- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodi7777
csendes tag
bocs tök hülye vagyok nem néztem meg hogy már rég válaszoltál akkor azt fogom tenni amit javasoltál hogy veszek egy hd HD 4850-est. nem tudom elégszer mondani hogy köszönöm nagyon sokat segítettél
(és így olcsóbban is megúszom)
-
dodi7777
csendes tag
bocs nem jól irtam nem gts 250 hanem gtx 460 vagy gtx 550 ti de a kérdésem lényege hogy baj-e ha ddr2-es helyett ddr5-t rakok. bocs a kavarásért
-
dodi7777
csendes tag
sziasztok egykis segítséget szeretnék mert tudatlan vagyok és új videokarit steretnék.,már ki is néztem egyet csak abban különbözik a mostanitól hogy nem ddr2 hanem ddr5 és nem vagyok benne biztos hogy befogadná-e. egyébként szerintetek megéri lecserélni egy nvidia geforce 9500 gt 512 mb ddr2 kártyát egy gts 250-re 1gb vagy gts450 1gb-ra. ha nem akkor milyenre lenne érdemes. előre is köszönöm a választ(okat).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest