- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
-
pandras83
őstag
-
Csupingo
veterán
Talán nálad is ilyesmi gond lehet...
-
afelaldozhat
tag
Lazits haver.
túlságosan rá vagy pörögve erre a ciripelésre.
Tőbben irtuk neked,hogy semmi baja a kártyádnak.Ha nem is cool whineról van szó még azt is el tudom képzelni,hogy ez egyfajta elektroos zaj ami nagy terhelésnél jön elő.
1óra Crysis után figyeltem meg ezt az elektromos zajt 280X-nél...Nem kell vele foglalkozni.Csak fölöslegesen pürgeti magát az ilyesmin az ember
-
afelaldozhat
tag
Én semmi különöset nem hallok.Max a video második felében.De az nekem inkább szélzajnak kissé búgásnak tűnik.Ha a ventit lefogod marad a hang???
Nekem R9 280Xem van.
Pl Crysis 3 into nál hallom azt a hangot.Magas frekvenciájú ciripelő hangot.
Más egyéb játéknál alkalmazásnál még nem találkoztam a jelenséggel.Szerintem ne foglalkozz vele
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest