- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Alister71 #1381 üzenetére
de 640 Sp-s 5670-et találni nem egyszerű
Plusz nekem fontos lenne hogy ne kelljen plusz tápcsati a kártyához...ezért szabtam magamnak a 6670-es határt...Plusz egyszerre nem is nagyon tudok sokat költeni videokarira...így 1-2 hónap múlva vennék még 1 6670-et...Akkor más alaplapban kell kipróbálnom...
-
-
HolyFire
aktív tag
Szevasztok!
Őrjítő problémám van. Pár hónapja vettem egy VTX3D HD 5670 512 MB GDDR5 videokarit. Az csinálta hogy random időközönként DE minden bekapcsolás után fogta magát én nem adott jelet a monitornak....volt hogy bekapcsolás után fél órával, volt hogy 10 perccel, volt hogy 1 órával. De a lényeg hogy egyszer csak elment a kép, monitor kiírta hogy nem érzékel jelet....néha még ment tovább a film is vagy szólt a zene kép nélkül, de többnyire ki is fagyott a gép.... Én visszaküldtem garanciába, ki is cserélték rendesen egy vadonat újra.... Örültem mint majom a farkának DE ugyan azt produkálta. Ezek után kipróbáltam 2 másik gépben és ott remekül működik a kártya (mind kettő P35-ös alaplap) Ezek után Vettem a napokban egy Sapphire HD6670-et. Szintén 512 GDDR5. Hát mit ad isten ugyan azt csinálja mint az 5670 korábban....De ami megőrjít az az hogy HD 4670-el, HD 4850-el hiba és gond nélkül ment a gép és nem voltak ilyen képleállások.... AsRock P45XE-Wiffin alaplapom van. Mi lehet a problémám? Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest