- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NixonHUN
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor 7végén irány a bolt.
-
NixonHUN
tag
Üdv! Szerintetek a csapágyas hűtőventillátor egy garis kártyán garanciális probléma? Vagy várjak addig amíg teljesen megáll, és szétsül a cucc..?
-
NixonHUN
tag
válasz
DJ WOKKY #2510 üzenetére
Egyébként sokáig, több mint fél évig volt fenn a 7, teljesen jól elvoltam vele. Egyszer sem fagyott szét, minden elindult ami anno xp alatt, tökre bírtam ha külső cuccot dugtam rá simán felismerte, majd némi szötymörgés után közölte hogy használjam. Gyorsabban bootolt mint az xp, szóval tényleg nem volt vele semmi gáz. "Véletlenül" (nem találtam meg a 7 install cd-t, csak az xp-t..
) raktam xp-t fel, de tényleg seggre ültem a 98000 és a 127000 pont közötti különbségtől.. Szal egyelőre marad, aztán meglátjuk. Köszönöm mindenkinek az építő jellegű kommenteket!
-
NixonHUN
tag
válasz
DJ WOKKY #2508 üzenetére
Sajna nálam nem.. Tényleg akár xp, akár win7 a legelső hogy a spec beáll/legjobb teljesítmény-hez pipa be, mindig is utáltam a fölösleges dolgokat. Ettől függetlenül a 7 azért hogy futtat valamit (általában szimulátorok) a teljesítmény egy lényegesen nagyobb részét kéri cserébe mint az xp. Lehet (sőt, a vélemények alapján biztos) ha kicserélném egy c2quad-ra a procimat megoldódna a kérdés, de ennek max akkor lesz esélye ha a hardveraprón lesz majd 10k-ért postával együtt..
-
NixonHUN
tag
válasz
RootRulez #2498 üzenetére
nem sajnálom.. Egyébként egy Giga G41es2l+Cel E3300@3.5Ghz+ 2GbKingston ram. Igazad lesz egyébként, mert voltak hasznos dolgok a 7alatt, csak azt is mérlegelnem kell hogy xp-vel 16Xanizo és 16X élsimítás is bekapcsolható sok általam használ játék alatt, míg 7 alatt ez ugrott.. :S
-
NixonHUN
tag
Tiszteletem! van valakinek elképzelése arról, mitől lehet az hogy Win7 alatt az aquamark kb. 95000 pontot csinál, míg Xp alatt ez felugrik 127.000!! pöttyre.. Frankón érezhető a gyorsulás minden 3d-s alkalmazás alatt..Egy 9800GT kari, legfrissebb driverrel az nvidia oldaláról. Köszöntem!
-
NixonHUN
tag
válasz
Alister71 #1669 üzenetére
Köszi a választ! Én is soknak gondoltam, de több oldalon is ezt találtam.. Namind1, akkor nem parázok rá túlzottan a dologra. Említetted, hogy az "erősebb" 12V-os ágra kössem magában. Ebből a tápból 2 sata, és két molex táp jön ki, (meg persze a külön 4pin-es 12V) . Jelenlegi kártyát is úgy használom, hogy mindkét molex bele van kötve a vga átalakítóba. Bízom benne, hogy frankó lesz az új karival is.
Még 1x thx!
-
NixonHUN
tag
Üdvözlet!
A következőben kérném a véleményeteket: A konfigom jelenleg egy Celeron e2500@3.7 Ghz, 2Gb ram, 7950GT, Gigabyte 370W táp (aminek elvileg FSP a belseje). Jövő héten lecserélem a grafkártyát egy 9800GT-re. Kérdésem az lenne, hogy a táp szerintetek elég lesz hozzá? Utánanéztem, és a 9800GT-nek elvileg minimum egy 400-as táp kell, ami a 12V-os ágon legalább 30A-t tud. Na, az enyém ezt jelenleg csak ugatja..
A +12V1-en 8A , a +12V2 14A ez összesen 22A - 264W. Illetve a leírás szerint a "Combined max wattage az 300W, a Peak pedig 370W. Szerintetek lecseréljem a tápot? Nem akarom annyira túlterhelni csórit, hogy belepusztuljon..
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest