Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz gipsztigris #5398 üzenetére
Köszi, a Becker 50 feletti, a másik kettő már csak használtan beszerezhető
Nem tudom miért nem gyártanak többen ilyet...Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
törölt tag
válasz gipsztigris #5398 üzenetére
Ha valakinek kell, akkor van egy fölös C720 tartóm. A navit sajnos, ellopták.
-
gipsztigris
addikt
Mio Cx20-as széria aktív tartóval van ellátva, valamint azt hiszem, hogy a BluePanther Azure is, és egyes Becker készülékek is.
Navigon és TomTom is készít aktív tartós modelleket.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Apooca
tag
Sziasztok !
Jól látom, hogy aktív tartós navit felejtsem el 50.000,- alatt. Szerettem volna valahogy fixen beépíteni a tartót a kocsiba, hogy ne kelljen legalább azt állandóan tappancsolni, ill. tápot dugdosni, de úgy látom esélytelen
Van esetleg erre valami más megoldás?
ApoocaIphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Van nem OSM alapú free offline GPS térkép androidos navig programokhoz?
Az OSM -ből elegem van. Nem minősítem, de kb a hulladék és a trágya között jár. Házszámok, teljes utcák hiánya stb.Köszönöm
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Wayteq x820-ra kéne vmi friss szoftver vagy térkép, igo8 van rajta de a térkép már vagy 4-5 éves.
Mit javasoltok?
Köszi! -
Gismo
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a navin lévő Win CE 4.0-t hogyan lehet visszaállitani, hogy újra elinduljon?
Miközben másoltam rá az Igo-t, lefagyott és azóta csak a kezdőképernyőig jut ahol a márkát irja és semmi tovább.
USB-re dugva annyit ir a laptop (próbálva más gépen és oprendszeren is) hogy az Eszközt nem lehet felismerni. Igy USB-n nem tudom visszamásolni a belső memóriába a sérült Win fájlokat.Van megoldás?
Köszönöm a segitséget!
-
törölt tag
válasz AudiA8Q42 #5388 üzenetére
Nem feltétlenül. Az én CNS -em is így indul, csak nem kapcsol ki. Azt nem tudom, hogy a Te navidnál mi a szitu, de az IGO -ban be lehet állítani, hogy mit csináljon áramellátás megszűnésekor és az SI -mben (Iphone Today by Gipsz ) is van vmi opció erre. De az egész készüléknek nem kéne leállnia, az sztem sincs rendben. Nem logikus. Akkor mi a túrónak raktak bele akkumulátort?
-
AudiA8Q42
csendes tag
Nemrég vettem egy X980BT-t És elég érdekesen működik, amint megkapja a szivargyújtóról a tápot, bekapcsol és amint elmegy az áram, ki is kapcsol. Gondoltam, hogy ez valami fjúcsör, de random csinálja, és van, hogy kajakra be is fagy tőle, aztán csak resettel lehet bekapcsolni. És kikapcsolt állapotában képes lemerülni pár óra alatt. Jól gondolom, h simán szar a GPS?
-
cheeka
tag
Sziasztok!
Van egy Garmin zümo 500 eszközöm, most tettem rá egy Europe 2015.20 térképet. Az a hiba, hogy csak akkor kapcsol be, ha kihúzom a kártyát. Utána mehet vissza és látja a program (igaz, műholdas kapcsolattal még nem próbáltam). Bemásolós verzió, csináltam egy firmware frissítést is. Lementettem az előző, működő verziót, hiába másolom azt vissza, a hiba már ugyanaz. A belső memóriát is variáltam, lehet az okozza a bajt? Azon volt külön egy magyar térkép. -
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy Wayteq x980bt.
Milyen térképszoftvert ajánlotok rá és hol tudnám beszerezni?Köszi
Csend a lelke mindennek!
-
Borisz76
veterán
válasz #79335424 #5383 üzenetére
Mondjuk egy Tom Tom Star 60 EU ?!
Ez talán újabb modell.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz #79335424 #5383 üzenetére
Köszi.
Csak érdeklődök, hogy akkor jelenleg milyen navit érdemes venni ?
Van esetleg "megbízhatóbb" tipus vagy tulajdonképpen mind1 ?Igazából tervezem egy ideje....mivel nem létkérdés mindig csak halogatom.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Légyszi segitsetek ki privibe egy illetve két program verzió számmal x960bt és x980bt készülékre.
Még mindig eroforrás hiányuk van. -
-
ekrisztian
őstag
Koszi a válaszokat!
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Szüleimnek van egy Garmin Nüvi 50-ese. 1-1,5 hónapja voltunk Stuttgartban, Passau-Regensburg-Nürnberg útvonalon, de a gps minden áron le akart vinni az autópályáról szinte minden lejárónál. Minden beállítást próbálgattunk, ki-be kapcsoltuk az autópálya kikerülését is, de mindenhogy azt csinálta. Érdekes módon ezt csak Németországban produkálta egy vonalon, úgy emlékszem. Itthon, meg Ausztriában még emlékeim szerint jól működött. Hazafelé már más irányba jöttünk, München felé, akkor azt hiszem, viszonylag jól működött. Van esetleg valakinek valami ötlete, miért csinálta ezt, miért akart minden áron levinni a pályáról? Olvastam korábban olyat, hogy valakinek frissítés után meghülyült a cucc, és vissza kellett vinni boltba/szervizbe.
-
Angel2014
addikt
válasz ekrisztian #5370 üzenetére
Nekem pont a mio-c250 csinálta ezt a 32 mb ramjával pont angol térkép betöltése közben igoval.....gyári miomappal semmi baja nem volt.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
hojos
aktív tag
válasz ekrisztian #5370 üzenetére
Szia.
"Vásárolj" egy másik verziót, mert a hiba a programban van.
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok.
30e környéki kategóriában ajánljatok kérlek navigációt.
Holnap meg is kellene vegyem, mert szombaton utazok, így jó lenne telepített európa térképpel.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Van egy x960bt navim ami néha kiirja,hogy kevés a memoria.
A szokásos navi van rajta.
Ugyan ez a készulék angol teruleten rebootolja magátEsetleg ha van tanácsotok mit nézzek meg?!
Koszi!!
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, van egy Magneo i550 készülékem és sikerült úgy elpiszkálnom, hogy bekapcsolás után mindig a WinCE felület jön be nem pedig a navi felület, hogyan tudnám ezt visszaállítani?
-
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #5351 üzenetére
Senkinek nincs ötlete, hogy a leírt állapotból hogy lehetne visszaéleszteni a GPS-t?
Gondolom a Windows CE 5.0 omlott össze.... -
Prime110
aktív tag
válasz Angel2014 #5363 üzenetére
Melyiken?
Ha a Naviextras.com-on akkor rendben van, ha máshol, akkor feleslegesen.
A NE oldalán van a jobb oldalon lent egy PC-program letöltése menüpont, azt fel kell telepíteni és az itt regisztrált névvel és jelszóval belépni.
Feldugni a 760-ast a PC-re, átváltani adatátvitel módra (egy kis számítógép ikonnak kell megjelennie) és a feltelepített alkalmazás, a ToolBox azonnal fel kell, hogy ismerje.
Összeszinkronizálja a szerverrel a készüléket és voilá! ha van rá elérhető frissítés, már lehet is telepíteni. -
Angel2014
addikt
Sziasztok ma hozzám került egy navon n760 plus készülék örökké feldobja hogy az ön térképe elavult kérem frissítse ......
Ebben kérném a segítségeteket hogy kezdjem el a honlapon már regisztráltam.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
LámaZ
addikt
válasz Shad0wking #5361 üzenetére
Mennyi pénzed van? Mert van pár navigációs szoftver.
Mondjuk az iGo pont nem jó neked, mert azt utólag hatóságilag tilos telepíteni.Legyen minden jó!
-
Shad0wking
csendes tag
Üdv! Adott egy cutegps 4303 nevű csodagép. Ha belépek a navigációba azt írja, hogy nincs szoftver. Gondolom pcről kéne a memóriakártyára menteni. De gőzöm sincs melyik szoftvert. Leginkább Budapest környékén lenne használva. Segítsetek légyszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Shad0wking
-
törölt tag
válasz ekrisztian #5356 üzenetére
Kártyással. De alapból kijelzi az összes regulát, így mindíg képben vagyok azzal, hogy melyik szorít. Tudod, hány 10 -órás vezetésem, vagy csökkentett pihenőm van, hogy állok a heti, kétheti, havi munkaidőkkel, stb.
120 -ig nem szoktam meggurítani és eddig még meg sem említették egyetlen ellenőrzésnél sem. Persze, ha magát az eksönt szúrják ki, az bukta. De aki mondjuk a frankfurti reptérnél a lejtőn kimegy, az meg is érdemli. -
roland.nagy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
adott egy navigációs eszköz (Wayteq X960BT és egy noname) frissíteném rajtuk az iGO térképeket, de amikor kitörölném a régieket, nem enged egy térképet törölni. Valami használja vagy miért?
Volt már másnak is iylen gondja? -
ekrisztian
őstag
válasz #79335424 #5355 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Én levettem minimumra az osszes értéket.
Igy csak egyszer szól.
Te korongos autóval jársz, hogy progival számolod a vez.idot?
Mert ott meg tokmind1 a seb.tullépés.
Kártyánál is mert ott rajta van ha meg gurultál 120-al.
Csak épp hibának nem jelzi.De attól még 90€[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm! Sejtettem. Még egy kérdésem lenne. Nekem sehogyan sem sikerült használható infókra bírnom a menetidő számolóját. Ezt nem lehet valahogy kiiktatni? Már idegbajt kapok, amikor belekezd a "már 15 perce várakozik" kezdetű monológba. Az "x perc van hátra a napi...." kezdetűről nem is beszélve. Igazából azt nem értem, hogy ha már egy teherautós szoftver, akkor miért nem csinálták meg olyanra, amit tényleg használni is lehet? A mellette levő droidom sem rendelkezik több infóval, mint a PNA, de annyiból a TruckerTimer tökéletesen megoldja a feladatot. Sajnos, a sebességtúllépés 1percét ez sem jelzi, de arra már alakul a megoldás az automatizálómmal.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen ingyenes navigációs programot ami a házszámokat is kezeli. Wayteq x980bt-re? A Mapfactor nem kezeli a házszámokat, vagy én nem jöttem rá hogy lehet beállítani. Köszönöm a segítséget!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mando MN-3501-es GPS-em.
Eddig tökéletesen ment.
Tegnap óta viszont a piros nyitó képernyő után nem megy tovább, hanem hosszas várakozás után ezt írja kék képernyőn:
"Warning system registry key lost Device will reset after 2 seconds pls keep the power supply"Ezek után újraindul, és utána ismét ugyanezt kapom.
Windows 7-re csatakoztatva szintén problémát észlel, azért nem ismeri fel az eszközt.Mit tudok tenni?
Hogy tudnám kényszeríteni, hogy gyári helyzetbe visszaállítsa magát.
Windows CE Core 5.0 van rajta amúgy.Ui:
Nem tudom, hogy szükséges ezen eszköznek az, hogy a memóriakártya benne legyen, mert próbáltam nélküle is elindítani.
Azt nem tudom, hogy a kártya az gyárilag van -e fix-ex írásvédetté téve, vagy sem, mert ha kártyaolvasóba teszem, akkor nem enged írni (ha feloldom a lock-ot akkor sem).Remélem tud valaki segíteni.
Köszi. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e... Szükségem volna egy olyan navi szodtverre android alá, aminek nem kell térkép, csak az általa lementett, vagy általam megadott koordinátákra odanavigál. Mitasson irányt és távolságot. Ennyi az igényem. Horgászathoz szeretném használni, akadók stb. helyének elmentésére és oda visszanavigálásra.
Ha a pontok koordinátáit ki tudja menteni stb... akkor Nagy örom lesz :-D
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
törölt tag
Ezt régóta használom. Tervez vele, de nem vagyok elégedett a működésével. Volt már olyan, hogy szó nélkül, szépen megtervezte, majd a navigálás közben közölte, hogy tiltott útszakasz következik. Kicsit ideges lettem. A másik kedvencem, hogy nem tudom neki elmagyarázni, hogy tudok a tiltásról, de van behajtási engedélyem. Navi helyett, folyamatosan dobálja a teljes képernyőt beterítő figyelmeztetéseket. Van erre vmi opció, ami az aktuális tervezett útvonalra kikapcsolja a figyelmeztető ablakot?
-
hojos
aktív tag
válasz ekrisztian #5345 üzenetére
Szia.
[Truck]
max_restriction_level="0"Ezzel betervez illetve, ha bent vagy ki is tervez. Figyelmeztet, hogy tiltott útszakasz de megtervezi. A tiltott szakaszt más színnel jelöli.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Adott egy primo kamionos beállitással.
Szeretném kérdezni,hogy miért törli az útvonalat figyelmeztetés után, ha szerinte tiltott szakaszra hajtottam?
Ugyan ez van, ha olyan címet adok be ami tiltott szerinte.Meg se tervezi csak veszély üzenetet dob.
Ez szkin vagy exe ficsőr? Valami GJ skin van rajta. -
daffy1989
tag
továbbra sem jó
-
hojos
aktív tag
Sys.txt:
[gps]
protocol="NMEA"
port=1
baud=38400
set_messages=0
send_init=0 -
Wyll
őstag
válasz daffy1989 #5337 üzenetére
Nekem a Nokia E72-esem anno kb 30 percig volt az ablakban, mire megtalálta élete első GPS jelét...
De persze simán lehet, hogy abból nem kell következtetéseket levonni erre...Mindenesetre van kint a főmenüben valami GPS Info nevű ikon, ott szerintem mutatnia kéne, hogy hányadán áll épp a műholdakkal... Ha ott sem jó, akkor legalább látod, hogy nem az iGO a bűnös.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
daffy1989
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Wayteq x980bt készüléket. Első gps és ennél fogva hülye is vagyok hozzá.
Igo-t tettem fel rá a primo 2.4-et kipróbálás céljából,illetve csak annyit csináltam,hogy az igo mappa tartalmát felmásoltam a gps főkönyvtárába. A program fut a készüléken,de nem talál gps jelet. Mi lehet a hiba?Köszönöm
szerk: ahogy nézem Wyll kollégával járok egy cipőben
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Ismerős vett egy Wayteq x980BT -t, de szoftver nélkül. Hozta hogy csináljam meg, én meg fullra nem értek a PNA-khoz, de számítástechnikailag még mindig előrébb vagyok mint ismerősöm Szóval a kérdésem, hogy milyen szoftvert kell erre venni? Van többfajta is ami jó rá? Miben különböznek? Főleg Magyarországon használná. Eszerint akkor TopMap kéne rá, azt melyik navi szoftver kezeli? És ami kezeli, az jó-e erre a készülékre?
De lehet hogy jobban járnátok, ha linkelnétek erről nekem valami leírást
De ha vki leírná ezeket, azt is nagyon megköszönöm!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Van itt valaki aki tudna nekem Citroen gyári navigációs témában segíteni? 2012-es C4 Grand Picassoról lenne szó.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
törölt tag
válasz PLaci58 #5328 üzenetére
Ez most komoly? Az S2 csupán referencia volt. Az alapkérdés nem PNA vs. SGS2, vagy Tab vs. SGS2, hanem PNA vs. Tab. A Tab kijelzője képminőségben és fényerőben lehet, hogy gyengébb, mint az SGS2 -é, de sztem abban egyetértünk, hogy nagyságrendekkel jobb, mint egy átlag PNA -é.
Ami az erőt és az optimalizáltságot illeti, PNA -ban ugyanúgy ki lehet fogni jobbat és rosszabbat, mint Tab -ban. Kis utánajárással ezek a kellemetlen meglepetések nagyrészt elkerülhetők. Nem véletlenül említettem a Rockchip RK3066 -ot. Kínai SOC, nagyon sok Tab alapja. Ezek általában alacsonyabb árkategóriájú készülékek, de jól használhatóak és elég nehéz lenne olyan elcseszettet találni, ami teljesítményben nem gyaláz porig egy PNA -t. De ha vki megengedheti magának, akkor nem sokkal drágább egy RK3188 -as. 4x1,6Ghz, általában 2GB ram, szintén Mali400, de 530Mhz -en. Amire oda kell figyelni és egy kicsit mélyebbre kell ásni, az a BT modul típusa. RK3188 -asban lehet Mediatek modul, ami nem túl stabil, és csak v.2.1. De ha egy v.4.0 -ás, Broadcomm alapú, AP6210 -essel szereltet választunk, akkor biztos, hogy nem lesz probléma a stabil kapcsolattal. Külön egeret, bill -t és audiót használtam ilyenen egyszerre.
Az akkuidőre vonatkozó felvetésedet főleg nem értem. A Tabok általábban hosszabb akkuidővel bírnak, mint a telók. De egyrészt egy autós navinál nem elsődleges szempont az akkuidő, másrészt nem hiszem, hogy létezik olyan elcseszett Tab, aminek rövidebb lenne az akkuideje, mint egy PNA -é. -
PLaci58
addikt
válasz #79335424 #5327 üzenetére
Bármilyen TFT kijelző jóval gyengébb mint az amoled. A nagyobb méretű kijelzők fényereje is gyengébb.
A HW lehet ugyanolyan, vagy akár erősebb is papíron, de az a gyakorlatban semmit nem jelent.
Találkoztam már éppen elég gagyi TAB-al, amiknek nagyon szépek voltak a HW adatai és mégis rohadt lassúak voltak a gyakorlatban és a teszteken is.
Egy telefon akkumulátoros üzemideje jóval hosszabb egy TAB-énál.
És végül ne feledkezzünk meg a Samsung szoftveréről, ami egészen jól van optimalizálva, akárcsak a Samsung TAB-oké.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
törölt tag
válasz PLaci58 #5326 üzenetére
Ezzel mire célzol? Arra, hogy egy navi célra vásárolt Tab -ban valószínűleg egy kevésbé szaturált megjelenítésű IPS lesz, nem Samoled? Sztem egy jóárasított Tab IPS -ének is sokkal jobb a képe, mint egy GPS -é. Vagy a vas erejére gondolsz? Az S2 -ben két magos proci dolgozik, max 1,2 Ghz -en. Ehhez van egy Mali400. Mindez 800x480 -on. Ezt a szintet még egy RK3066 -os SOC is megüti, ami sztem ma már erősen az alsó kategória. Az más kérdés, hogy az alapból navira alkalmasként forgalmazott Tabokat Alwinner A10 szintű SOC -okra építik (sztem szándékosan csinálják ilyen harmatos alapra, hogy ne mosódjon össze a két eszköz), amit Tabként használni olyan, mint sajtreszelővel..... Kissé szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem osztom az álláspontodat. Sztem pont akkor van értelme a Tab -nak, ha nem hobbi szinten kell a navi. Egy Tabot is lehet célhardverként haszálni. Kicsit át kell hangolni a működését, optimalizálni a feladatra. Valamint nem kell a navi mellé n+1 alkalmazást telepíteni, futtatni és akkor stabil lesz a navi. A műhódvevője valóban gyengébb, mint egy PNA -é, de épp ezért ez a hardverelem nem szükséges. Legyen benne egy jó Bluetooth modul. Akkor lehet használni külső vevőt, ami legalább olyan profi is lehet, mint egy PNA -é. Miért tartom jobbnak a Tabot?
1. Egy normális Tab nagyságrendekkel erősebb, mint egy PNA. Ez gyorsabb tervezést/áttervezést jelent, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy gördülékenyebb megjelenítést. Ez a különbség térképmozgatásnál, nagyításnál szembeötlő.
2. Nagyobb fényerőre képes, mint egy PNA. Sokat számít, amikor oldalról, hátulról rásüt a nap a navira.
3. Jobb minőségű a kijelző. Tisztább, kontrasztosabb a megjelenítés, de ami ennél is lényegesebb, hogy kapacitív a kijelző. A Primo pl. támogatja a multitouch nagyítást. Nem mindegy, hogy a zoomot kell bökdösni, vagy csak széthúzni az ujjainkat a kijelzőn (na, pl. ehhez kell az erősebb hardver).
A tapasztalataim onnan származnak, hogy egymás alá raktam a CNS GlobeHD -mat és a múmia SGS2 -met. Mindkettőn futott a navi. Zongorázni lehetett a különbséget a megjelenítésben és a kezelhetőségében. Az SGS2 -nél pedig egy korszerű Tab csak jobb lehet.[ Szerkesztve ]
-
Imii
tag
Ha sokat mész, tényleg sokat, akkor én mindenképpen a GPS-t ajánlom. Én is próbálkoztam mindenféle eszközzel. Egyértelműen és magasan a Becker Active 50 nyert. Célkészülék, sokkal jobb gps vétellel és stabilabb, illetve abszolút stabil működéssel, mint bármely tab.
Nyilván ez csak navira alkalmas, de arra nagyon és abszolút megbízhatóan! Ja és még a TMC-ről nem is szóltam, ha netán külföldre vetődnél...
Sok sikert a vételhez! -
ronson88
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tegnap vásároltam egy Garmin Zumo 340 tip. navigációs készüléket (motorra).
Az első bekapcsolást követően számítógépre csatlakoztatva, a 4Gb belső memóriából, kb 750 Mb volt még a szabad terület, a többit a gyárilag feltelepített programok (CN Europe 2014, ...stb.) foglalta.
A Garmin express program rögtön talált néhány frissítést és el is indítottam a telepítését.
Mivel ekkor még nem tettem bele memóriakártyát, mindent a készülék belső memóriájára telepített (a térkép verzió száma CN Europe 2015.2 lett), majd ezt követően maradt összesen 26Mb szabad terület.Ugyan ma tettem bele, egy 8Gb-os kártyát és csináltam egy teljes gyári visszaállítást (hard reset), csak a beállításokat állította vissza gyári alaphelyzetbe, a térkép állományt már nem, így maradt a 26Mb szabad területem.
A felesleges hang és szöveg fájlok törlésével, alig több mint 100Mb plusz szabad terület keletkezett.
Kérdés:
Vissza tudom állítani valahogy a gyári alaphelyzetet és tárhelyet, vagy hagyjam a fenébe, így ahogy van és bízzam rá, hogy a továbbiakban hová akar tárolni dolgokat (belső memóriába, vagy az sd kártyára)?
A memóriakártyát látja és használja is, a MapInstall-al próbaképpen kijelölt térképrészleteket gond nélkül bemásolta a kártyára.
Remélem érthetően írtam le a dolgot, az estleges segítséget előre is köszönöm.
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megvettem a sygic európa térképet a mostani 55%-os akcióban, aktiváltam letöltöttem ami kell. Elvileg élettartam frissítés jár hozzá. A kérdésem az lenne hogy a térképfrissítéseket az appon belül wifin tudom majd lehúzni, vagy a sygic update assistant windowsos alkalmazással? Ez utóbbival próbálkoztam fel is ismerte a telómon a sygicet(mass storage módba raktam), bejelentkeztem az accountommal de csak nagy fehérség fogadott. Navigyurci oldalán olvastam hogy aug 27-én jött ki egy új tomtom térkép frissítés, a sygic térképkezelőben frissítési lehetőséget még nem ír.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
GPS javításában tud valaki segíteni? Félig ráültem (oszt' baszki nem bírta ki...), és elrepedt a kijelzője, és nem érzékeli ha hozzáérek. Kép van, hang van. Épphogy csak egy hajszálrepedés az egész.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
mabandi1
tag
-
Imi91
aktív tag
A Wayteq xTAB-7X Quad inkább tablet mint GPS, de gondolom én ugyan olyan jó GPS vevő van benne mint a többi Gps-be. Procira, kijelzőre jobb és szebb az X980Bt-hez képest, de az sem lenne azért egy olyan rossz választás.
Ha lehetne tudni pontosan, hogy milyen GPS vevő található az Xtab-ban(pl az x980-al megegyező), akkor azt mondanám bátran, hogy az Xtabot vedd, mert több oldalú már csak eleve az Android miatt is.
Ha meg a méreteit nézzük már lehet túl sokat kitakarna a látó meződből a 7"-os kijelző, de ezt te tudod.Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
npnp
tag
Hello!
Navigáció beszerzése előtt állok, egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy céleszközt vegyek, vagy kiváltja egy 7" tablet GPS képességgel.
WayteQ xTAB-7X Quad GPS + 3G tablet VS. WayteQ X980BT
Vélemény?
P
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Köszönöm a válaszokat
Sikerült megoldani. -
hojos
aktív tag
válasz Lacccca87 #5303 üzenetére
Kártyán létre kell hozni egy addons mappát, azonos mappa szerkezettel mint az iGO.
Tehát iGO/Content/map, poi, building. Ezekbe mehetnek a full eu. cuccok. A készüléken elég ha csak a magyar dolgok vannak. A sys.txt-ben ne legyen [folders] szekció.
Ha nincs benne kártya csak a magyar dolgokat látja, ha a készülék indítása előtt beteszed a kártyát látni fogja a többit is. -
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy NAVON N670-es készüléke.
Most tervez külföldre menni és kicsit kevés volt a belső tárhely ezértvett bele egy MicroSD kártyát.
A kérdésem az lenne hogy lehet azt megoldani hogy az iGO8 as szoftware a memóriakártyáról olvassa a térképet/poit/stb.... -
Imi91
aktív tag
válasz maxika2004 #5299 üzenetére
Örömmel olvastam, hogy sikerült megoldani egy aksi lemerítéssel a problémát(erre tényleg nem gondoltam volna)
Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest