- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Sziasztok! A videón látható egy Toshiba Satellite notebook. Nem működik rajta egyik enter sem, a videón rádugok egy külső billt. Úgy sikerül elindítanom az operációs rendszert majd megadja magát. Ötleteket várok. RAM-okat megmozgattam, HDD megmozgatva. Postán érkezett az előző tulajtól.
-
Xirtam
veterán
Az enyém is nagyából így néz ki, csak nem műanyag az a cucc amin a billek vannak hanem FÉM! Na most ha végignézem a peremét ennek is vannak ilyen fülei amit a srác kipattint! Lehetséges , hogy így letudnám szedni én is?!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ASUS notebookom klaviaturája alatti részt hogy tudom kitakarítani?! Esetleg a billt hogy tom levenni?!Vagy van Székesfehérvár közelében valami Asus servíz ahol kitakarítják nekem?!
Köszönöm!
-
Xirtam
veterán
Az én notebookom elégé ujjlenyomat mágnes, meg csillogó a felülete, és elég iritáló rajta a zsírós ujjlenyomat, ha veszek egy szemüveg törlöt azzal letom úgy takarítani h ne karistolja össze a felületét?!
-
Xirtam
veterán
jaaaaaaa az rávan ragasztva a 4 sarkon egy sárga biszbasszal, az rajta van még és egy ideig rajta is hagyom!
-
Xirtam
veterán
Eredeti Asus-os táskám van egy 15.4" eshez adták és ahova tenni kel a notesz gépet ott szivacsos na mivel enyém az új szélesvánszú 16:9 es nem fért be oda ezért a varrás mentén elvágtam így befért, és két oldalról szivacs veszi körbe, na meg én a gyári nejlont is ráhuzom h ne karcolja össze a notit. Gondolom ennyi elég a védelem érdekében nem?!
-
Xirtam
veterán
Kösszi akkor nem veszem ki!
A másik, enyém 4 gb ram 2 magos proci 15.6" HD LED kijelzős, na most én ezt a drágasságot minden nap vinni fogom suliba jegyzetelni, a kérdésem, mennyire fogja tönkretenni a gyaloglás, és buszozás...szóval a rászkodásra gondolok itt, persze kikapcsolt állapotban!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok kérdésem!
Asus K50IJ noteszgépem van, 18. án vettem! Na most amíg itthon vagyok váltó árramról használom, ajánlot olyankor kivenni az akumlátort??Vagy ő autómatikusan kikapcsolja??
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest