- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
popaz
csendes tag
válasz
Grave_444 #67790 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos úgy tűnik sem alaplap, sem bios, állítása szerint az ő (780-as) kártyájával minden működik ugyanazon gépben.
Nehéz a szitu mert őszinte gyereknek tűnt, ráadásul karácsonyra vette öccsének, szóval tényleg rosszul érzem maga, mi van ha tényleg feladta a kártya.
Egyáltalán hogy működik amikor valami elszáll (tudom hulye kérdés) de ez így megy a GPU-knál, nincs semmi jel, egyszercsak behalhat minden behatás nélkül? Gondolok itt arra, ha nincs túlhajtva, akár PSU-felől, akár szoftveresen, ilyen történhet simán?
Akárhogy is, én azt írtam, hozza el, beteszem a gépembe, ha nálam is rossz, akkor megbeszéljük hogy mindketten rosszul járjunk.
Meglátjuk mi lesz. -
popaz
csendes tag
Sziasztok, Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak. Ez nem is tudom, hogy VGA vagy inkább emberi kérdés, de azért bedobom ide. Én voltam az, aki 1 hete kérdezte, ki mennyi garanciát vállal. Szóval, eladtam egy 780 TI, amit 3 évig használtam a munkaállomásomban hiba nélkül. Eladáskor teszteltem, minden pöpec / villám. A srácc kérte, hogy adjak neki e hét garanciát, mert az öccsének veszi, és ő csak később tudja tesztelni. Mondtam rendben, de csak úgy, ha az első nap letesztelni minden működik (heaven, 3d bench, és a többi) ha akkor minden rendben, akkor ezután csak olyan reklamációt fogadok el, amik csak hosszabb tesztelés után jönnek ki (mondjuk fagy vele a gép stb), hogy elkerüljem azt a szituációt, hogy valaki túlhúzza majd szeretné visszacsiálni.
1 nap teszt rendben, minden pöpec gyors.
Ma kaptam egy levelet, hogy először a gép befagyott még egy youtube videónál is, 3d benchmark 1 fps, később pedig a gép már el sem indul, befagy, illetve zöld pixeleket dobál, szeretné visszakapni a pénzt.
Ti mit csinálnátok egy ilyen szituban, egyáltalán van valakinek ötlete mi történhetett a kártyával? -
popaz
csendes tag
Az említett - 4éves windforce 3 780ti-t- szeirntetek érdemes lenne újrapasztázni?
-
popaz
csendes tag
Sziasztok, újra írom, hátha csak elveszett a sok üzenet közt... szóval eladtam egy gigabyte 780 ti windforce 3-at, és a vásárló jelezte, hogy idle módban a középső venti nem pörög (ha feljebb megy a többi fordulata, azs is elindul) tudja valaki ez gyárilag ilyen vagy hiba?
-
popaz
csendes tag
válasz
Fipike #67638 üzenetére
Nekem az a fura, hogy a windows standard vga-nak látja a monitorod, miközben ott a driver, elvileg ki kellene írnia a típusát, és engedni feljebb lévő felbontást. Próbáltad manuálisan kiválasztani a drivert, kényszeríteni a windowst hogy azt használja? Nekem úgy tűnik, hogy hiába installáltad fel a drivert, a windows -miután nem ismeri fel a monitort, valószínűleg az átalakítások miatt - ezért a drivert sem tárrsítja, így továbbra is sima vga.
Átalakító lehetséges, próbálj meg szerezni egy dvi - hdmi kábelt, úgy digitális marad a jel (dvi-dsub analóggá alakítja a jelet), azzal mindenképp kellene működjön -
popaz
csendes tag
Sziasztok, eladtam egy gigabyte 780 ti windforce 3-at, és a vásárló jelezte, hogy idle módban a középső venti nem pörög, tudja valaki ez gyárilag ilyen vagy hiba?
-
popaz
csendes tag
Igen, én is jártam már úgy, hogy eladtam egy alaplaot, majd miután elvitték, a vevő mire osszetette 2 slot memória már nem működött benne (én 4-el használtam), természetesen visszacsináltuk az üzletet (Azóta is itt áll a polcon, nem kell valkinek z77?
De ezek kiderülnek max 1 nap alatt... Rádásul, én majd 10e forinttal ph ár alatt / teszelve adom a kártyát, nyilván ez már csak az én bajom, de mégis... Kisujj / kar effektust érzem egy picit.
-
popaz
csendes tag
válasz
Kelecar #67566 üzenetére
Milyen problémája lehet egy kártyának ami egy hét alatt derül ki? Ez tényleg érdekel!
Valószínűleg valami középút kellene, például (laikusként): mikor megveszi tőlem, lefuttatja a teszteket, ha egy hét múlva a kártya nem megy, vagy rosszabbul teljesít mint az első teszteken, akkor gyanítható, hogy overclock történt (amire nem tudok garanciát vállalni), de ha valami olyan hiba hogy egy program folyamatosan fagy vele, az gari. Szerintetek ez így reális? -
popaz
csendes tag
Sziasztok, szeretne tőlem valaki vásárolni egy, eredetileg 2014-ben vásárolt MSI 780ti OC káryát, mely azóta munkaállomásomban dolgozott, de csak azzal a kikötéssel, ha 8 napig tesztelheti vagyis én 8 nap próbagarit adok rá.
Laikusként kérdem, mennyi idő egy kártyát tesztelni, jogos igény a vevő részéről ez a kérés? Én eladóként kicsit félek tőle, hogy minden teszt ami több mint 2 óra, az inkább már az OC-ról szól, amihez értelemszerűen nem szeretnék garanciát adni. Minden választ örömmel veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest