- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
köszi a részletes választ!
új noti vásárlása előtt állok, és pl az MSI X340 ára lement elfogadhatóra, de a tesztek azt írják nincs görgetés. ezért kérdeztem, hogy elővarázsolható e valahogy, de a válaszod alapján megoldhat lehet... namost nekem fontos a görgetés, anélkül nem vennék, de ez a tipus tetszene, és emiatt kérdeztem
tehát gyári driverrel menne, ha lenne, de a Synaptics honlapjáról leszedve akár működhet a görgetés, ha jól értelek -
epinephrin
csendes tag
Köszönöm a hasznos linket!
Nincs nagy különbség ahogy elnézem. Elvileg akkor az Intel Pentium Dual Core T4300 (listából a 79. helyen lévő) az Intel Centrino Duo T4300, ugye?? Bocs a hülye kérdésért, csak hogy egyértelmű legyen!
Amugy ez ár/érték arányban egy jó noti?
Köszi!
-
karakpecze21
senior tag
-
pkiraly
csendes tag
köszi, már én is erre gyanakszom, bár az user guide-ban amit kaptam hozzá, a kommunikációs eszközöknél egyebek mellett ez szerepel:
"WPAN: Bluetooth 2.0 + EDR (Enchanced Data Rare, továbbfejlesztett adatátvitel"
gondolom, ennek azt kéne jelenteni, hogy van benne vmi bluetooth - kütyü
az acer oldaláról most töltöttem le bluetooth vezérlőt, az azt írja, hogy nem talál bluetooth eszközt a gépen....
most akkor át vagyok b**va, vagy én értek félra valamit?
thx
-
albi31
aktív tag
Hát kicsit utána kellene olvasni ennek a li-ion-s dolognak...de mindenki úgy csinálja,ahogy akarja...másrészt nem lehet teljesen lemeríteni,mert az akku már oly intelligens,hogy nem engedi,ebből adodóan nem tudod tönkretenni, nem úgy mint anno a cadmiumosokat,a cellazárlattal......ha van olyan ismerősöd,aki javít telefonokat,és tudja is hogy mit csinál,kérdezd meg őt is..kíváncsi lennék,hogy mit mond...másrészt ez az infó onnan van,ahol idestova 12 éve cserélnek cellákat az akku-ba
-
Polllen
félisten
A noti papírjai között volt egy instrukció, hogy első használatba vétel előtt töltsem legalább 12 órát...
Én is úgy tudom, hogy egy litium-s aksit nem kell/szabad nullára meríteni és éppen ezért a legtöbb eszköz már az előtt kikapcsol, hogy ez megtörténne...De ennél a 12 órát töltsem legalábbnál megdőlt a bizalmam abban, hogy nem lehet túltölteni, mert intelligens módon 100%-nál megáll a töltés...
Szóval ezért dobtam fel a kérdést, de előrébb nem jutottam még
-
albi31
aktív tag
..sorry,de nem értek veled eggyet,pont a li-on-n szeret kisűlni,majd feltöltődni,ha ez nincs meg,akkor hamarosan kuka lesz..de láttam ennek ellenkezőjét is,amikor a pali 1éve nem szedte le A TÁPRÓL,ÉS ÉN SZEDTEM LE,AMIKOR JAVÍTOTTAM A HP-T.
A lényeg mindig az elején dől el,vagyis ha tetszik ha nem,meg kell formázni az akku-t,ha ez nem történik meg,akkor szép lassan elveszti azt életkedvét...csak pl ezt soha sehol nem mondják el!(laptop eladásnál!)
Jelenleg egy DV6000-s sorozatú HP-t használok,az első gazda cseszett az akku-ra,így nálam már csak 50%-s a teljesítménye(2h helyett csak 1h tud..terhelve vagy terheletlenűl...és csak egy 2-3éves akku-ról beszélek. -
-
kisza25
félisten
ha a VGA foglalja le akkor, rendszertulajdonságokban, amit linkelt, már a csökkentett mennyiség látszik legalábbis XP alatt
azt meg, hogy mennyit csippent le, lehet, hogy biosban orvosolni lehet, (notinál kétlem)
de energiagazdálkodásban mintha lenne valami ilyesmi beállítás, bár az inkább VGA órajelekre vonatkozik, mint memória kezelésre -
hopp, egy kicsit nagyobb értéket írtam, mint szerettem volna, szóval helyesen; a 800 mhz-es modul működhet 667 mhz-en és 533 mhz-en, valamint a 667 mhz-es modul is működhet 533 mhz-en!
runner 125; anno a haver notijával jártam úgy, hogy csak az xp újratelepítése után volt hajlandó rendesen felismerni és kijelezni az 1 gb memóriáról a 2 gb-ra történő bővítést! pont ez volt ott is a helyzet; bios látta, hogy már 2 gb van benne, az everest és cpu-z is, de az xp az csak újratelepítés után...
-
huntenseN
tag
nem értek hozzá, ezért szerettem volna segítséget kérni. CS-zek, és eddig crtn játszottam 100hzen, tehát megvolt a fix 100fpsem, és most a notin hiába van meg a 100, mégis lassúnak érzem. És ez a 60hz miatt van. Kérlek az olyan válaszokat hanyagold/hanyagoljátok hogy minek nekem 100fps? úgyse lát 25nél többet a szem stb.. CSben igenis fontos, mert teljesen máshogy mozog az egér 30-40, és 100 fpsen
Köszi -
Kiglerx
tag
sikerult osszehozni a beallitat, koszonom szepen,am nem volt hozza leiras, csak a nem letezo windows-hoz ami rajta lenne, pedig linux-al adtak, egy ujabb erdekes jelenseg kerult elo, window telepites 1. reszenel, mikor az osszetevoket szedi ossze (kek ablak alul feher sav) ekkor kekhalal. ugyanezt megcsinalta 2 kulonbozo sp3-as xp-vel. esetleg vmi bios beallitas hiba lehet? vagy vmit at kell benne allitani?
-
liking
csendes tag
Kösz az infot legalább tudom mi az ULCPC.
Hivatalosan nem volt mellékleve oprendszer csak a drájver cd. Az említett windows telepítve volt rajta. Ráadásul, egy ismerősömnek ugyan ilyen van és nála megy más oprendszer alatt.
Asszem' az oprendszer kérdés kizárható...Én is egyre inkább arra gyanakszom, hogy meghalt/lelőtték a modemet. De ismeretlen eszközként akkor is meg kéne jelennie az eszközkezelőben, nem???? Sárga alapon felkiáltójellel?
-
rb26dett
aktív tag
aha értem, igen a webcam nem működött a win7 driver-el, de a sajátját nagy kínkeservesen 20x megkérdezve hogy biztos fel akarom tenni, nincs aláírva töpptöröpp feltettem és mindjárt hibátlan volt. A wireless- progit ill drivert nem tettem még fel, mert hibátlanul üzemelt, de akkor azokat is felteszem, bajom nem lehet, viszont ez a tapipad továbbra sem kapcsol ki amíg írok. Chipset drivert még nem tettem fel, ha valóban jó a vistáé akkor felteszem azt, mert az tényleg nem árt ha van. köszönöm a segítséget.
-
spyduck
nagyúr
Úgy látom lassan eléred az 1%-os elhasználódottságot
Írtad fentebb, h rohamosan csökkent az akksi élettartalma, na én így jártam a Fusi V3505 gépemmel. 3 hónap alatt 20%-ról 78%-ra nőtt az elhaználódottság, mostanában nem néztem de húgom azto mondja 15 percet bír a régen 3 órat bíró akku, majd megnézem azt is ha egyszer hazajutok. -
apuc
őstag
Hogyan tudom frissíteni?Nekem egy Everest Corporate Edition van,4.50 1330-as,"no expirity,és 2015 02-ig érvényes updates-el-viszont nincs a menüben frissítés-legalábbis nem találtam.
Most már van 5.2-es verzió,6 félét találtam az oldalukon,egyet letöltöttem-a legutolsó verziót-viszont nem ismerte fel a progi a frissítését-de én is amatőr vagyok,lehet hogy nem jól csináltam?? -
apuc
őstag
Most hogy lehúztam hálózatról és csak akkuról megy-előtte ugye hálózaton kivettem megnézni az akkut ezt írja,így már korrekt amit ír:
Energiagazdálkodás tulajdonságai:
Aktuális energiaforrás Akkumulátor
Akkumulátor állapota 99 % (Magas energiaszint)
Teljes akkumulátor élettartam Ismeretlen
Hátralévő akkumulátor élettartam IsmeretlenAkkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Egyedi azonosító Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 56610 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 52570 mWh
Jelenlegi kapacitás 52214 mWh (99 %)
Feszültség 12199 mV
Elhasználódás mértéke 7 %
Energiaállapot Merülés alattKöszi!
Frissítem az Everest-et!
Szerinted sincsen olyan progi amelyik kiírja ha cellazárlat van az akkuban,mert itt nem látok erre utalást sem...
-
apuc
őstag
Energiagazdálkodás tulajdonságai:
Aktuális energiaforrás Váltóáram
Akkumulátor állapota 100 % (Magas energiaszint)
Teljes akkumulátor élettartam Ismeretlen
Hátralévő akkumulátor élettartam IsmeretlenAkkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Egyedi azonosító Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető NiMH
Tervezett kapacitás 56610 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 52570 mWh
Jelenlegi kapacitás 52570 mWh (100 %)
Feszültség 12545 mV
Elhasználódás mértéke 7 %
Energiaállapot VáltóáramMost döbbentem meg hogy NiMH????
Közben kivettem az akkut és Li-Ion van ráírva
Érdekes hogy a teljesítmény nincs ráírva-de gyári akku,nem kamu...
Csabee neked is ilyen??
-
7Heads Drago
veterán
Igen.
És újra indítás után sötét lett a képernyő bejelentkezés után. Viszont a biosban tényleg volt valami VGA-s beállítás csak nem tudom hogy mik voltak a lehetőségek. Persze Vista altt egyszerűbb lett volna, csak hát a Vistát meg nem rakhatom fel egy 5 osztályos gyereknek akinek ez az első gépe. A suliban pedig az XP-vel tanulnak és arra is kapnak feladatot. -
Xirtam
veterán
Eredeti Asus-os táskám van egy 15.4" eshez adták és ahova tenni kel a notesz gépet ott szivacsos na mivel enyém az új szélesvánszú 16:9 es nem fért be oda ezért a varrás mentén elvágtam így befért, és két oldalról szivacs veszi körbe, na meg én a gyári nejlont is ráhuzom h ne karcolja össze a notit. Gondolom ennyi elég a védelem érdekében nem?!
-
Xirtam
veterán
Kösszi akkor nem veszem ki!
A másik, enyém 4 gb ram 2 magos proci 15.6" HD LED kijelzős, na most én ezt a drágasságot minden nap vinni fogom suliba jegyzetelni, a kérdésem, mennyire fogja tönkretenni a gyaloglás, és buszozás...szóval a rászkodásra gondolok itt, persze kikapcsolt állapotban!
-
XtoRR
tag
varsam: ket orat es 20 percet kihuzza ha megy az torrent (persze csak ingyenes, nem jogvédett tartalmak miatt
) es olvasok valami eBookot, vagy C-zek. 30%-os fenyeronel.ú
kali: akkor ne sz.rjak be ugye? birja meg az akku. eppen tegnap este feltoltottem 100%-ra, es kivette,, lám'sze, úgy mi lesz vele...
-
Robbert
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, még egy kérdésem lenne, nem értek hozzá és nem tudom, hogy ezt a memória modult bele lehet-e tenni ebbe az Acerbe. Vagy valamilyen egyedi illik ebbe?
-
World-Soft
senior tag
Szia!
Beszéltem a HP-van, illetve a szervízükkel.
Mindketten azt mondták, hogy a 6720s-es modell 4GB-ig bővíthető.
Jeleztem nekik, hogy van 965-el szerelt ebből a modelből ami hivatalosan is támogatja a 4GB-ot, viszont az én modellem GL960-nam van szerelve, ami az Intel szerint csak 2 GB-ot kezel.
A HP azt mondta, hogy náluk nincs olyan információ ami alapján lenne olyan modell (akár chipset miatt) ami nem lenne 4GB-ig bővíthető.
Az általuk ajánlott szervíz meg azt mondta, hogy szerinte attól függetlenül akkor is 4GB-ig mennie kell.Tehát nem lettem okosabb.
Épp bővíteni szeretnék, csak így jó kérdés, hogy +1 GB-ot vegyek bele, vagy 2GB-os modulokat.
Jó lenne lepróbálni mielött az ember vesz potyára memóriát.
Én Monoron lakom, és a Pesten a XIV. kerületben dolgozom.
Esetleg ha valakinek van 2 GB-os DDR2-es modulja és kész segíteni abban, hogy ki tudjuk próbálni, hogy mit lép a gép, akkor kérem írjon PÜ.-t.
Előre is köszönöm.
Zoli -
varsam
őstag
Köszi a választ!
Akkor a memók maradnak, nem kell őket cserélni, ha nem mennek 800-on.
Tényleg a vga a leggyengébb, ha az egész gépet nézem, de mivel nem nagyon játszok, így nem zavar (játékra ott az asztali a gép). Procit viszont el tudnám viselni, ha kicsit gyorsabb lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest