- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
válasz
rb26dett #15253 üzenetére
ahhoz, hogy minden funkció működjön, a letöltési részlegben (link), az oprendszer kiválasztását követően; az atk szekcióból minden kell, (az audio, lan, vga, card reader és a touchpad gondolom egyértelmű! a win 7 például alapban ad mindegyikhez illesztőt, de van, hogy attól még nem működik rendesen, rá kell húzni a gyártó által adottat!), az utilities szekcióból; csak az asus wireless switch (wireless console3) utility kell, a wifi be- és kikapcsolásához, a többi alkalmazás csak igény szerint, a camera szekcióból az kell, amilyen kamera van a notidban (a win 7 ennek is ad illesztőt, de találkoztam már olyannal, hogy úgy például elfordított képet jelenít meg, de a gyártó által biztosított megfelelő illesztő ráhúzása után már minde rendben van!) az others szekcióban a lényegeset már feltetted (keyboard device filter utility), a másik/többi csak igény szerint!
a fentieket win 7 oprendszer kiválasztása esetén írtam, annyi még, hogy; vista kiválasztásakor más szekciókat is bead, de win 7 alá is érdemes feltenni a vista alá adott; chipset illesztőt (inf update), és a wireless illesztőt (a win 7 ad alapban, de azzal nem mindig megy rendesen!) -
rb26dett
aktív tag
válasz
rb26dett #15252 üzenetére
a hangerőt sem tudom állítani az Fn +F11 F12 vel ahhoz nemtom mit szedjek le, valami keyboard filtert rátettem mert az volt csak olyan amibe benne volt a "keyboard" szó
de ez is cseszik működni. Na nem nagy szívfájdalom de mehetne igazán... de a tapipad jobban idegesít
Aktív témák
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest