- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macei
tag
válasz
BomiBoogie #24747 üzenetére
biztos hogy nem az a gond.
Próbáltam már az amd oldaláról leszedett agp hotfix-es valahanyast ami a legfrissebb ehhez a karihoz, próbáltam a hozzá kapott cd-ről feltenni, de egyik sem ment, verziókat nem tudok nincs elöttem a masina.
Elötte én használtam a saját gépembe 3 hónapot aztán ment át anyáméba. Nálam jó volt nála is és egyszercsak lett vele ez a probléma
-
Macei
tag
Esetleg ERRE valaki?
-
-
Macei
tag
válasz
persil #24668 üzenetére
Pedig vagy ez vagy pedig telepitsd fel a monitorhoz való illesztőt ha nem ismeri fel magától akkor szokott hide-olni olyan dolgokat amiket egyébként tud.
Aza jó ha nem plug and play monitort ír ki hanem mondjuk agneovo f-190
Egyébként én 59hz-ről még nem hallottam csak 56-ról és mért szeretnél megvakulni vénkorodra?
-
Macei
tag
válasz
RaZroX #24658 üzenetére
Haveromnak NV 9600GT-je van egy Core 2 Duo 2,8Ghz mellett.
Borderland 2 közepesen 40-60FPS
CoD4 Fullon 80-100FPS. Asszem ugyanazt a motort használja mint a cod5 csak kakibbul van optimalizálva.szvsz Ennyit számít a proci.
És ha még él az a szabály hogy mindig 2x annyi ramod legyen mint amennyi vramod, bár ezt nagyon régen mondták nekem.
-
Macei
tag
válasz
BomiBoogie #24651 üzenetére
Az nem megy de nem ez a fö gond.
Amint a képen is láthatod a catalyst kitagadja a vidikarimat.
És ezzel tulajdonképpen mindent elmontammi nem érthető?!
ööö hát izé.......
Az van hogy így semmit nem tudok kihasználni amit a vidikari tud tehát 3D gyorsítás 2 kijelzős megjelenítés illetve 1024*768-as felbontásnál nagyobb amit a TV igényelne(1366*768 asszem). Még a nyamvadt GTA2 is akad pedig annak aztán kell a kraft
Bocsánat ha flegmatikus vagyok de délután 3-óta bűvölöm ezt a romhalmazt.
Lóvé ugye nincs rá hogy kipróbálgassam melyik alkatrésztől lesz jó a masina tehát mókolok. -
Macei
tag
Hellóó
S.O.S. problémám van.
Mégpedig EZ.Tehát adott egy ASUS AH3450, agp-s vidikari egy asrock 4COREDUAL-SATAII alaplapban.
Müködött kb 4 hónapig, most is működik.Bizonyos de után a Fifa13-nál került elő egy hibaüzenet (E0001) ami annyit tesz EA nyelven hogy nincs shader 3.0 támogatás.
Riasztottak anyámék(náluk van a gép, az én régi gépem) hogy nem müködik nézzem meg.
Majd egy XP reinstall megoldja biztos a 2 hugom elcse**ett vmit.Hát xp ujratelepítés után működött a catalyst mindent láttam tudtam állítani. JAJ DE JÓ.
És nem mert a kövi restart után már a fejemhez vágta a catalyst hogy nincs a catalystal kompatibilis hardver. Utána catalyst le aztán fel, fel telepítésnél már DisplayDrivert nem telepít csak HDMI Audio Drivert.
Kössz szépen.Próbáltam:
BIOS Upgrade
VGA BIOS Upgrade
Driver ASUS oldalól
Driver ATI oldalról
Driver CD-ről
Ez mind hatástalan.Segítsetek PLS
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest