Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
válasz
anagymedve
üzenetére
[link] - a lap alján
-
anagymedve
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Adott egy CNS GLOBE SMART navigáció.
Kérdésem a következő: párhónap szünet után (használaton kívül) bekapcsoláskor csak a boot képernyőig jut el a készülék. Lehet még valamilyen úton módon életet lehelni bele vagy kuka?A válaszokat előre is köszi.
Kellemes napot! -
g4b3n
tag
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem tanácsot adni abban,hogy ha egy x980bt nem jut tovább a boot képernyőnél, akkor mit lehet tenni?
Semmi előjele nem volt az elhalálozások
Akku fullon, 100x reset megvolt, de semmi.Köszönöm a válaszokat!

-
makoss
veterán
Üdv!
Milyen Medion GPS-t tudnátok ajánlani?
Magyar nyelvű,
Csak új kellene, ha van linkeljetek már be, megbízható boltból!
A keret max 35-40eFt
Ha nincs ilyen, ebben az ársávban milyen most a legjobb?
Köszönöm!
-
Redbull941
tag
Helló, Üdvözlet Mindenkinek!
Navigáció vásárlása előtt állok, kamionos navigációt nézek (tudom ez nem pont kamionhoz való navigáció, de st22lacikának ilyen van és megtetszett az ingyenes frissítés benne) TomTom go 6000ről volna szó, de mivel nem kapni már újonnan csak használtan (ebay-en akad pár még fent..). Érdekelne, hogy van-e másik tipus, másik márkás navigáció amit újonnan lehet kapni üzletben és körülbelül felér a 6000-es verzióhoz? Köszönöm szépen a válaszokat. Tiszteletem.
-
FL05
újonc
Nokia 6700 Classic telefonhoz keresek térképeket, mivel a Nokia Ovi már nem elérhető.
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
60ezer Ft-ig milyen navit ajánlanátok?
Nem kell semmi extra, csili-vili, hipernagy kijlező; hanem:
betonstabil minden téren. Rengeteget lenne használva, megbízhatónak kell lennie. Stabil és jó oprendszer, jó térkép, "erős" antenna, erős hardver.Szóval nem kütyübuzulás lenne.

-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Mio spirit 480-ra hogy tudok térképet frissíteni?
kb.5éves a készülék. -
eddie17
addikt
Akinek Wayteq X995 van esetleg Sygic-et is használ, kipróbálná, hogy ha fm transzmitter megy, szól a zene és navigál akkor mi történik?
Köszönöm. -
denis.p
tag
válasz
huliganboy
üzenetére
köszönöm

-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Sajnos hivatalos megoldás nincs rá. Keress rá a googleba: miofan
-
denis.p
tag
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Waze navigációban hogy lehet megjeleníteni a környéken, vagy az útvonalon található benzinkutakat?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
a kezem ügyébe került egy garmin c310es készülék. Ezt mily módon tudom frissíteni, és melyik az a legújabb térkép ami rátehető?
Tudom, hogy régiecske a készülék, de egyik ismerősöm megkért, hogy ha lehet kezdjek vele valamit számára.
köszönöm előre is a segítséget
-
eddie17
addikt
Köszönöm mindenkinek, végül csak megvettem 18 euróért az Sygic Prémium Európát.
Végül is ehhez a géphez még ajánlott is.
-
válasz
eddie17
üzenetére
Sajnos az androidos iGO-ból nincs olyan univerzális verzió, amelyik minden készüléken egyformán jól működne. Mondanám, hogy meg kell keresni a saját készüléken a legjobban teljesítő verziót, de a Playen általában csak egy verzió elérhető el az adott időpillanatban.
A most a Playen elérhető verzió a 9.18.27.655384. Szerintem ez már elég stabil, jól használható verzió. Ezek ugye már a SzülinApp-os verzión alapuló progik, kicsit más a kezelésük, mint a régi verzióé, ezt azért meg kell szokni. Ez bizony okozhat olyan problémát, amit a tapasztalatlan felhasználó hajlamos bug-nak beállítani

(Nem pont ezzel a verzióval, hanem az egy kis lépéssel fejlettebb 9.18.27.658108 számú progival az idén nyáron probléma nélkül mentünk le Görögországba és vissza. Az applikáció egy Samsung TabS 8.4 tabletre és egy Xiaomi Note Pro2 telefonra is telepítve volt, mindkettőn tökéletesen működött az út alatt.)
-
nemcso
őstag
Családban használunk Sygic, Mapfactor, Google Map app-okat. A Sygic előnye a köztes pontok optimalizált sorbarendezése, negatívuma a túlbecsült utazási idő. Az első kettő biztosan ismeri a veda-s traffikat, poi készletük is jó.
-
atee
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem a legnagyobb gondom a telefonos navigálással mindig az volt, hogy mindig rosszkor hívtak

Illetve valahogy a töltéssel mindig gondjaim akadtak. Leginkább az, hogy nem volt nálam autós töltő
Nem is vagyok biztos benne, hogy jót tesz a telefon akkunak az ilyen töltési ciklusok.
Szóval telefonon csak waze néha. Mostanában már csak azt szoktam vele csekkolni, hogy mekkora torlódás van még előttem.Tablet. Szép nagy és gyors. Viszont az első amivel próbáltam az egyszerűen nem fog műholdat csak pillanatokra (Pipo P4 minden másban remek kis társam). A második meg rendben volt, de SD kártyáról nem ment tökéletesen a program! Belső tárhelyre meg nem fért fel rendesen. (Lenovo A7-10F Andy lite)
Illetve nagy melegben sikított, hogy túl van melegedve. Ezek után nem is akartam egy 3. at kipróbálni.WayteQ X980BT illetve ennek elődje és utódja WayteQ X985BT szerintem egy tökéletes és olcsó választás. Igaz néha hajlamos tervezés közben megfagyni és restartolni kell. Ez közel sem annyira zavaró és gyakori jelenség. Lehet szoftver hiba csak. A Primo meg számomra a legátláthatóbb, kezelhetőbb program most mind közül. (evvel is lehet vitatkozni nyilván) Véleményem szerint nagy általánosságban ez a legjobb vétel ma! Akinek nincsenek extra igényei mint pl. (súly,magasság stb. korlátozások használata) és olcsó megoldást keres.
És a Becker transit 6 lmu amihez nagy remények fűznek, de pár nap használat után még nem látom át, hogy ez valóban megérte nekem. A program teljesen idegen és kevesebb infót is látok egyszerre mint a primoval.
Persze ez még teszt fázis. A véleményem még változhat mindkét irányba! Főleg ha tényleg nem akar majd bevinni olyan helyekre ahová a primo minden gond nélkül megtette volna! Annyit azonban ki merek jelenteni, hogy általános felhasználásra és nem speckó igényekre (lásd fentebb) feleslegesen drága, nem jó ár érték arány! Kb mint egy iPhone. Szép meg menő meg Becker, de nem jobb annyival mint a 20 ezres WayteQ X985BT -
nemcso
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mert gyorsabban befogja és rezzenéstelenül tartja pl. a Wayteq x990 -em a gps jelet, míg Asus Zenfone 2-nél előfordul kihagyás, út melletti helyzet jelölés.
-
-
BudaH
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy Wayteq Xrider gps-t Sygic programmal. Nagyon akadozik navigáció közben folyamatosan. Lehet ez ellen tenni valamit vagy ez gyárilag ilyen? Köszi előre is.
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy Wayteq X995 és jött hozzá egy Sygic Voucher full európa.
Na most szép és jó lenne nekem, de első telepítés után folyamatosan kilépett, bezárta, lefagyott és hangja sem volt.
Második telepítésre is ugyanez.
Harmadik telepítésre már nem fagy ki (eddig), de ugyanúgy semmi hang.
Ha play-ből felteszem a HERE WeGo-t, megy tökéletese hanggal. Ha az Igo-t teszem fel playből próba verziót, ugyancsak megy hanggal mindennel.
Felraktam a Sygic (nem voucher) is és az is megy hanggal mindennel.
De amit kaptam öröklicenszest az bezzeg nem.
Szoftver vagy hardver vagy mindkettő pont azon az egy szoftveren veszik össze?
Nekem szimpatikus lenne a Sygic és ha már legális szeretném is használni.
Szóval szerviz előtt valami csoda megoldás?
Miközben ezt írom még csinálok egy gyári visszaállítást a gépen és újra felrakom a Vouchert és kap egy esélyt még.
Köszönöm. -
Prime110
aktív tag
Akkor hogy húzták volna a fogad, ha rossz páyaszakasz-használat miatt repül egy ezer EUR csekk..., úgypogy jól döntöttél.
Úgy tudom ennyi elég, megvan a legfrissebb adatbázisod, most nyugodtan használhatod, majd emailben fogják küldeni, hogy van e elérrhető új állomány, de 3-4 havonta érdemes lefuttatni a NaviExtras Toolbox-ot, hátha van valami update. -
törölt tag
-
atee
őstag
Sziasztok!
Kicsit mintha a fogamat húzták volna, de belevágtam egy Becker naviba.
Transit 6 lmu amihez élettartam frissítés is van. Amennyiben az első használattól kezdve 30 napon belül regisztrálom.
Content manager rendben felismerte és le is kaptam az aktuális 2016Q2 frissítést.
A kérdés az, hogy kell e még valamit tennem vagy ennyi elég volt, hogy ide regisztráltam?üdv
-
törölt tag
Vannak, akik csak a vasat veszik, és faragnak rá maguknak navi szoftvert, és hozzá térképeket. De, ugyanezt a vasat meg lehet venni készre telepített szoftverrel (Sygic), térképekkel. Úgy rémlik, hogy a Media Markt -ban láttam egész jó áron Full EU térképes Sygic navival.
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Kinéztem egy darabot: Wayteq x985BT HD 8GB GPS. Ez a megfizethető, és ajándékba lesz. De mivel hölgyről van szó, mindent majd én intézek.
Kérdésem: térképszoftver nélkül árulják. Már nekem ez is WTF. (nincs kocsim, így elvárnám egy navigációs hardvertől, hogy ha megveszem, akkor navigáljon...)
Mit kell ilyenkor tenni? Hol lehet térképszoftvert letölteni? Hogyan? Program is kell, vagy csak a térkép? És akkor még pluszban kell fizetni? Vagy mi a szösz ez így?
Semmit nem értek ehhez, így kérek sürgős segítséget!
Előre is köszönöm! -
Sziasztok!
Amigo -hoz lenne kérdésem

olyat szeretnék hogy a map-okat a belső tárhelyről és a SD kariról is beolvassaehhez mit kell beírni a sys-be?

Előre is köszönöm a segítséget

-
kaef
újonc
Sziasztok!
Van egy GARMIN nüvi 52 navigációs készülékem. A kijelző csak Angolul jelenit meg mindent (ikonnevek, értesítések, beállítások stb.), viszont az SD kártyára telepített térkép az OK. és hozzá a Magyar hang is OK. Nem tudom Magyar-ra átállítani mert csak Angol van.HOGYAN lehet megoldani ezt a kellemetlenséget?
Biztosan van rá megoldás! -
válasz
Arlekim
üzenetére
A sys.txt az IGO könyvtárban van.
Egyes hmm-hmm oldalakról letöltött verziók esetében előfordul, hogy nincs sys.txt a csomagban, mert az oldal használóiról feltételezik, hogy expert userek és saját sys.txt-t használnak.
Keresd meg a régebbi csomagban a sys.txt-t, a szerkezetük gyakorlatilag egyforma, a tartalmuk is hasonló.
-
Arlekim
aktív tag
Üdv!
Androidos Igo esetébe, a sokat hivatkozott sys.txt fájl hol található?
A kereső nem találja, manuálisan pedig en nem még a csomagolt fájlok között sem.
Holnap 2000km-es útra indulok, és nem tudom átírni a folders útvonalat, így nem indul el a progi
-
Prime110
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
zsola32
őstag
sziasztok
használ valaki Mio Cyclo eszközt MTB-os területen?
tapasztalatk érdekelnének
köszönöm -
válasz
huliganboy
üzenetére
Okés köszönöm.
-
huliganboy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lesz egy névjegy rész a programban, és ott lesz a verzió száma.
-
válasz
huliganboy
üzenetére
Csak holnapra tudom megírni. Legalábbis ha megtalálom hol kell keresni.

-
huliganboy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha jól tudom nincs Hivatalos megoldás...
A pontos verziót meg tudod írni? -
válasz
huliganboy
üzenetére
Igo8
-
huliganboy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Milyen szoftver van rajta?
-
Sziasztok már pár éve Navon N670 plus-t használok, úgy gondoltam ideje lenne frissíteni. De itt jön a hiba. Még soha nem csináltam ilyent. Hogy kell ezt? Esetleg van valami erről leírás. Mert a kis kézikönyve nem ír ilyent. Pedig jó párszor átnyálaztam. Köszönöm előre is!
-
woodworm
veterán
Nincs rá tökéletes megoldás!
Nekem az osmand vált be, de ez is kompromisszumos. Körforgalmaknál nem jelöli a kijáratot, nincs sávinformáció. Ezen ugyan valószínűleg lehetne segíteni a pontok ritkításával, hosszabb útnál jelentős munka lehet. A kanyarodásokat viszont szépen jelzi, a hangok nem tudom, hogy működnek-e ilyenkor, mert a régi telómon nincs telepítve. -
Atocha
senior tag
Sziasztok.
Elnézést kérek, nem olvastam el a GPS témában a több ezer hsz-t.Az erdekelne engem, létezik-e olyan GPS szoftver Androidra ami rögzíti az útvonalat, amin aztán bármikor oda-vissza tud navigálni ni is.
Nem kell ingyenesnek lennie, megfizetem az árát ha kell.
Köszönöm a segítséget. -
nemethka2
csendes tag
Én is gondoltam külső billentyűzetre, de nem próbálkoztam vele, mert szerintem annak akkora a fogyasztása, hogy a navi nem tudna működni. Talán egy bluetooth billentyű menne. A vezérlő pultban az input panelt, ha megnyitom az opciók menüpontban olyan hibaüzenet jelenik meg, hogy nincs lehetőség kiválasztani beviteli módot, tehát valóban program hiba lehet.Egyébként sikerült a DUN funkciók feléleszteni, bár egy kicsit macerás, és tovább tart mit egy gombnyomás,de jönnek a forgalmi adatok és ez a lényeg.
-
nemcso
őstag
-
nemethka2
csendes tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Igazából nem kell olyan mélyen belenyúlni, mert a program adja magát. Lényegében ugyanazt kéri mint amikor a telefon kihangosításnál a párosítás történik. Nekem itt az a gondom, hogy a hitelesítéshez nem tudom bepötyögni a párosítandó telefonom PIN kódját. Ha ez sikerülne, akkor mennie kellene a BT-DUN-nak a navin.
-
törölt tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Két éve volt már X985?
-
huliganboy
addikt
-
Korosa27
csendes tag
Sziasztok X985 navit vásároltam és rátöltöttem egy ncoros igo8-at, természetesen nem indult azonnal. Baráti tanácsra letöltöttem hozzá egy másik felhasználó sys.text-jét és azzal próbálkoztam. A mutatvány annyira sikerült, hogy azóta a navi egy körforgásba kezdett: bekapcsol; inditja a navigációt; kikapcsol,bekapcsol; inditja a navit; kikapcsol; és ebből a körforgásból még a helyi telefonos erők sem bírták kiszedni. Szerintük végleg kinyírtam a gépet. Hozzáteszem semmire sem reagál: reset, vagy kikapcsolás vagy bármi abszolut nothing. Nem tudom jó helyen járok e de ha tud valaki segíteni jól jönne nem szeretném kidobni az 1 hetes készüléket. Köszönettel Peti
-
nemethka2
csendes tag
Üdvözlök mindenkit! Még mindig él egy korábbi kérdésem. A WayteQ x985-ön a BT-DUN beállításánál a WinCE Vezérlőpultjában hogy lehet billentyűzetet varázsolni, hogy a szükséges adatokat rögzítsem. A telefont felismeri, de nem hitelesített oldalon jelenik meg. Ahhoz, hogy a hitelesített oldalra kerüljön meg kellene adni a jelszót. Na, ehhez kellene a billentyűzet.
-
Sziasztok!
Opel Astra J (NAVI 600) frissítésébe tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!

-
Gabesz87
veterán
EBBEN tud valaki segíteni? Tudom, nem teljesen ide illő kérdés, de talán félig-meddig igen.
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy mi módon tudok TomTom Start 25 eszközre áttölteni a Poiplaza-ról letöltött adatbázist?
Köszönöm előre is!
-
-
sony309
őstag
Ami még eszembe jutott:
Mennyire használható a navikban a BT kihangosító?
Érdemes olyat vennem vagy hanyagolható?Előre is köszönöm!
-
sony309
őstag
Újabb és mai napra (talán) utolsó kérdésem:
Kicsit elvesztem az eszközök között, nem nagyon tudok dönteni.
Tudnátok-e ajánlani budapesti üzletet, ahol képben vannak és van választék?
-
sony309
őstag
Bocsánat a sok kérdésért, de lenne egy újabb!
Jól olvasom egyes naviknál, hogy benne van az adatbázisban a fix traffipaxok helye és figyelmeztet?
Amely navik ezt nem tudják, ott POI-ként van benne az adatbázisban?
A navigálás mellett ez lenne a legfontosabb számomra!
-
nemcso
őstag
válasz
sony309
üzenetére
Az élettartam frissítésesek nevében szerepel az "LM" tag. Amelyikben pedig az "LMT" van, annak még emellett élettartamos forgalmi információs license is van.
És nézd meg a termék hírdetésében, mert van Full európai és közép-kelet európai élettartam frissítéses készülék is. -
kobraCode
csendes tag
oks! Esetleg ha valaki meglepne egy PM-el azt megköszönném!
-
kobraCode
csendes tag
Az sem nagyon zavarna, mert most 0 térkép van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
) és elégedett vagyok vele. Pedig kapja az ívet rendesen, mivel kamionozok. Ha ezt választod, akkor egy jótanács: azonnal tegyél a kijelzőre valami védőfóliát, mert nagyon karcosodik.

Pyttawrx