- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
carrot
tag
"AMD Vision engine control center is not supported by the driver version of your enabled graphic adapter. Please update driver, or enable your AMD adapter using display manager".
Szóval ezt írja ki nekem egy Lenovo S205ös frissen telepített win 7 (32bit) és driver után. A legfrissebb drivert szedtem le és raktam fel, d próbáltam a gyárit is, azzal is ezt írja ki. Ilyennel még nem találkoztam ezért megköszönném ha tudna valaki valamit. A többi driver tökéletesen működik. E450-es Apu.
-
carrot
tag
Meglehet semmi különös, de azért: dell d620 nem vettem még észre hogy leveszi az órajelét a T7400as CPU. Semmilyen program nem megy, biosban elvileg be van kapcsolva az órajel igazítás. Everestben, meg CPU-Z-vel néztem és mindig 2,1 Ghz mutat. Köszönöm a véleményeket!
-
carrot
tag
-
carrot
tag
Volt úgye ez a probléma [link]
Azóta nem kapcsol ki, de aztán ma megint, háromszor is, igaz most meleg is volt, meg az ölemben irogattam valamit majjd 2 órán át. Nincs valakinek vlmi más tippje a felmelegedésen kívűl? Mindom, "hidegen" bekapcsolva is ezt csinálta 2 napja. D620as Dell-em, és ez elfogadhatatlan. Kösznönöm!
p.s. CPU, 67 fokos volt, most 51, everest szerint, ha ez segít... -
carrot
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy két nap teljes kikapcsolás után miért kapcsolhat ki magától egy Dell D620as gép, semmi bajom nem volt vele ezidáig?! Amikor bekapcsol újra minden rendben van, aztán megint kikapcsol. A válaszokat köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest