- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz
World-Soft #14903 üzenetére
át tudom venni, de nem vagyok biztos benne, hogy ennyi idő után megjavul.
-
xcbiker
addikt
válasz
World-Soft #14901 üzenetére
az a baj hogy az ic-k alá nem látsz be.
az ilyesmit ultrahangos mosóban tisztíják, viszont a veázás után érdemes szinte azonnal megcsinálni, mert a további oxidáció csak rotja a helyzetet. -
xcbiker
addikt
válasz
World-Soft #14899 üzenetére
szerintem nincs jelentősége.
-
xcbiker
addikt
válasz
World-Soft #14897 üzenetére
láttam már ilyet egy Acernél amibe belepisilt a tulaj gyereke
-
xcbiker
addikt
válasz
World-Soft #14895 üzenetére
jah vagy úgy... akkor könnyen lehet hogy ott lesz a bibi.
a cola szép dolgokat tud művelni. -
xcbiker
addikt
válasz
World-Soft #14893 üzenetére
Elképzelhető hogy egyszerüen megadta magát...
Nem hinném hogy bios probléma.Érdemes lenne másik memóriával és esetleg külső monitorra kötve is megnézni milyen képet ad.
ill http://memtest.org
-
válasz
World-Soft #14552 üzenetére
a "szakemberek" véleményére inkább nem írok semmit, mert nagyon szélsőséges tapasztalataim vannak - akár nevesített gyártós esetében is...
egy szervizesnek egy chipset hivatalos gyártói leírása elég információnak kellene lennie ahhoz, hogy nem jelentse ki biztosan, hogy a leírás szerinti 2 gb-os korlát ellenére mennie kell 4 gb mellett is!
természetesen mehet, de semmi esetre sem 100%, sőt...
vannak 2 gb-os 667 mhz-es kingmax moduljaim, segítenék is szívesen, csak a XIV. ker. nekem elég messze van... -
válasz
World-Soft #14540 üzenetére
a proci és a memória kezelése, a chipset mellett ez még bios kérdése is lehet - de sok reményt nem fűznék hozzá...
olyannal már számtalanszor találkoztam - főként asus notiknál -, hogy bár a chipset támogatott 4 gb memóriát, de a gyártói leírásban csak 2 gb maximális érték szerepelt, és ez igaz is volt egy ideig, de újabb verziós bios felhúzása után már simán kezelte a noti a 4 gb memóriát - viszont a gyártó honlapján a leírásban a mai napig a 2 gb max szerepel.
esetedben azért nem mernék fogadni a dologra, mert ott ugye eleve a chipset szab határt,
de azért kipróbálhatod. viszont duplán óvatosnak kell lenni; ha esetleg el is indul a noti 2 * 2 gb memóriával, és látja is mindet a rendszer - most ne menjünk bele az asztali 32 bit windows verziók mesterséges korlátjába, hogy nem fogja mindet használni a rendszer -, akkor sem biztos, hogy probléma nélkül kezelni fogja...
próba szerencse... -
válasz
World-Soft #14537 üzenetére
ja, az más téma, gl960 esetén hivatalosan csak intel celeron 533 mhz fsb support van.
-
válasz
World-Soft #14532 üzenetére
de, támogat hivatalosan 800 mhz fsb procikat; link
proci tekintetében; "intel core 2 duo processor for mobile intel 965 express chipset family fsb 533/800 mhz support"
memória tekintetében; "ddr2 so-dimms 533/667 mhz support" -
válasz
World-Soft #14529 üzenetére
ilyen szempontból nincs értelme 800 mhz-es memóriát tenni a notiba, mint írtam, 800 mhz-es proci mellett is csak maximum 667 mhz-en fognak menni a modulok, mivel a chipset memória szempontjából csak 533/667 mhz-es sebességet támogat!
-
válasz
World-Soft #14518 üzenetére
a cpu-z 333 mhz-et ír a 667 mhz-es memóriára; pc2 5300 333mhz (double data rate)
proci 533 mhz (fsb) esetén a memória is - maximum - annyin megy! ha a bios beállítására gondolsz, ott noti esetén nehéz - lehetetlen - lesz ilyesmit állítgatni!
speedstep esetén szokott például 1:2 arányban menni a rendszer; a proci alacsonyabb órajelen megy a maximumnál, de a memória marad maximum sebességen. -
Mag__
tag
válasz
World-Soft #14467 üzenetére
hi
nemtom azota megoldodott-e a lecsukos problémád,de most irom a megoldást:
a windozban alapértelmezettként notebook esetén az a beállitás hogy készenlétbe teszi a gépet.
az Energiagazdálkodás menüben lehet átállitani hogy milyen müveletet hajtson végre ha lecsukod a monitort.
én átállitottam arra hogy Semilyen müveletet ne hajtson végre.Start menü -Beállitások - Vezérlöpult - Energiagazdálkodási lehetöségek
majd
Speciális fül: Amikor lezárom a hordozhato számitogép tetejét: - Nincs müvelet
-
válasz
World-Soft #14434 üzenetére
Valószínü.
Minden notebookra ,vagy akár asztali gépre ha van rajta telepített vagy elötelepített op rendszer,akkor az alján ott a licenc matrica.
ha nincs rajta akkor a rajta lévö windows nem jogtiszta -
válasz
World-Soft #14432 üzenetére
A gép alján kell lennie a licencmatricának a kóddal együtt
Ebböl kiderül,hogy milyen oprendszerhez szól a matrica.
Ha nincs rajta akkor azt jelent,hogy nem windows-zal lett megvéve a gép,hanem vagy Linuxal esetleg Freedossal.
Szerintem vistával is elmegy de az "Aeroglass"felületet ne engedélyezd -
válasz
World-Soft #14422 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
World-Soft #14422 üzenetére
még próbálj keresni az apróhirdetések között is hátha találsz valamit
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest