- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Na neee! Vagyis sziasztok! Egy AGP-s Palit Geforce6600GT-m van 128mb/128bit a nosztalgia gépbe, eddig ment rendesen, kivettem egy időre, fiókba, nem sérült meg külsőleg semmi, rakom ma vissza, szemetel a VGA, már a BIOS-nál is keményen, aztán mondom kicsit megmozgatom, és akkor változott, sőt néha el is múlt, majd megint pár perc múlva... tudom VRAM hiba okozza a legtöbb ilyet. Kipróbáltam másik AGP-s karimat (másik gépbe már nem tudom tesztelni sajnos), azzal nincs gond, tehát jól kell illeszkednie a foglalatba... mi a búbánattól mehet tönkre az állástól?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
csucsbicep #3800 üzenetére
Igen! Ati DirectX 8.1 support, Nvidia meg 7.0, fura ez az egész, 2002-es az nvidia kiadása, 2003-as az Atié.. tényleg nem tudom melyiket válasszam, nincs túl nagy különbség, illetve tévedtem az Ati nem AGP8-as csak 4-es. Hagyom szerintem a GF4-et. :/
-
sladka_pani
senior tag
válasz
csucsbicep #3798 üzenetére
Az oké, megnéztem, OpenGL-be és DirectX-be 1-el fejlettebb, viszont! 64 bites csak a GPU-Z szerint, a mag és a memória órajelei is kisebbek, hiába a 128MB.
Nem?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Bjørgersson #3791 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Hát ilyet ne mondjon már senki nem jó semmire! Igaz az én topicom igazán a retro topic, de ha már azt nézzük, hogy retro gépecskémbe, melyiket rakjam? Eddig a GF4-es volt, most adódott egy alkalom, hogy kicserélhessem ingyen, érdemes valamivel? Vagy hagyjam a francba? Köszönöm!
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok! Egy villámkérdésem volna csak, melyik jobb most hirtelen? Mindkét kártya AGP 8x-os:
msi rx9250 td128 (128mb)
vagy
geforce 4 mx440 (64mb)Gondolom a nagyobb memóriaméret.. de időben meg kb. egyszerre adták ki, sőt emlékszem 9200-as ATi-kra, ugyanazt tudták mint az én 4-es Geforce-m. Esetleg ha tudtok valami összehasonlítást, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest