- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Hali!
Az csere, javíttatni szerintem nem érdemes, mert simán majdnem annyit kérnek egy BGA forrasztásért, amennyiért újat (illetve használtat) tudsz venni.
8400-as széria egyébként egy ilyen hibás széria volt, úgyhogy nem vagy egyedül.
Ajánlom, hogy nézz itt körbe Hardveraprón, viszont légy nagyon körültekintő. Pontos méret, pontos foglalat stb.Hogy mennyibe kerülne? Én mikor 8400-ast kajtattam, olyan 15 körül volt.
Hajrá!
-
karakpecze21
senior tag
Szia.
Javíttatni is lehet, bár az már más kérdés, hogy érdemes e.Szerintem ha hosszú távra tervezel vele, akkor keress egyet használtan.Javítással foglalkozik itt Ph-n is pár szaki.
Úgy keress rá, hogy Reball.Használtakat innen tudsz szemezgetni, nagyon változó az áruk is.
-
kiralydam
csendes tag
Szia
elvileg a driverek a legfrissebbek,ami a dell support honlapján fent van azok fent vannak.
alapból 6 g rammal vettem. eddig fent volt a tuneup nevű progi, amit most eltávolítottam.
az alaplapnak nem találjuk a típusát (everest, cpu-z, sandra lite se írja ki, csak vmi olyat,hogy Dell Inc 0HVRTT) esetleg erre ötlet? -
XP driver pack Amilo Pi2540-hez:
letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=12&g=174&a=828 -
úgy látom, hogy olvasni is tudsz - nem csak írni -, akkor ezek szerint csak szelektálsz...
tudod, hogy pontosan milyen webcam van a notiban? ha nem, akkor a gyártói leírás szerint megnézted? a gyártó által ezen szériás notihoz xp alá biztosított négy illesztő közül melyiket próbáltad? (a hivatkozást nem linkelem ismét...) -
Hali!
Azért nincsen rajta csavar, hogy házilag ne lehessen szétszedni, mert a tápegységeket csak szakemberek javíthatják az áramütés veszélye miatt. A tápban a kondik a kikapcsolás után is megőrik a töltöttségüket, tehát simán agyonvághatnaknak. Javaslom, hogy inkább a kábelt vágd vissza és tegyél fel egy új dugót, feltéve, hogy nem a tápegségnél van megtörve a kábel.
-
pontos típust nem ártana ismerni...
de így látatlanban; sata csatolású a merevlemez a notiban, és az aktív ahci/sata mód miatt adódik a helyzet! ha van rá mód, akkor a bios megfelelő beállításában kapcsold ki az ahci/sata módot - illetve kapcsold át ide módra -, utána már az xp telepítője is látja a merevlemezt. ahci módban csak a vista ad illetsztőt a rendszernek az aktív ahci/sata mód használatához, mivel a vista alapban tartalmazza a szükséges illesztőt - ellentétben az xp-vel!
a másik megoldás, hogy integrálod a szükséges ahci/sata illesztőt az xp telepítőjébe; link
Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- VR topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest