 1070-est használok a gépemben, ami az utóbbi időben csak és kizárólag a PUBG futtatása alatt afféle 'zizegő' hangot produkál. Teszteltük másik vga-val (1650 super), akkor nem tapasztaltam ilyet, és ahogy mondtam, csak a PUBG alatt csinálja ezt, a menübe lépéstől egészen a program bezártáig.
Van esetleg valami tippetek, hogy mi okozhatja ezt, és hogyan lehetne orvosolni? A válaszokat/segítséget előre is köszönöm szépen!
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje bármilyen fhd-s anyagot nyitok meg a gépen, egy pillanatra mindig beakad a kép, és ezt mutogatja a jobb alsó sarokban:
r9 270x-ről van szó, kb egy éve vettem használtan itt ph-n. Egy vga driver uninstall megoldja szerintetek a problémát, vagy döglődik a vga?
-
vj0c1
aktív tag
Nem tudom mi a fene van, de most működött.. ugyanúgy csináltam, mint reggel.. rendszer, eszközillesztők, videókártya, illesztőprogram törlése, reboot, friss vga driver install, és most működik.. egyszerűen nem értem mi a fene változott reggel óta...
Mindegy a lényeg, hogy sikerült, köszi a választ mindenesetre!
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel egy vga driver reinstall során ez fogadott:
Ötlet? (win8.1 64bit)
-
vj0c1
aktív tag
válasz
spista222 #24708 üzenetére
Na akkor most más kérdés. Van benne egyszer ez a 4670 512 gddr4, egy amd 5000 dual core, 2x2gb ddr2 és ezek egy asus m2n68-am-se2, ami csak ddr2-es ramokat támogat. Ha tuningolni akarnék, akkor igazából kezdhetném az alaplappal és akkor már szinte majdnem mindenből újat, vagy mással is el lehet érni nagyobb teljesítményt?
-
vj0c1
aktív tag
Létezik hogy ugyanabból a kártyából(sapphire hd 4670 512) a gddr4-es verzióval jobban akad az mw3 mint a gddr3-assal?
-
vj0c1
aktív tag
-
vj0c1
aktív tag
Amd-s procihoz ati vagy gf?
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Halott 4670 512 gddr3 helyére keresek kb 6kért vga-t (drágább nem nagyon jöhet szóba), amd-s proci mellé. Szerintetek ati, vagy geforce? Egy mondjuk 8800gt (tudom hogy 6k-ért nincs csak érdekel) mennyire van egy szinten az előző 4670-el?
Fontos lenne!! Előre is köszi a választ!A "Milyen kártyát?" topicban csak a vita megy, úgyhogy muszáj volt itt is megkérdeznem.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
#90933760 #24611 üzenetére
Öcsémnek ugyanilyen van, anno rengeteget mw2-ztünk rajta, amikor még az volt a közös gép, de azért vannak kételyeim, mert a nejem gépében most ment tönkre tegnap egy hd 4670 512 gddr3(nem tudom hogy a játék miatt történt-e mert már 2 éve játszott vele ő is rajta), nekem pedig hd 5550 van az előbbi paraméterekkel, és amíg a nejem gépén jó grafikai beállítások mellett nem volt probléma, addig nálam azért vannak szaggatások enyhébb graf mellett is, szóval nem tudom...
-
vj0c1
aktív tag
HD3850 512Mb GDDR3-el menne szerintetek az MW3:
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24505 üzenetére
Értem, mi viszont originalt szeretnénk majd ha lesz rá keret, most csak az érdekel, hogy nagyjából mik a lehetőségek.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24500 üzenetére
Az árakat amiket írtál az itteni használtakra érted?
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24496 üzenetére
Valami olcsóbb kellene a 20k csak nagyon a felső határ volt.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24492 üzenetére
Asus M2N68-AM-SE2-es alaplapja van ddr2-es pci-e vga foglalattal. Szerintetek egy max 15-20ért lehet hozzá normális vga-t kapni, amin az mw3 normálisan elfut?
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24489 üzenetére
Ati Radeon HD 4670, de eddig minden probléma nélkül elfutott rajta a játék méghozzá nem is low graf-on, semmi baj nem volt vele. Igen egyébként ahogy HunChaos írja csökkentett módban próbáltam én is tevékenykedni, vga driver törlés, reboot és driver install, de simán nem bootol be, ugyanúgy ez a piros csík van jelen és kékhalál 4-5 másodpercig, reboot, és ugyanez egyfolytában.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
A nejem MW3-al játszott a gépén, amikor a monitor elsötétült, és újrainduláskor a windows 7 betöltése közben kékhalál jött be ezzel a szöveggel:
"Windows 7 crashes on startup, "Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed"
Még mielőtt a kékhalál felbukkan a win 7 betöltése közben viszonylag vastagabb átlátszó piros csíkok vannak a képernyőn. Mi lehet a hiba, szoftveres, vagy hardveres? Rendszer újrarakás segíthet rajta?
Köszi előre is! -
vj0c1
aktív tag
-
vj0c1
aktív tag
Rendben, köszi szépen, később kipróbálom most sajnos mennem kell. Mondjuk azért új kártyánál én nem tudtam volna elképzelni a hardverhibát, de remélem az általad linkelt driverrel nem lesz szürkülés, meg ez a felismeretlen pci alkatrész sem.
Később még valószínűleg írok, hogy mi lesz, és köszi még egyszer! -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken sikerült hozzájutnom egy Sapphire HD 5550-hez(512MB GDDR5), és lehet, hogy én voltam a béna, de az ati(amd) hivatalos oldalán nem találtam pont hozzá való drivert, csak 5570-hez. Próbaképp leszedtem azt, mert elsőre nem akartam a saját cd-jéről feltenni, de amint az felkerült előjött egy probléma, hogy bekapcsolás után kis idővel mindig elszürkült a képernyő. Kiderült, hogy elvileg a driver miatt csinálta ezt. Feltettem a cd-n lévő drivert, de egy gond továbbra is van, mert hiába működik a videókártya, az eszközkezelő továbbra is mutat egy felismeretlen PCI eszközt, márpedig az egyetlen ilyen eszköz a videókártya.
Szerintetek mitől lehet ez? Előre is köszi a választ!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest