- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Grave_444 #72451 üzenetére
Eladó Gigabyte GTX OC 1060 Windforce 3G
Ezzel szemezek. -
fbeni91
tag
válasz
Grave_444 #68834 üzenetére
nem annyira fos táp volt. most vette öcsé.. cooler master asszem.
Esetleg más ötlet ??
A karin hiba még mindig nem látható. sem égés nyom sem egyébb. a rendszer be tölt a háttérben. de a kártya nem kapcsol fel.
Másdik kártya ként még az eszköz kezelő sem látja.. :/ drivert sem tudok fel tenni hozzá. :/ gpu nem melegszik. venti alapjáraton megy. monitorra jelet nem ad ki. :/
-
popaz
csendes tag
válasz
Grave_444 #67790 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos úgy tűnik sem alaplap, sem bios, állítása szerint az ő (780-as) kártyájával minden működik ugyanazon gépben.
Nehéz a szitu mert őszinte gyereknek tűnt, ráadásul karácsonyra vette öccsének, szóval tényleg rosszul érzem maga, mi van ha tényleg feladta a kártya.
Egyáltalán hogy működik amikor valami elszáll (tudom hulye kérdés) de ez így megy a GPU-knál, nincs semmi jel, egyszercsak behalhat minden behatás nélkül? Gondolok itt arra, ha nincs túlhajtva, akár PSU-felől, akár szoftveresen, ilyen történhet simán?
Akárhogy is, én azt írtam, hozza el, beteszem a gépembe, ha nálam is rossz, akkor megbeszéljük hogy mindketten rosszul járjunk.
Meglátjuk mi lesz. -
ot93
senior tag
-
csutka19
csendes újonc
válasz
Grave_444 #60262 üzenetére
Ahogy bekapcsolom a gépet pár percen belül elkezdi. Ahogy észrevettem egy bizonyos hőfok felett kezdi el bár ebben nem vagyok biztos. Plusz infó, hogy a hangfalszettre is átsugározza. Integrált hangkártyával nem vészes, de az újonnan vett Soundblaster Audigy Fx-el jóval hangosabb. 1 maximum 2 hónapja kezdődött ez addig semmi hangja nem volt.
-
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Grave_444 #57551 üzenetére
Ismerősöm szeretne venni egy pc-t magának amit főleg 4k filmnézésre használna. Ezt a gépet nézte ki magának, én úgy vélem kicsit gyengusz a 4k-hoz, hiába azzal promózzák. Ezért jöttem ide kérdezősködni, de úgy látom nem vagyok egyedül.
-
callmeakos
veterán
-
hfrankee
senior tag
válasz
Grave_444 #55848 üzenetére
De most komolyan!! tényleg para a cucc?!
Azt mondja a kínai hogy ez egy gtx660 vagy vmi hasonló.
És utána néztem, tényleg gyártott ilyeneket az Asus.#55850: Van ilyen 75W-os energia takarékos kártya. Itt a PH-n is volt róla cikk.
ITT a PH-s cikk.
Így is azt mondod hogy kuka? -
Smktrooper
senior tag
válasz
Grave_444 #53959 üzenetére
Köszi. És igen én sem kérdőjelezem meg senkiét, csak a saját tapasztalatomat írtam le. Amúgy ahogy írtam igen belefér a 400-450-be, csak szűk marad a keresztmetszet, több cucc nem igen fér bele. De ha ott vagy a témában, akkor ez neked is nyilván való, hogy mit jelent a 80 efficiency... tehát egyetértek azzal, hogy elviszi, efelől semmi kétség. Csak azt mondom, hogy a nagyobb tápban több a tartalék, és javaslom a Usereknek az előre látást.
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Grave_444 #53950 üzenetére
Alaplap+proc+vga-t nézed oké, de amint el kezdesz belepakolni hűtést+meghajtókat...nekem 600-asokkal soha nem volt problémám, 400-450-essel igen, mármint nem volt elég arra amire kellett volna, hiába minőségi, de ez az én szakmai véleményem, így több mint 10 év után a szakmában.
(alaplap megeszik kb 30-50W + CPU 0-200Wattig elmehet attól függ mit csinálsz vele+ VGA 100W+akár 300W osak)Átlagban 40W MOBO+ 100W CPU+150W VGA+HDD 15W+ Ventik 15W És máris ott tartunk h 320 W amit ha
jobban megnézel egy 400-as tápot 80% át el is fogyasztott, amire a gyártók azt mondják, hogy 80+ os minősítés. Tehát tartalék nem marad benne.De mondom ez !szerintem! IÍy kb 5000-10000 gép szerelés után.
Persze én is tévedhetek hisz emberből vagyok.
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
Grave_444 #53883 üzenetére
i7 2600, thermaltake hamburg 530w
Hardverapro-n nézelődtem én is, onnan is tervezem megvenni, de csak jövő héten. Szóval akkor végül is nem rossz vétel a r9 270x igaz?
De ahogy nézem a 7950 sem gyenge, lehet, hogy inkább arra csapok le(#53887) Bensee
Azért a 260x az eléggé beteg egy kártya, alapból sz@rrá van húzva, melegszik is elég keményen, már meg is váltam tőle.
760-at szereznék elsősorban, de csak garanciával, amt hamar el szoktak vinni, szóval ha nem lesz a piacon eladó jó áron, akkor marad r9 270x.Köszönöm a gyors válaszokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest