- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csababá
tag
válasz
Alister71 #7854 üzenetére
Köszönöm szépen. A tuninghoz abszolút nem értek, az nem opció.
A hardwear-t (talán) Ccleaner olvasta ki nekem, én meg idepötyögtem, sajnos Lord Vader 2. válaszából szinte semmit nem értek, viszont az előzőből kiindulhatok, köszönöm. Használtat, vagy újat érdemes venni ezekből? Mivel láma vagyok, tartok tőle, hogy könnyen átvágnának egy használt kártyával, igaz a másik oldalon meg bízok még a tisztességes üzletben. -
Szlovi
senior tag
válasz
Alister71 #6357 üzenetére
Ez így van,illetve az ajánlott tápok között sincs. Kérdés,hogy milyen belsővel rendelkezik. Ha ezt nem tudni pontosan,akkor lutri a dolog
malware: 320SP vs. 640SP
Dupla számolóegység több (nem feltétlenül dupla) képkockát ad adott beállításon. Vagy nagyobb felbontáson is folyamatos képet ad a 320SP-shez képest,ami azon a beállításon a 320-al már szaggathat. -
Jacek
veterán
válasz
Alister71 #5655 üzenetére
Elméletben igen
) viszont nem is települ föl a catalyst
Rendebe tettem, DOS alatt fölraktam egy tuningolt BIOS-t és megint kék halál
vissza az eredeti simán megy..
Ha a BIOS-ban voltot emelek akkor jön ez elő.. ha simán csak húzom a karit minden rendben..
Szóval érdekes mert MSI AB-vel simán megy sokkal nagyobb volton és frekin mint amit bele égettem
-
mert_csokis
senior tag
-
peti_s
addikt
válasz
Alister71 #5516 üzenetére
Igaz, valóban félreértelmezhető.
Viszont, ki fogok próbálni a 3650-el érdekességből egy két újabb játékot a P4-s gépben, érdekel melyik hogy megy. Mert, azt nem felejtem el, hogy amikor az E3200-ra váltottam P4-ről, egy FPS-el sem lett gyorsabb a Cod5, végig VGA limit volt 1024*768-s felbontás mellett is.
-
Deniweit
csendes tag
válasz
Alister71 #5478 üzenetére
Sajnos nem tudtam szórabírni az IBM alaplapban
Viszont az asus k8n ben működik szó nélkülAz IBM is i865G chipsettel van és mégsem megy benne ha veszek egy másik abban miért menne? Még mindig nem jövök rá mi problémája lehet az IBM.el
Ráadásul mini-atxazért köszönöm szépen a segítséget
-
Mars Polaris
csendes tag
válasz
Alister71 #5478 üzenetére
Köszi!
Volt már ilyen, hogy nforce chipsetes alaplapban nem ment ati kártya?
Erre csak tippelni mertem.
Érdekesség, hogy két ugyanilyen x1950-essel is próbáltam nforce-os lapban, és egyik se szerette a másikat. Nem volt kép, vagy lefagyott, nagyon sz.rul működött.
Mindegy már, adom is elfele, látni se birom az x1950-et ezek után. -
-
-
masterful87
senior tag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Alister71 #3850 üzenetére
ezzel én is így vagyok. nem jó kavarni. Van, hogy nagyobb hibákhoz is vezet...
nekem korábban az asus p5b-hez ati 3xxx-es vga volt amikor megvettem a konfigot, és a világért nem jöttem rá, miért indul újra a gép. A világon mindent megnéztem, még a net routerét is már, amikor rájöttem ,hogy a chiset driver és a vga driverek nem szeretik egymást, sem régi-régi, új-új, régi-új, új-régi párosításban... eladtam, majd vettem a 88gt-t az ati persze másik lapban azóta is hibátlanVannak fura dolgok
-
Oszkár26
tag
válasz
Alister71 #3725 üzenetére
próbáltam visszavett rajelekkel kicsit többet bírta de semmi változás és most nem tudok venni új karit :/ mindenképp meg szeretném csinálni sztem vmi bios probléma lehet de ez csak tipp,aztse tudom kit kérdezzek ez ügyben,tudnál esetleg vki olyat aki ilyesmikkel foglalkozik hátha tud mondani vmit ?
KÖSZI !!!
-
mONEr
csendes tag
válasz
Alister71 #3692 üzenetére
Alaplap: asus-p5g41t-m-lx3
Cpu: Intel-Pentium-Processor-E5700
Vga: Gigabyte ati hd5670
HDD: 250Gb WD ....
-
kispéé
senior tag
válasz
Alister71 #3651 üzenetére
Igen fura, de megmondom miért, mert sajnos a twin turbo-val csak a gpu hűtése van megoldva rendesen, a többi azokkal a alusünikkel sz@rt sem ért, szvsz, valószinű ez volt a baj. De a gyári sem volt megoldás, mert alaphangon volt 80 fokos a GPU,terhelve 100-110 fok, közbe sűvített mint egy porszívó,dőlt kifelé a meleg, persze csak nyitott háznál,mert ha zárva lett volna, megfőtt volna benne minden. Nagyon fain kártya volt a 4850-es,de a hűtése egy .....
-
koxos:8]
senior tag
-
deedee
őstag
válasz
Alister71 #3636 üzenetére
korábban annyit észleltem,hogy a feltelepített és elindított játék össze-vissza képet adott,mindenféle alakzatok ugráltak a képernyőn,vonalak,háromszögek stb....de "ezek alatt az összevisszaságok" alatt azért látszódott pl a játék menüje,halványan....
na mindegy,veszek egy másik 4870-et.....
egyébként milyen újabb kiadású kártya van kb ezen a színten,amire érdemes váltani?
most egy asus-t tudnék garival 25 k-ért garisat /4870,512 mb,256 bit,ddr5/ -
v5k
csendes tag
válasz
Alister71 #3602 üzenetére
A procim Intel C2D E8400 -as, ez elég jó vételnek bizonyult 3 éve az akkori 30k-s árához képest.
RAM 800 MHz-s 4 GB Corsair. Táp 520W Corsair. Na, ehhez a rendszerhez kéne egy 30k, max. 40k körüli jó kis gigabyte nvidia kari.
Ránéztem a 460-asokra, és +5k -ért tényleg sokkal jobbakat lehet kapni: [link]
A videokártyáknál a memóriabusz sebessége (ami bitben van megadva) milyen területen számít nagyon?
-
KoviE92
csendes tag
válasz
Alister71 #3189 üzenetére
Erre a kérdésre én sem tudom a választ. Írtam már az illetőnek akivel cseréltem, de azt mondta csak jövő hét hétvégén tudja visszacserélni mert kifogásokat talált ki. Nyaral hétvégén, jövő héten dolgozik stb. kíváncsi leszek hogy vissza e cseréli. Addig is nálam lesz a kártya.
-
NixonHUN
tag
válasz
Alister71 #1669 üzenetére
Köszi a választ! Én is soknak gondoltam, de több oldalon is ezt találtam.. Namind1, akkor nem parázok rá túlzottan a dologra. Említetted, hogy az "erősebb" 12V-os ágra kössem magában. Ebből a tápból 2 sata, és két molex táp jön ki, (meg persze a külön 4pin-es 12V) . Jelenlegi kártyát is úgy használom, hogy mindkét molex bele van kötve a vga átalakítóba. Bízom benne, hogy frankó lesz az új karival is.
Még 1x thx!
-
Almine
csendes tag
válasz
Alister71 #1673 üzenetére
Most tervezgetem a gépet.
Nem akarok tuningolni egyáltalán, úgyhogy egy h61-es chipsetű alaplap lesz benne (még nem döntöttem el a pontos márkát, olyan kell, aminek van legalább 6 USB kimenet a hátulján) és egy i5-2400. 8 gb ddr3 ram (1333as vagy 1600as, ebben se tudok még dönteni, mert nem értek hozzá, de olvasgatok, 2×4GB, mert a h61-esekben általában 2 hely van).Attól is tartanék, hogy van egy 500 wattos régebbi tápom, amit nem szeretnék cserélni, a 480 pedig ahogy elnézem 250 wattot fogyaszt, e mellé jön 2-3 vinyó, és egyszerre max 6 USB eszköz és persze az alaplap+cpu+ram. Szóval félek tőle, hogy nem bírná. Sajnos nem értek hozzá, lehet, hogy alaptalan a félelmem.
A felbontás 1680×1050, de elképzelhető egy váltás 1920×1080ra. -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Alister71 #1404 üzenetére
GTS450
Mióta számít jó erős kártyának ?
Nem említhető egy kategóriába pl 6850 radeonnal..
Elég érdekes párhuzam!
De legyen neked igazad nem téged akarlak meggyőzni és sok boldogságot a vörös kártyádhoz!Ez meg elég böszme kijelentés de "Semmi szükség nincs nVidia trollokra."
ATI trollokra van szükség?
De nem vitázom nem ez a célom... -
HolyFire
aktív tag
válasz
Alister71 #1381 üzenetére
de 640 Sp-s 5670-et találni nem egyszerű
Plusz nekem fontos lenne hogy ne kelljen plusz tápcsati a kártyához...ezért szabtam magamnak a 6670-es határt...Plusz egyszerre nem is nagyon tudok sokat költeni videokarira...így 1-2 hónap múlva vennék még 1 6670-et...Akkor más alaplapban kell kipróbálnom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest