- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
Üdv!
Új gépem lett, win10 után win11-el. A tv-t kötöttem rá ismét monitor gyanánt, ugyanazzal a hdmi kábellel, mint korábban. A gondom az, hogy a desktop "lelóg" a képernyőről, kb 1 cm sávban körben. Már állítottam a felbontáson, szöveg méreten, frissítési frekvencián....de semmi eredménye. Mi lehet a gond? A videókártya intel hd 630 integrált. Korábbi kártyám egy radeon r9 280 3 gb volt, annak a beállítási menüjében tudtam egy csúszka segítségével állítani ezt a bizonyos "lelógást". A 630-nál viszont nem találtam meg azt a részt, ahol be lehetne állítani.
Thx.
-
deedee
őstag
válasz
Alister71 #3636 üzenetére
korábban annyit észleltem,hogy a feltelepített és elindított játék össze-vissza képet adott,mindenféle alakzatok ugráltak a képernyőn,vonalak,háromszögek stb....de "ezek alatt az összevisszaságok" alatt azért látszódott pl a játék menüje,halványan....
na mindegy,veszek egy másik 4870-et.....
egyébként milyen újabb kiadású kártya van kb ezen a színten,amire érdemes váltani?
most egy asus-t tudnék garival 25 k-ért garisat /4870,512 mb,256 bit,ddr5/ -
deedee
őstag
450w-os táp van a gépben....fejből nem tudom,de minőségi darab
-
deedee
őstag
üdv
tegnap előtt hírtelen meghalt a gigabyte 4870-em.....
legalábbis szerintem...
kép van a monitoron,de a vista élnényindexe 1.0,mert a 3d grafikus memóriát nullának érzékeli.
A újra raktam a rendszert,catalyst stb,de semmi....
A gép bekapcsolásakor a kártyán lévő 4 ledből 3 pirosan villanik fel és ennyi......A ledek ezután sötétek maradnak.
A felbontást sem tudom felrakni a maximumra természetesen és síma divx lejátszásnál is szaggat a kép kissé....de a net az megy rendesen.
Akkor most vége a kártyának?thx a választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest