- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Első nap működött nála nem? Ha második nap elromlik a kártya nem a te károd. Gari nélkül vásárolt kártyát, vállalta a kockázatot. Van ilyen, benne van a pakliban. Ha egyáltalán nem tudta volna kipróbálni sem jogos, hogy visszakéri a pénzt, így nem.
Pontosan milyen a tápja még mindig nem tudni.
-
Grave_444
nagyúr
Korrekt voltál, elmondtad a feltételeket.
Ha első nap semmi baja nem volt nála sem én biztos nem fizetném vissza a pénzt. Főleg, ha esetleg tényleg azóta történt valami a kártyával.Innen az ő kártyája, ha ír topikba tudnak neki segíteni gondolok drivercserére, biosra vagy a gépén nem stimmel valami.
-
Csupingo
veterán
Itt azért látszik kisebb, nagyobb fordulaton is. Úgy nézem, hogy forog mindig.
-
Csupingo
veterán
Nem ismerem konkrétan a kártyát, viszont hirtelen csak olyan videókat láttam a neten, ahol bios-ban és talán terhelés alatt tesztelték a kártyát. Azokban az esetekben mind a három forgott. Persze ez nem biztos hogy sokat jelent, mert akár win alatt a driver ki is kapcsolhatja a középsőt, sajna ezt nem tudom. Viszont az is benne van a pakliban, hogy a középső ventilátor nem tökéletes, szorul, vagy bármi ilyesmi és mikor terhelés nélkül kis fordulatra váltana, azt már nem bírja pörgetni.
Ui.: Még keresgélek azért videókat. Pl. itt is forog, de sajna ez se teljesen egyértelmű.
-
Fipike
csendes tag
Hali!
Mindent próbáltam már amit én egyszerű felhasználóként tudtam csinálni, változás csak annyi lett, hogy a monitor nem engedi 1440*900 felbontást, akkor azt írja ki, hogy állítsa 1920*1080-ra, onnan tudom, hogy a monitor, mert pontosan ugyan úgy írja, mint amikor csak a monitort kapcsolom be, de a gépet nem, és kiírja hogy ellenőrizze a kábel csatlakozását.
Egyébként valóban az lehet amit írtál és nem tudom miért, hogy hiába van fent a monitor driver-e, catalyst (több verziót is próbáltam), annak ellenére a windows nem látja a monitort, ráadásul meg hiába állítok bármint a catalystba a képernyő felbontáson az asztalon nem történik se?
Lehet, hogy rossz a videokártya vagy kompatibilitási gond van? -
Fipike
csendes tag
Azt is megpróbáltam még mielőtt ide írtam (a google jó barátom), de nincs változás azért is írtam ide hátha...
Az okozhatja-e hogy ehhez hasonló átalakítót használok [link] ,más ötletem nincs.
Amúgy azt még nem írtam, hogy a kép elég fakó-még semmit se állítottam le/be a képminőségen csak gyári-előre beállított értékeken van! -
Kelecar
aktív tag
Nem rögtön. Változó volt mikor crashelt, Firestorm stress test pl 10 loopot kibírt 20-at már nem. Throttlingra is gyanakodtunk, de AB- szerint nem volt magas a GPU hőmérséklet (bár más alkatrészé még lehetett az), de egyébkén tisztítás, újrapasztázás és RPM növelés sem segített.
-
Kelecar
aktív tag
Az a probléma hogy minden GPU-t terhelő alkalmazás 0,5-5 perc között kicrashel, először szoftveres problémára gyanakodtam, mert a rendszer használható maradt és csak a program állt le, de semmilyen szoftveres troubleshoot nem vált be. Ezeket próbálgattam egy hétig, mígnem kiprobáltam a konfigot egy másik VGA-val és működött tökéletesen, visszaraktam a régit és ugyanúgy crash.
-
dugo_
veterán
Fél óra. Ajánld fel, hogy kipróbálhatja helyben a saját vagy a te gépedben, ha több gari kell neki, akkor vegyen boltból.
Én terméktől és kipróbálási lehetőségtől függően egy hetes visszavételt fel szoktam ajánlani, de ezt csak addig csinálom, amíg nem élnek vissza vele. Fórumszerte elég sok meredek történetet lehet olvasni a pár nap alatt teljesen tönkretett, majd balhésan visszakövetelt árú használt cuccok kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest