- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
albi31 #21154 üzenetére
Szia!
Expresscard slot van rajta, és már vettem bele egy olyan USB-s bővítőt, de azzal is ugyanazt a hibát írja! Ez az amit nem fogok agyilag.Tehát gondolod hogy vga-val együtt mondtak nekem 54000Ft-ot javításra? A vga-ja hibátlan annak a gépnek, szóval azt nem is kéne cserélni, csak az alaplapot, szerintem.
De még ezt sem tudom biztosra, hogy az-e a baj pontosan... -
mesa23
aktív tag
válasz
albi31 #17340 üzenetére
Megoldódott a probléma a töltéssel kapcsolatban! Bementem egy számtek boltba, és a srác azt mondta, hogy szerinte semminek nincs baja, csak ha a rántástól kijött a töltő, és utána nem csak aksiról próbáltam indítani, akkor valamilyen védelmi mechanizmus megakadályozta a töltést! Aztán hazajöttem, visszaraktam az aksit, úgy elindítottam, és utána csatlakoztattam a töltőt, és ezek után már elkezdte tölteni! Ezt sem tudtam eddig, hogy nem mindegy hogy miről indítom a gépet,(hálózatról, aksiról) és hogyan állítom le(hálózattal,vagy aksival)!
-
bajbal
tag
válasz
albi31 #16947 üzenetére
Azért remélem nem eszik olyan forrón azt a kását. A BIOS-ban látszik, írja hogy Hitachi.
Mostmár látszodik a vinyó ikon a sajátgépben is amúgy rákattintani rá tudtam csak nem volt ikonja.
a másik probléma az hogy nem látja a hddsentinel valami SMARTOS hibát ír ki,hogy nem ismeri.
Valami ötlet????
Nekem így néz ki:
SCSI\DiskHitachi____HTS545032B9A3PB3O
SCSI\DiskHitachi____HTS545032B9A3
SCSI\DiskHitachi_
SCSI\Hitachi____HTS545032B9A3P
Hitachi____HTS545032B9A3P
GenDisk -
válasz
albi31 #16937 üzenetére
utána olvastam már régebben - és nem csak a neten található - néhol felületes - anyagokból.
amit te most leírtál, azt már jóval korábban kifejtettem itt részletesen.
természetesen van olyan ismerősöm - de a telefon picit más téma, én notikról beszéltem...
amúgy főként toshiba, asus és msi. -
válasz
albi31 #16929 üzenetére
ha telejsen lemeríted/kisütöd a li-xx akkumulátort, azzal részint el is cseszted, mert beszűkül(het) a cella! nem kell formázgatni! de ahogy neked tetszik, lelked rajta...
tudok neked az általam preferált/részben leírt módszerrel használt 18 - 24 hónapos li-ion akkumulátorokat, amik még mindig 0% elhasználódást mutatnak, és annyit bírnak, mint a használatba vételüket követően! nem voltak formázgatva, csak simán feltöltve, és sosem voltak kivéve a notiból, amikor hálózati táplálásról ment a notebook - pedig többnyire hálózatról használom őket!
de mindenki úgy használj, ahogy akarja... -
t-bali3
senior tag
válasz
albi31 #16911 üzenetére
Hát felraktam egy hete a legújabb Nvidia drivert aztán elkezdett haldoklani...ezután a napokban visszaállítottam mindent a legelső bekapcsolási állapotra (visszarakta az alap videókari drivert is), de így is haldoklik randomra...vmikor játék közben, valamikor netezés alatt fogja magát majd befagy 5 percre, aztán jó egy kicsit, majd megint befagy...tehát úgy konkrétan egy kicsit sz*r...
Kékhalál mégcsak egyszer volt, többnyire csak befagy találomra.
Vadi új a gép, így van rá gari bőven, de nem tudom mit kezdenek majd vele, mert biztos az lesz, hogy új win aztán jé működik, akkor küldhetjük is vissza...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest