- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
Terminator17 #87917 üzenetére
Vissza lehet venni msi ab-ben a gpu fogyasztást mondjuk max 90%-ra és úgy egy kör R6. Ha úgy megyen, akkor olyat spikeol a 2080ti amit nem bír ki a Chieftec sajna.
-
ricsi99
addikt
válasz
Terminator17 #87919 üzenetére
Van valami olyan amit a 20-as széria tud a 10-es meg nem?
-
Attix82
addikt
válasz
Elég ha egy pillanatra átlépi a keretet.
-
Csupingo
veterán
válasz
A tutit nehéz megmondani, de tényleg 10-ből 8-szor a táp szokott ilyet produkálni.
-
Attix82
addikt
válasz
Terminator17 #87917 üzenetére
Táp.
Game-ba a komplett gép fogyaszt, furmarkba csak a VGA. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Terminator17 #55648 üzenetére
28.7cm x 14.73cm x 4.06cm
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Terminator17 #55648 üzenetére
Szorzod 2.54-gyel..
-
Grafirka
őstag
válasz
Terminator17 #55553 üzenetére
Atalakito eseten a legkulonfelebb hibak elojohetnek.( homalyos kep, zaj, artefactolas , csikos kep, szinelcsuszas, stb A kartyat ha probabol kiprobalod egy masik kepernyovel ( atalakito nelkul ), nagy valoszinuseggel , hogy teljesen rendbe lesz.Szinkalibraciohoz pl. sok szakember ellenizi barmilyen atalakito hasznalatat.
-
M3lakH
tag
válasz
Terminator17 #55555 üzenetére
Az a baj, hogy a DVI-t VGA ra alakítod. Nekem egy IPS-es 24 colos LG monitorom van, amikor vettem énis VGA val kötöttem össze, és kb berosszultam hogy mennyire nem éles a képe, és nem egyenletes....
Viszont ha DVI-HDMI-vel kötöttem össze, akkor jó lett. Egyes monitorokon úgy néz ki hogy az analóg bemenetet nem csinálták meg túl jól... -
asvald
senior tag
válasz
Terminator17 #55553 üzenetére
Ilyennel Én is találkoztam már , a csatlakozó valamelyik oldala nem érintkezik jól vagy a monitorral vagy a vgaval
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Terminator17 #54962 üzenetére
Akkot valami -a hűtéshez kapcsolódó dolog- felmondta a kártyádon a szolgálatot... Gondolom én.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Terminator17 #54960 üzenetére
Afterburner.
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Terminator17 #53238 üzenetére
PASSMARK GPU BOSSON
GTX970 GTX690
8,652 vs 5,225Direct Compute eredmény
4,184 vs 2,526
FLoiting Point
3,494, GFLOPS vs 5,622 GFLOPS
Tömören röviden. LEbegő pontos számításnál a 2 GPU erősebb, minden másban az ujabb technologia a nyerő.
Forrás:
http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-970-vs-GeForce-GTX-690
-
PePeBones
csendes tag
válasz
Terminator17 #33970 üzenetére
Nem lehet hogy állítottál a kártyának a beállításain?? Nekem is ez volt felhúztam a kártyám majd elkezdtem játszani aztán meglepődött arccal figyeltem, !!! Fagyott ! Hőfok is bezavarhat szerintem !
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Terminator17 #33949 üzenetére
Core clockot tolod felfelé meg a memory clockot. Van még a boost clock is elvileg de az nem tudom, hogy van nekem hasonló karim sincs és annyira nem foglalkoztam még ezekkel.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Terminator17 #33947 üzenetére
Talán mert már nincs Shader órajel?
NV lekoppintotta az AMD-t a GTX 600 széria óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest