Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    válasz Donki Hóte #6864 üzenetére

    Nekem a legnagyobb gondom a telefonos navigálással mindig az volt, hogy mindig rosszkor hívtak :)
    Illetve valahogy a töltéssel mindig gondjaim akadtak. Leginkább az, hogy nem volt nálam autós töltő :D
    Nem is vagyok biztos benne, hogy jót tesz a telefon akkunak az ilyen töltési ciklusok.
    Szóval telefonon csak waze néha. Mostanában már csak azt szoktam vele csekkolni, hogy mekkora torlódás van még előttem.

    Tablet. Szép nagy és gyors. Viszont az első amivel próbáltam az egyszerűen nem fog műholdat csak pillanatokra (Pipo P4 minden másban remek kis társam). A második meg rendben volt, de SD kártyáról nem ment tökéletesen a program! Belső tárhelyre meg nem fért fel rendesen. (Lenovo A7-10F Andy lite)
    Illetve nagy melegben sikított, hogy túl van melegedve. Ezek után nem is akartam egy 3. at kipróbálni.

    WayteQ X980BT illetve ennek elődje és utódja WayteQ X985BT szerintem egy tökéletes és olcsó választás. Igaz néha hajlamos tervezés közben megfagyni és restartolni kell. Ez közel sem annyira zavaró és gyakori jelenség. Lehet szoftver hiba csak. A Primo meg számomra a legátláthatóbb, kezelhetőbb program most mind közül. (evvel is lehet vitatkozni nyilván) Véleményem szerint nagy általánosságban ez a legjobb vétel ma! Akinek nincsenek extra igényei mint pl. (súly,magasság stb. korlátozások használata) és olcsó megoldást keres.

    És a Becker transit 6 lmu amihez nagy remények fűznek, de pár nap használat után még nem látom át, hogy ez valóban megérte nekem. A program teljesen idegen és kevesebb infót is látok egyszerre mint a primoval.
    Persze ez még teszt fázis. A véleményem még változhat mindkét irányba! Főleg ha tényleg nem akar majd bevinni olyan helyekre ahová a primo minden gond nélkül megtette volna! Annyit azonban ki merek jelenteni, hogy általános felhasználásra és nem speckó igényekre (lásd fentebb) feleslegesen drága, nem jó ár érték arány! Kb mint egy iPhone. Szép meg menő meg Becker, de nem jobb annyival mint a 20 ezres WayteQ X985BT

    [ Szerkesztve ]

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák