- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisvuk
csendes tag
Sziasztok van egy Mio P350-es pocket pc-m
Felfrissítettem rá az igo8-at , de elfordulva van a kép. Segítsetek hol kell beállítani , hogy elfordítsa 90 fokkal. Thx -
vik_the_don
csendes tag
Hali mindenkinek!!
Egyszerű a kérdés, wayteq N410-re varázsolt e már valaki navigon szoftvert és ha igen, hogyan, mert nekem az istenért sem akar felkúszni. Ha felmegy akkor pedig a térképet nem találja pedíg ott van.
Igo és tomtom, simán felmegy.
Bármilyen pozitív ötletre vevő vagyok. Köszi előre is. -
Kelvin
őstag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy mennyit számít egy pna-n (igo8 az sd kártyáról megy nem kell telepíteni) az sd kártya sebessége? Megéri ×133-as kártyát venni? Változtat ez valamit (annyit, h megérje) a program sebességén?
-
szuzi80
tag
sziasztok
Szeretnék navigációt a kocsiba, és érdeklődnék, hogy milyen GPS kütyüt vegyek.
Garmint azért ejtettem ki, mert drágák, a MIO tökéletes is lenne, de szétnéztem az ebay-en, és vannak olcsó, új navigációk. Mutatok párat, miket néztem ki. Segítstek légyszi, hogy melyiken fut az I-GO, mert azt szeretném a jövőben feltenni rájuk.Szóval amiket kinéztem....
MITAC MIO C220 és C510 (ezek közül melyik a jobb?)A többi már márkanév nélküli, kinai de némelyik egész pofás...
4.3" - E5330i -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Van egy MIO P250-m kelet Európa térképpel. DE nekem teljes EU kellene. Hol lehet ilyet vanni? Ugye a sima IGO-kat nem fogadja el?
-
mandro1
csendes tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Navigon 3100 GPS-hez frissítést hol tudok letölteni? Köszönettel!
Mandro1 -
Laybee
őstag
Sziasztok! Ki, mit hallott az Iconx g400 készülékről? Tudom, hogy magyar, igo8+tmc. De azt is tudom, hogy az igo8 nem nagyon volt még tmc-vel, igaz maga a tmc szolgáltatás is gyerekcipőben jár. Megbízható készülék? Hol olvashatnék róla tesztet, itt nem fogják tesztelni? Köszi...
-
Gubro
senior tag
válasz
Balázs1047 #86 üzenetére
Ez hivatalosan nem lehetséges, a nem hivatalos módszereket pedig nem szeretném itt meglátni, úgyhogy kérlek ezt az ügyet itt ne hozd fel.
Köszönöm
-
-
Anubis_9
addikt
Nálam kezd lassan betelni a pohár! 2007 októbere óta nincs térképfrissítés a Mio Cxxx sorozathoz!
2007.10.02-ai a legutolsó magyar frissítés!
1 hónapja írtam a MIO-nak, amire azt felelték, októberben letölthető lesz! Persze...
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy mobilhoz kapható bluetotth gps például zsebben, vagy egy táska külső rekeszében hordva (gyakorlatban csak szövet fedné..) fogna-e rendes jelet, vagy direktbe ég alatt kell lennie, hogy jól működjön?
Lehet ez buta kérdés, csak kíváncsi vagyok mennyire fogná le a jelet, mert ugye épületben nem mennek a gps-ek.
Köszi -
Balázs1047
tag
Sziasztok,
sikerült már valamelyikőtöknek felrakni az iGO-t MIO MOOV készülékre? Nekem van egy 360-as, de nagyon gagyi rajta a MioMap, navigálásra egyszerűen használhatatlan.Ha valaki tudna segíteni, légyszi írjon, akár itt, akár PM-ben. Ha valami linket adtok segítségül, az is tökéletesen megfelelne, mert még eléggé kezdő vagyok a témában.
Előre is köszi -
Winner_hun
félisten
HANNSpree HG01 Smart2go navigációval - állítólag nem lehet kikapcsolni a földutat meg beállítani az úttípusokat. Critical user error vagy ez ilyen?
Egyik haver mondta, hogy kérdezzem meg... -
biker
nagyúr
asus topikban kérdeztem, de halott a topik...
Szeretném zárni kóddal az A696-ot, de csak olyan lehetőség van, hogy "x"perc tétlenség után.
Oké, de igo alatt szerinte tétlenség van, így 5 perc esetén 5 percenként bedobja a pinkérő oldalt.Nincs megoldás arra, hogy ébredéskor kérjen pin-t?
esetleg csak a pocketoutlookot levédeni?
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok!
Arról lenne szó, hogy szeretnék egy GPS venni. Én mondjuk a gépekhez értek jól, de ezekhez a PNA, GPS, PND dolgokhoz egyáltalán nem. Arról lenne szó, hogy szeretnék venni egy GPS amint van egy alap operációs rendszer. Navigálió progi nem kell, mert van nekem. Lehetőleg ne legyen valmi veszett drága, de ahhoz képest jó legyen. Nekem szuper tudás, de ne is legyen hót bóvli, inkább fizetek többet, csak tényleg ne legyen bóvli.
Ha tudtok ilyet ajánlani szívesen várom az ötleteket. Köszönöm
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, mikortól lesz elérhető a C-s sorozathoz pl. (C320-ashoz) a hivatalos MIO térképfrissítés? Csak azért mert az új MOOV sorozathoz még letölthető, de a C-sekről elfelejtkeztek...
Köszi!
-
Király Fika
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a MyGuide 3100 térképeit hol lehet frissíteni, mert a gyártó veblapján elnézést kérnek, de ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető (hónapok óta).
Előre is köszi. -
kasu
csendes tag
szervusztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.. Kapott édesanyám egy thomson gps420-t.
a problémám a következő. elínditom megjelenik három kis ikon: Gps navigator, media player, photo. nah most bármelyiket is próbálom elínditani semmi, csak pittyog. a menu, zoom ugyanez.. csak a hangot lehet rajta állítani.. vettem bele egy 2gb-s memcardot most és letöltöttem az igo8-at, hátha azzal menni fog.. de mivel teljességgel nem értek ezekhez a kütyükhöz nem tudom h hova kell másolni mit kell beállítani h menjen.. kérlek segítsetek.. -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Egy Tibo A1700 GPS-re szeretnék iGO8-at rakni. Elvileg támogatja az iGO szoftvereket.
Szeretnék segítséget kérni, hogy tudom biztonságosan lementeni a GPS-en lévő szoftvert egy az egyben? Illetve milyen módon kell majd visszamásolni rá a fileokat, rendszert?
Kérem ha valaki jártas ebben, csinált már iylet dobjon egy PM-et ha bonyolult leírni.Köszönöm szépen!
-
Mkill
aktív tag
Halli
Van nekem egy Garmin Müvi 200 navim ere szeretnék rárakni egy MIO-t vagy IGO-t.
Lehet erre rárakni és valami szájba rágós módon a leírás ha lehet egyáltalán.
Első navimElőre is köszi
Mkill
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Yakumo Delta X BT5 PDA-m van és szeretnék hozzá TMC vevőt venni.
Tud valaki ajánlani vagy van már konkrét tapasztalata?
Köszi! -
Siera
senior tag
jaja ,de ilyen 3d-set szeretnék,ez meg nemaz :S
-
-
Siera
senior tag
hello!
nekünk 1 garmin gps-ünk van,az lenne a kérdés,hogy az mellékelt cdn kívüli más szoftver felmegy-e rá?
pl az új 3d-s szoftok?
főleg,ha ingyenesen valahonnan leszedhetem netről -
HIJ
őstag
Üdv!
Létezik az, hogy a moov200 -on nem lehet romot cserélni csak alaplapostól? Most jövök a szervizből és 20ért akarták kicserélni. A garanciáját elvesztette, mivel belenyúltam a szoftverébe. Bár ez is érdekes, hogy ha azt akarja hogy ne nyúljak bele akkor legalább egy írásvédettséget tehetne azokra a fájlokra amik így tönkrevágják a rendszert. Letörölsz egy fájlt és dobhatod ki a készüléket...
-
csimav
őstag
Hali! Apám kapott egy WayteQ nevű gps-t. Magyar nyelvű. Mindig az írja hogy nincs gps jel... és sose azt írja ahol éppen a gps van hanem az előzményeket(ahol volt:S) Vki help.
-
Imy
veterán
válasz
horvathakos #67 üzenetére
Igo elmegy rajt (google!).
Gondolom nem legális az progid, ne csodálkozz, eredetit kell venni! -
horvathakos
csendes tag
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni a nálam hozzáértőbbektől, hogy Bluepanther V350-es PNA-ra hogy tudok navigációt telepíteni. Elvileg megnav a Garmin is és a Igo is, de a PNA-n megjelenő meüfunkciót sehogy nem tudom eltüntetni, így meg nem tudok telepíteni. Köszi Ákos
-
nesike
csendes tag
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
ok, köszi, még reggel van.
a google be sem ugrott, fórumokon keresgéltem egyelőre.
de azért kíváncsi leszek rá, hátha lesz itthon is előbb-utóbb -
nesike
csendes tag
sziasztok, én a mio c725-ről szeretnék megtudni valamit, de még eddig senki nem tudott segíteni.
lehet, h nincs is ilyen csak vmit rosszul hallottam? ti biztos tudjátok!!! köszi -
Badb0y
addikt
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
Okés
Egyébként az oldal nem csak a bűvös szóval foglalkozik ... sztem
-
-
Badb0y
addikt
Van [Link eltávolítva.] az oldal. Nem tudom ki mennyire ismeri, de itt mindig fent voltak a legújabb mapok. Viszont nem fogják többször már frissíteni. Nem tudja alaki, hogy honnan lehet ezentúl letölteni a legfrisebb mapokat
Hova teszik fel ezentúl is
Mert nagyon korrekt kis oldal volt.
Nem tudom warez tartalmú-e amit írok remélem nem, de ha az, akkor püziben kérném azt, aki tudja, hol található az oldal, ahol a mapok fent vannak.
Az utolsó bekezdés kissé álszent a linkelt oldal ismeretében (elég volt csak a címére nézni)...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
stop
aktív tag
Gyári Volkswagen (Blaupunkt) RNS 300 navihoz kesesek keleteurópa (magyar) cd-s térképet.
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Mitac Mio P560-as PDA-m van win. 6 oprendszerrel.
A "gyári" emailkliens elég béna, gmailem van, s az elküldött, illetve a már elolvasott leveleket is új levélnek veszi, bármit állítok.
Valami normális és free kliens kellene (mint pl asztali gépre a tunderbild). -
MEKK
aktív tag
Hali.
Intron HU-140-en rissített már valaki térképet?
Hogyan kell csinálni? -
erdoke
titán
válasz
AMD Power #54 üzenetére
Véleményem szerint ezekre a boltban hekkelnek tört iGO8-at, lévén a szoftver akciós ára 40e Ft közelében van. Még ha mennyiségi liszenszet feltételezünk is, nem hiszem, hogy 45e-ért tudnának így 4,3"-os ketyerét adni. Másrészt még ha minden rendben is lenne (amit kétlek), noname cégektől nem igazán számíthatsz rendszeres szoftver frissítésre. Szerintem csak a nevesebb gyártóktól érdemes vásárolni, pl. Asus, Harman/Kardon, Garmin, stb. Vagy veszel egy olcsóbb PDA-t, hozzá pedig külön szoftvert, amihez a fejlesztő garantálja a frissítést. Mivel én a Mio Cx20-asokkal befürdők népes táborához tartozok, nem igazán tudom javasolni a noname vagy nem túl nagy nevű gyártókat.
A másik megoldás, hogy veszel egy csupasz PNA-t, vagy egy ilyen kétes származásút, amit linkeltél, aztán hekkelgeted rajta a szoftvert... -
AMD Power
titán
Ezek az elvárások kb mennyibe fognak kerülni nekem?
4.3 kijelző
IGO vagy Garmin szoftverA 3.5 kijelzők csak nekem tűnnek kicsinek? Lehet látni azokat rendesen vezetés közben?
-
szendgab
csendes tag
Köszi már nem aktuális. Megvan a megoldás. Ha valakit érdekel, akkor majd elmondom.
-
szendgab
csendes tag
Sziasztok!
Valaki elmesélné nekem, hogy a Wayteq N720BT-re hogyan lehet GPS programot tenni? Hiába dugom be a kártyát semmi nem történik a Navigáció gomb nyomogatására.
Vásárlás előtt azt közölték, hogy gyakorlatilag bármilyen programmal használható.Köszi
-
atesss
addikt
Beépített GPS nem fontos, (ha egyáltalán kell ez az egész),ott van a BT, és már 12k körül lehet kapni hozzá. Erről jut eszembe, azt viszont pont akartam is hozatni nővéremmel.
Talán mostmár nagyobb vállaszték van van Sirf III + Data Logger-es cuccokból.
Viszont ha böszme az már nem túl jó...i780 és E71 független árban hogy viszonyul egymáshoz?
Köszi, ezt a 2-t megnézem.
De most jut eszembe az egész, hogy távolkeleten egy csomó olyan telefont lehet kapni, amit Európában nem !
Az ismert gyártóktól is (Samsung, LG, Nokia).
Mondjuk itthoni supportot (akár pl. szervizelés) nehéz lesz kapni hozzá... -
erdoke
titán
Talán kérdezd meg az i780 témájában, hogy mi fut rajta és mi nem. Régebbi iGO nem jött ki mikroSD-n, jó eséllyel nem támogat 320x320-as kijelzőt.
Kicsúsztatható QWERTY-s készülékek szinte mind böszmék, a régebbi smartphone-os (nem érintőkijelzős) változatokban általában nincs GPS. Egyébként a VOX-ot és utódját (HTC 730) tűrhető áron adják, és nem is durván vaskosak. -
atesss
addikt
Az i780-nak a négyzetes kijelzőjétől félek a programok miatt... Vagy mi megy mi nem rajta? Mondjuk nem az enyém lesz, nővérem meg nem túl "Power User". A régebbi IGO (2006 Plus ?) megy rajta?
Az E71 az egyik alternatíva. Csak talán kicsit drága...
Érintőkijelző igazából nem kell, sőt talán hátrány is.
Úgy lenne jó, ha anélkül is jól lehetne kezelni, de IGO-hoz meg ugye kell sajnos...
Valami Samsung i600-hoz, i780-hoz hasonló másik?Vagy a kicsúsztatható qwerty-s PDA-k közül mik a legolcsóbbak?
E61i mennyire számít elavultnak? Mert E71-nél jóval olcsóbb lenne, bár talán inkább azt már használtan éri meg venni.
Függő telefon nem játszik, főleg mivel az elfelejtettem mondani, hogy Szingapúrban van most nővérem, azaz ott venné meg olcsóbban.
Csak hát a garancia kérdéses, úgyhogy ha nincs rá világgari, akkor asszem én se hozatok vele E51-et vagy E66-ot (max ha tényleg nagyon olcsó, de annyira nem hinném).Sőt, egyáltalán ott milyen a mobilhálózat, a 2G az még OK, de ugyanaz a 3G hálózat / kompatibilis az ittenivel is a telefon??
-
erdoke
titán
T-nél nem drága az i780 iGO8-cal együtt, és adják részletre is. Pl. 24 hónap hűséggel és 12 hónapos Net80 előfizetéssel 22e kezdő befizetés mellett 12x3915 Ft-ért elvihető.
Hasonló konstrukcióban, de iGO nélkül a Nokia E71 25e + 12x4085 Ft. Tehető rá Garmin Mobile XT, nem sokkal rosszabb az iGO-nál, a magyar térképe pedig ugyanaz a TopMap. -
atesss
addikt
Nővérem szeretne venni e-mail-ezéshez egy qwerty billentyüzetes telefont vagy PDA-t.
Ő eredetileg egy Blackberry-t akar venni, erről próbálom lebeszélni, mert szoftveresen azért nem olyan (nem annyira bővíthető) mint a WinMobile. Pl. Igo is csak azon fut.Milyen WinMobile-os vagy esetleg Symbianos (ha pl. Samsungnak van ilyen) okostelefont tudtok mondani, ami viszonylag vékony, és elég olcsó?
Ilyen Samsung i600 szerű lenne jó, de azért annál kicsit lehetne újabb, vagy érintőkijelzős (a más platform miatt főleg, azaz IGO). Elvileg az i780 az utódja, ez biztos tetszene nővéremnek, csak szerintem már drága.
Ha van több is, jöhet sok javaslat is.
WIFI alapkövetelmény. -
rolcsi-1
csendes tag
Bog! Mi a különbség a Pán európa és a teljes európa térképszoftver között?
-
AMD Power
titán
HTC Kaisere milyen navigációs programot lehet rátenni? IGO , Garmin....
-
Imy
veterán
Adott egy Mitac Mio P560
Probáltam rajt netezni, Wlan beálítás OK, MSN pl nagyon szépen megy rajt.
De a netezés nem igazán, illetve mintha lassu lenne (érdekes módon Wlan router-noti között pedig gyors), illetve rengeteget kell görgetni, Weblapok élvezhetetlenek. Milyen megoldást javasoltok?
Illetve felkiáltó, kérdőjel hol van? Nem találtam.
-
MEKK
aktív tag
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Pedig ha megynitom a kártyát amit adtak hozzá azon van IGO és a recovery cd-n is igo van!!
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Már úgy érted, hogy jogilag nem tiszta, ha telepíted ugye? TEchnikailag ugyanis nyilván megoldható. Az iGO8-at nem igazán javaslom régebbi kütyükre, akár legális, de főleg ha nem... Hardver is kell hozzá, és még a viszonylag új Mio Cx20-as szérián is akadozik, csúszik, stb. Több memória kell hozzá. Általában nem támogatom a szoftverek nyílt hekkelgetését, de amit a Mio csinált a közelmúltban jó drágán ilyen ketyerét vásárlókkal, valahogy nem tudom sajnálni sem őket, se a NavNGo-t, ha új készülék vásárlása helyett egy ideig még hekkelgetik a tulajok.
Majd ha lesz [I]
normálisan
[/I] működő Navman frissítés, akkor befogom a szám.
-
-
MEKK
aktív tag
Hali.
Van egy Intron Hu-140es autós GPS-em szeretnék rajta térképet frissíteni. Hogy tudom ezt megcsinálni?
(IGO van rajta) -
laragirl83
őstag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
-
válasz
laragirl83 #29 üzenetére
A boltokban kapható iGO nem települ fel PNA-gépekre, csak PDA-kompatibilis.
(Nem aludtam el, mint a másik topikban.
)
-
shadoan
tag
válasz
Viktor0610 #27 üzenetére
köszi a választ!
és hogy tudom megoldani legálisan? -
-
shadoan
tag
Nekem valahogy nincs szerencsém ezzel a kereséssel, egyszerűen balf**z vagyok. Kedves moderátorok, ha hiszitek ha nem 40 perce ülök itt, kortyolom a kávém és próbálok rákeresni, hogy van e olyan téma ahol segítenek a gondommal kapcsolatban.
Az a bajom, hogy van egy Myguide-om (ez a legkisebb baj) és rá akarom tenni az IGO 8-at de nyilván trükkjei vannak. Sima átmásolom SD-re és bedugom a kütyübe módszer nem megy. Hol találok ilyen topicot (angolul is jó)? Volt már valakinek hasonló problémája? Esetleg itt a PHW-n van már ehhez hasonló topis nyitva?
Bocs amiért ilyen dilettáns vagyok
shad
-
Xikita
csendes tag
hell,
a garmin xt-ben hogyan lehet beállítani az otthont? mert a munkahelyemen megnyomtam és azóta az lett. de nem ott lakom
esetleg garmin manual-t le lehet valahonnan tölteni?
megtaláltam, bocs
-
dobolyj
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, amire hiába kerestem eddig a választ.
Olyan pda-t szeretnék, amiben nincs telefon, de van BT, WIFI, és lehetőleg gyors legyen.
Úgy gondolom, ezt megtaláltam a HP IPAQ-114-ben, a kép felbontás nem érdekel mert filmet nem akarok nézni pda-n, sem játszani. Viszont navigációra annál inkább, és természetesen a wifi is nagyon fontos.
Kipróbálni egy ilyen kütyüt sehol nem tudok, mert Kaposváron sajna egyetlen üzletben sincs. Viszont olyat mondtak a pda-ról, hogy erősen hajlamos a fagyásra.
Ha valakinek van erről a készülékről véleménye, tapasztalat, kérem osszátok meg velem. Esetleg iGO8 hogy muzsikál rajta, és milyen BT-s GPS vevővel? Milyen gyorsan talál holdat, akadozik-e a navigáció, stb.?SEGÍTSETEK a döntésben! :köszi: Jenőpapa
-
kételkedem
addikt
válasz
laragirl83 #22 üzenetére
Remek!
Használd egészséggel -
laragirl83
őstag
válasz
kételkedem #21 üzenetére
Nos ez az elős navigációm, de szvsz teljesen rendben van!
Bekapcsolás után szinte azonnal felcsatlakozik, nem kell neki, max 10-15 mp, ez elvileg jnak számít.
A gyári programot nem nyúztam sokáig, de szvsz kinézetétől eltekintve magyarországi viszonylatban bőven kielégítő az adatbázisa, navteq azért elég ismert...
Jelet nem igen veszti el, legalábbis még olyan helyre nem sikerült mennem ahol megtörtént volna, és igen, járok vidékre is sokat! -
kételkedem
addikt
válasz
laragirl83 #17 üzenetére
Ránézésre pofás, a leírásban található hw is rendben és az ára is jóárasítva van. Kérhetünk egy tartós tesztet? Melyik utcát nem ismeri a gyári program, hol dobja el a műhold jeleket stb?
-
janoracing
csendes tag
Hali. Ha valakit érdekel Pc-s igo 2006 vagy Pc-s igo8,nekem van,kiprobálható.
-
tolts.hu
őstag
Létrehoztam egy ilyet is, hogy legyen külön: [link]
-
stop
aktív tag
mio c220-hoz honnan tudok németországtérképet letölteni?
előre is köszi
-
laragirl83
őstag
Tegnap vettem egy HANNspree autós navit, 29 pénzért, edigitálban, tökkkéletes cucc!
Nagy kijelző, gyors proci, és elő lehet csalni WinCE-t, és iGO8 is tökéletesen fut rajta!
A gyári szoftver sem olyan rossz!
best buy!
HANNspree
Magyarul is -
Omega81
senior tag
Sziasztok!
MIO P360 + iGO párossal szeretnék egy dolgot megcsinálni.
Megvannak egy föld alatti kábel koordinátái. Ezeket szeretném felvinni, hogy az iGO egy képzeletbeli utat rajzoljon belőle, ami ugye végülis nem út, hanem maga a vezeték. Ezt szeretném betenni az engedélyköteles utak közé, hogy az útvonaltervező tudjon zavartalanul dolgozni, mégis lehessen menet közben látni a vezetéket. Van erre valami mód?
-
Davidevics
csendes tag
válasz
golfedition #11 üzenetére
Én garminXT-t használok telefonon, azzal sincs semmi problémám... NaviGuide 5.0 a legfrissebb térkép most úgy tudom...
-
Forest
tag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Hat olyan kene ami amerikaba is hasznalhato lenne, de europaba is kivannam hasznalni. Magyarorszag kevesbe lenyeges.
Nemtudnek valahol a gps-eskrol teszteket olvasni, mint pl a fenykepezokrol a pixinfo.com -on? -
golfedition
csendes tag
válasz
Davidevics #5 üzenetére
ez így igaz, nekem is így működik az IGO, balra lett volna a cél, de csak jobbra volt szabályos bekanyarodni, így szépen körbevitt szabályosan a célhoz. ( 2x2 sávos útról van szó). Ja a legújabb térképeim vannak meg tudtommal....
-
golfedition
csendes tag
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
golfedition #2 üzenetére
Olvass: [link]
Az iGO8 még nem támogatja a TMC-t. Majd fogja. De ahhoz térképet kell frissíteni. Pont.
-
Forest
tag
Sziasztok,
GPS-t tervezek venni, de nem ertek hozzajuk. Erdekelne hogy milyen markakban erdemes gondolkodni, es valami ameikai-europai terkepes kene. -
Laybee
őstag
Sziasztok! Egy autós újságban azt olvastam, hogy az igo8 tmc nélkül ugyanolyan jó mint a garmin tmc-vel igaz ez? Igo8 támogatja a tmc-t? Mégvalami: ha a beállított cél mondjuk egy főútvonalon van és a másik oldalon található, záróvonal vagy balra fordulni tilosnál, akkor a navik miért nem úgy tervezik az útvonalat, hogy már egyből abba az oldalba navigáljon?
-
golfedition
csendes tag
Sziasztok!
Blaupunkt Lucca 3.5-öt IGO8-al használom memóriakártyáról, minden jól működik, kivéve a TMC funkciót, ugyanis az IGO nem hajlandó megtalálni a beépített TMC vevőt automata beállításokkal. Létezik az, hogy a beépített TMC olyan protokollt használ, melyet az IGO8 nem támogat? Ha így van, akkor van erre valami megoldás?
-
Szerintem már épp' ideje volt egy ilyen topiknak.
Használjátok egészséggel a sok egykérdéses téma nyitása helyett.És alapnak érdemes elolvasni ezt a cikket, sok kérdésre benne van ám a válasz!
Továbbá nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy akármilyen PNA-ra iGO8 és egyéb haxolt program feltelepítésében semmiféle tanácsot és segítséget nem adunk, az ilyen jellegű hozzászólásokat töröljük!
[ Módosította: Bog ]
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 2025 - Íme a 19. héten megjelenő játékok listája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest