- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszkár26
tag
Hát haláliak ezek a vgák már téll nemtudni h miez az x700 ugyanolyan,de felrakom az x600pro biost (KÖSZI)hátha megy vele pill.
-
Oszkár26
tag
-
Oszkár26
tag
ez lemaradt
http://ixbtlabs.com/news.html?03/11/31 legalább színben passzol
-
Oszkár26
tag
-
Oszkár26
tag
válasz
Viktor77 #3755 üzenetére
nem hinném hogy melegszik,picit forró de annyira hogy akár a kezem is rátehetem és raktam elé egy nagy ventillátort most alíg langyos van saját hűtése de pici rajta a venti,ami érdekes hogy fekete a NYÁK és sehol nem találtam olyat ami így néz ki mint ez+világít pirosan a venti mögött egy led
Vagy biost frissíteni lehet? kerestem de nem találtam hozzá frissítést csak gigabyte-nál van+ezzel biossal elindúlt csak épp hogy ment
szaggatott.
-
Oszkár26
tag
http://html.alldatasheet.com/html-pdf/85031/SAMSUNG/K4D551638F-TC40/1290/5/K4D551638F-TC40.html ezt találtam hozzá,a biossal az hogy más gyártók x550-es radeonja nem csinál ilyet és talán ott lehet a hiba már nem egy helyen olvastam ilyet de megoldást nem láttam csak az angol oldalon ott meg más kártyának igaz de bioscsere után megoldódott a problémája csak erre tudok gonbdolni táp alplalp ram kizárható csak a videókártya maradt és hardveresen nem sérűlt .
-
Oszkár26
tag
radeon x550 256mb 128bit samsung ramok (HIS ?!) hogy lehet megnézni a biosban hogy hány ns-os ramok vannak rajta? a gép 5-10percen belűl kifagy ha játszok/3d-s alkalmazást indítok el :S szeretnék rá egy másik biost rakni olvastam egy angol fórumon hogy ugyanezzel a problémával csak másik kártyával vkinek sikerűlt megcsinálni csak neki egyezet a P/N a másik bios-al VAGY LEHET MÁS GYÁRTÓ x550-es BIOSÁT ÚGY MEGSZERKESZTENI?HOGY MŰKÖDJÖN A KÁRTYÁVAL
KÖSZI !!!
-
Oszkár26
tag
válasz
Alister71 #3725 üzenetére
próbáltam visszavett rajelekkel kicsit többet bírta de semmi változás és most nem tudok venni új karit :/ mindenképp meg szeretném csinálni sztem vmi bios probléma lehet de ez csak tipp,aztse tudom kit kérdezzek ez ügyben,tudnál esetleg vki olyat aki ilyesmikkel foglalkozik hátha tud mondani vmit ?
KÖSZI !!!
-
Oszkár26
tag
Helló van egy radeon x550 256 mb 128bit HIS?!? és olyan problémám van h mióta megvan a kari alíg játszok 5-10percet és egyszerűen lefagy és csak ha újraindítom a gépem akk megy ismét,ha behozok egy 3d alkalmazást soxor azonnal kifagy , mi lehet a gond ???? lécci
(RV370 (PCI Express 1.0 x16 1002 / 5B60, Rev 00) BK-ATI VER008.015.120.000
előre is köszi ! -
Oszkár26
tag
Helló !
A PowerColor HD6450 512M GDDR5 HDMI- ez hyper memory-s???
Csak filmnézésre szeretnék egy karit és ez jó vételnek tűnik,előre is köszihttp://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=337#Specification
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest