- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
Xirtam #32543 üzenetére
Ha csak a billentyűzet akadozik, azt okozhatná a ZIF kábel kicsúszása, törése. De kékhalállal kombinálva komolyabb hibának tűnik. De ennyiből csak az eddigi tapasztalatok alapján tippelem az alaplaphibát (ha a touchpad, DVD stb is akadozik, akkor szinte biztos).
A dobálás sose használ semminek, de nem is azonnali halál a technikára. -
válasz
Xirtam #16883 üzenetére
Egy porszívót esetleg?
Vagy egy erős morzsaporszívó vékony adapterrel, esetleg USB-s billentyűzet-porszívó.. De ha nem eszel felette, sosem lesz koszos.Asztali gépem fültisztítóval szoktam takarítani, meg hát lepattintgatom a billentyűket, de notebookon én sem javaslom ezt, azon egészen másképp vannak rögzítve a gombocskák.
Talán még sűrített levegővel is megpróbálhatod. De csak ésszel.
-
k.mark87
tag
válasz
Xirtam #16883 üzenetére
szerintem te kevered a dolgokat.
ami gamó beragadt a billentyűk közé azt nem tudod kiszedni csak ha lepattintod a billentyűket, de azt meg inkább ne tedd mert egyik hulladékabb mint a másik, még a végén kitöröd valamelyiket és +15 rugóba fog fájni.
ha valóban ki akarod venni a billentyűzetet akkor menj del a gyártó honlapjára, a tisztességes gyártók mellékelnek ábrát, hogy hogyan lehet billentyűzetet cserélni, memóriát bővíteni, stb. az is lehet, hogy a kézikönyvben is benne van. általában szoktak lenni ilyen fura "hézagok", sima műanyag felületek valahol a felső sor billentyűi között. 2-4 db, attól függ.... el kell őket tolni valamelyik irányba, vagyis körömmel a legegyszerűbb oldalra pattintani ezek után fejre állítod és általában ennyi... a fejreállítással óvatosan , mert kiszakad a kábel és sírás lesz a vége...
azért nézd meg a gyártó honlapját, főleg mert az újakon már nem így szokott lenni -
-
-
válasz
Xirtam #14871 üzenetére
felesleges kivenni, sőt...
az akkumulátorban lévő elektronika szabályozza a töltést, ha feltöltött állapotban van az akkumulátor, akkor a vezérlés lekapcsolja a töltést, tehát nem töltődik feleslegesen az akkumulátor! ellenben áramszünet - a hálózati táplálás megszűnése - esetén nem áll le a noti, nem lesz esetleges adatvesztés...stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest