Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
Első:
Az újban igencsak kevés adat van sys.txt-ben:
az új sys.textMásodik:
Viszont a régi, ami a készülékben volt az igencsak tartalmas:
A régi sys.text
addikt
válasz wihar123 #7597 üzenetére
Akkor tisztázzuk, számodra "a második sys" az, amit a hozzászólásban régi sys.text-kén jelölök vagy a készülékre való másodikként feltett (a rövidebb- új sys.text) a jó?
Belemásolom én bármelyikbe, de tesztelni élesben csak a munkában fogom tudni. Ha gubanc van, akkor 1-2 hét mire újra a gép elé kerülök.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
wihar123
aktív tag
Minek "keverni" a második sys jó és az is benne van, ami az elsőben, egyedül a warning szekció hiányzik, azt pótold javaslatom szerint,-írd be a végére (utolsó bejegyzésként), teszteld és jelezd az eredményt. Köszönöm!
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
HoTaZo
addikt
válasz wihar123 #7569 üzenetére
Üdv!
Na végre bele tudtam nézni a sys.txt-be, de nincs [warning] szakasz. Viszont igencsak hosszú a Speedcam lista: ; S P E E D C A M - C A T : 1 --- ; S P E E D C A M - C A T : 31
Az újban igencsak kevés adat van sys.txt-ben:
az új sys.textViszont a régi, ami a készülékben volt az igencsak tartalmas:
A régi sys.textKeverhető-e a kettő, ha igen, mit és mit ne?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy autós navigációt!
Eddig telefont használtam erre a célra, de a jövőben szeretném kímélni....Mi az aktuális Best buy? (Nem vagyok elzárkózva eBay - AliExpress rendepéstől sem....
A keret max. 35000 Ft és megbízható navit keresek[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
Hivatalosan, ingyenesen tutira nincs! A hálón van ennek buher fóruma ott próbálkozz... Sajnos linkkel nem segíthetlek, mert az mind warez fórum és kikapnék érte, de a guglin így írd be: Tomtom XL 9.430 és keresgélj.
A keresgélést követően rá fogsz jönni, hogy a hivatalos frissítés olcsóbb és biztonságos!
Olcsóbb és biztonságos, mert nem teszed tönkre a készüléket."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
válasz Aethelstone #7590 üzenetére
A megjegyzésem nem a hivatalos frissítésre értendő... , de egy jól összerakott "idegen" cucc esetében is igaz, csak ott arra kell vigyázni, hogy ellenőrzött, előre tesztelt legyen, mert egyetlen egy hibás fájl és már ki is kinyírjta a vasat.
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
bajzal
őstag
Van egy ezer éves Tomtom GPS-em. (Tomtom XL) Hogyan lehet rajta térképet frissíteni? Egyáltalán lehet ingyenesen? Elvileg 9.430-as verziójú térkép van rajta.
-
wihar123
aktív tag
A CNS Moon-hoz kapcsolódóan Moebius86 kérdést olvasd el és alatta 5-el ott lesz Janin mindenre kiterjedő válasza.
[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
-
wihar123
aktív tag
válasz Aethelstone #7585 üzenetére
Sziasztok!
Első lépésként fel kell raknod a Windows Mobile Device Center-t, ha már fent van, és mégsem ismeri fel, akkor.
a Win10-ez le kell szedned az alábbi okosságotItt az infó hozzá, figyelmesen olvasd a képeket is nézd és utána ezt a sorrendet használd:
- letöltöd a WMDC-Helper.exe fájlt és rendszergazdaként futtatod
- a dolog végeztével újraindítod a rendszert.
Hatására az Eszközközpont mindjárt kezesbáránnyá lesz...Megjegyzés: ha azon agyalsz, hogy a hálóról leszedett cuccal frissítsd, akkor azt felejtsd el, mert hazavágod a vasat.
[ Szerkesztve ]
-
halas70
újonc
Sziasztok!
Kaptam egy cns moon gps-st,és sehogy sem tudom az sd kártyáról elindítani a navigációt..
Mindig hiba üzenetet küld cannot find igo8....
Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
Aethelstone
addikt
Üdv!
Adott egy Navon n490 Pro. Szeretnék rajta frissíteni, de sajnos a W10 nem ismeri fel az eszközt. Esetleg valakinek tipp vagy konkrét infó, hogy mégis milyen OS kellene, amivel megy a cucc?
Köszi előre is.
AE
Arsenal FC - Go Gunners!
-
veterán
Rohadtul nem értem ezt a kib.szást, amit az NNG-nél művelnek a fizetős vevőikkel. A fizetős vevőket kellene kiszolgálni maximálisan, erre a warezosok már régen használják a 2017 Q2 térképeket, a fizetősök meg fel vannak lelkesedve, hogy megérkezett nekik a 2016 Q4
Ennek éppen fordítva kellene lennie, a fizetősöknek azonnal ki kellene nyomni az új térképeket.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
wihar123
aktív tag
válasz Janos46 #7582 üzenetére
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy az fjw-t csak egyik-másik Nextgen típus képes kezelni.
Az fjv-t pedig szint mindegyik, de abból jelenleg "nincs" Magyar, sőt most súgta az öcsém, hogy csak Orosz készült belőle.A válaszom; Nem kell!
-
Janos46
tag
Sziasztok!
*.fjw / *.fjv Kereszteződések valós nézete megközelítéskor
A kérdésem az lenne, hogy kell-e mind a két fájl?
Köszi az esetleges választ.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
frewwy
tag
Sziasztok! Akadt egy elég régi mio moov m410-em, törölt belső tárhellyel. Valaki esetleg segítene egy backuppal, nekem akár igósított is jó lenne.
-
erik22
tag
Sziasztok!
Ha írta már valaki akkor bocsánat,megjelent telefonos Igo Navigation Frissítés 2016 Q4-es nagyon vártam már!
[ Szerkesztve ]
Mindenhol jó,de legjobb a hardveraprón!
-
Prime110
aktív tag
válasz csabyka666 #7576 üzenetére
Az akkora zoom-érték csak 2D-s nézetben érhető el, izometrikus nézetben ez a maximum.
-
HoTaZo
addikt
válasz csabyka666 #7576 üzenetére
Akkor passz. Én 2000km-t beláttam.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
csabyka666
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz csabyka666 #7574 üzenetére
Megérintve húzd el oldalra, vagy bökj a kijelzőn valahova a térkép területén es megjelennek baloldalt a + - jelek.
Nekem legalábbis így működik.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Adott egy WayteQ X980BT navi, 8.3-as iGO szoftverrel. Minden ok, leszámítva, hogy egy tervezett utat nem látok egészben. Nem lehet kizoomolni a térképből, kb 20 km-t látok be, függetlenül attól, hogy milyen hosszú utat terveztettem vele.
Találkoztatok már a jelenséggel? Van rá megoldás? Save mappát egyelőre nem töröltem, nem tudom, vannak-e benne a tulaj számára fontos dolgok.
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
HoTaZo
addikt
válasz wihar123 #7572 üzenetére
Nálam csak 80-90 a seb. határ.
Egyetlen egyszer volt alkalmam szamár vezetővel felrakni egy ismerősnek egy iGo-t a készülékére, de semmire nem emlekszem, hogy mit csináltam. Erre a sys.text fájlra emlékszem, hogy van de semmi másra. Követtem az utasításokat, elindult, visszaadtam, még ma is jóban vagyunk ( ), így gondolom, működött. Tök ismeretlen terep nekem a navi bűvészkedése.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
wihar123
aktív tag
Oh, benne van az, csak annyi mindent tudni kellene az okosságokból, hogy mindent elő lehessen csalni, beszélve még arról, hogy mindez nagyon sok memóriát is felhasznál, amit persze a navigáció rovására tesz.
Lehet pl. limitálni a sebességkorlátozás mértékéhez a megfelelő figyelmeztetést, vagy a gyorshajtásra figyelmeztetést, pl. 110 esetében 115-kor már sikolthat is... és még mi minden szarságot, te jó ég.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz wihar123 #7569 üzenetére
Ha telefonról OTG-n keresztül bele tudok nézni, akkor megláthatom (mentésre akkor sincs sajna lehetőségem), akkor talán át tudom írni. Ha, nem, akkor várnom kell míg haza érek és gép közelben leszek.
De köszönöm a tájékoztatást, segítséget!
Egy kollégával futottam össze, neki is ez a verzió van és neki se jelenik meg. Szóval, ezek szerint ez nincs benne az új verzióban, de a te megoldásoddal elővarázsolható. Jó lenne, de ha nem az se vészes, én attól tartottam, hogy valamit nem jol állítottam be.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
wihar123
aktív tag
Szia!
Én úgy gondolom, hogy a korábbi azért mutatta, mert a sys.txt-ben benne volt ez a parancs:
[warning]
speedcam_enabled=1
speedcam_warning=1
is_spoken=1
Ellenőrizd kérlek, hogy igaz-e az állítás, ha jó, akkor teszteld, használd...Azt is megteheted, hogy a "régiből" a [warning] szektorokat átmásolod az újba.
Figyelem!! Bütykölés előtt MENTÉS!!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Sikerült felhegesztenem egy wayteq x980BT-re egy újabb térképpel rendelkező szoftvert. Nagyjából mindent be tudtam állítani, csak azt nem, hogy a sebesség úgy jelenjen meg bal oldalt (a menü gomb helyén vagy környékén), mint a regebbiben.
Vagy nagyon béna vagyok vagy átalakították a szoftvert.
Tudtok ebben segíteni?
A régi: PRIMO\9.6.13.267029.exe
2014Q1 4.6.13 267029
[kép]Az új: iGO Primo - Evo Truck 2016. Q4. Kamionos verzió, A Térképek : HERE Q4 - 2016.12.0
[kép].Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
wihar123
aktív tag
Semmiképp!
Appám, ez egy szabad ország, szabad árakkal...
Csörgesd meg a szervizt, vagy a honlapjukat, vagy az eredeti DVD-n szereplő adatok alapján kutakodj a hálón.A frissítés összege függ a rendszerfrissítéstől kezdve a Full EU adatbázisig, ez akár 150 rugó is lehet.
Ha nincs rendszerfrissítés és csak 1-2 országot érint, akkor nyilván kevesebb, 15-25 rugó."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Csak abban az esetben töltögess, ha tönkre akarod tenni!
Én nem sz@roznék (persze ez csak kibic duma..), megtámadnám a szervizt, ahol pöccre megoldják és még gari is lesz rajta!"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
veterán
Sziasztok! Nem találtam pontos topicot ezért írok ide. Adott egy 2010-es VW Passat navigációval. A kérdésem az lenne, hogy ennek milyen szoftverrel tudom frissíteni az adatbázisát? Még az eredeti van benne és az már eléggé "elavult". Szóval azt tudom, hogy a DVD-t hová kell tenni, de milyen szoftvert töltsek le hozzá?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nyisziati
veterán
válasz csabyka666 #7559 üzenetére
Sziasztok.
Google Maps-en nem lehet változtatni az offline letölthető méretet? Mintha régebben lehetett volna. -
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7557 üzenetére
Bármennyire is közhely "semmi sem tart örökké", egyszerűen lejárt picinyke életének ideje, mehet "nyugdíjba"...
-
csabyka666
veterán
válasz wihar123 #7556 üzenetére
Hát annyit csinált kivett kártyával, hogy bekapcsolt, lejátszotta a Navigon zenéjét, aztán a háttér maradt, és írta, tegyem be a kártyát, meg valami hosszú szöveget, amire már nem emlékszem. Nem én hegesztettem rá az Igo-t korábban, persze pont nálam döglött meg a navi...szerencsére a tulaj nem problémázott rajta, és ő is mondta, hogy kikapcsolni nem lehetett, holott pár hete még igen.
Ez van.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7555 üzenetére
Egyáltalán nem, hiszen kártya nélkül alapból be kell töltődnie a kezelőfelületnek. Ez mindenképp egy korábbi esztelen bütykölés eredménye lehet, de jó hír, hogy ha van belőle mentés, így azt manuálisan vissza lehet tölteni a Flash-ba, feltéve ha be tud jutni a hozzáértő...
-
csabyka666
veterán
válasz wihar123 #7554 üzenetére
Igaz, hogy ezt nem beszéltúk, de a készülék SD kártyáról töltötte be az Igo-t. Ha nem volt benne a kártya, nem is tudtam vele semmit csinálni. Már ez sem normális jelenség, gondolom...
-
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7553 üzenetére
Ok! Javaslat, biztonságosabb az SD-ről működtetés!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz wihar123 #7552 üzenetére
Navigon Canada 310, de ne vesződj vele, szerintem már vásároltak azóta másik navit. Mondom, nekem már az gyanús volt, hogy a frissítés előtt se talált semmit.
-
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7551 üzenetére
Írod, hogy a "hárombetűs" van rajta, azzal könnyen tudsz holdakat "varázsolni", ha a beállítások/alul a jobbra nyíl/felül a GPS ikon, itt vedd ki a jelet a GPS blabla elől és indítsd alul az Aut. keresést. Ehhez azért legyen benne térképfájl, hogy tudjon pozicionálni.
Ha leírod a készülék pontos adatait (hátlap, vagy kézikönyv), valamint a beállításoknál a rendszer-információt, akkor rákeresek ROM ügyben.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
@ (#7548) LámaZ: Passz, nem én tettem fel az Igo-t a készülékre. Az ilyen térképfrissítős történet korábban mindig fájlcserével zajlott.
(#7549) wihar123: Értem, amit írsz, csak az a bibi, hogy ezt a térképet korábban már ráraktam egy navira, és ott ment.
@ (#7550) PLaci58: Ja de ha ilyentől megmekkenhet, akkor miért lehet rádugni gépre egyáltalán? Mindegy, ennél azért stabilabbnak gondolnék egy ilyen pocket PC-t.
###
Ahogy írtam is, valami nem volt rendben már akkor sem, amikor hozzám került a készülék, mert csak készenlétbe tudtam tenni, kikapcsolni nem lehetett, valamint nem talált műholdat se, pedig lementem az udvarra, 10 percet álltam a napon, és semmi...
Na ez után jött a save törlése, meg a térképfrissítés, és akkor elment az érintő, aztán visszajött, aztán most is ez van, néha jó, néha nem, de műhold most sincs.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
PLaci58
addikt
válasz csabyka666 #7544 üzenetére
Nagyon könnyen megsérülhet. Ezeknek a készülékeknek a "lemezkezelése" elég gyengécske. Mindegy mit másol rá az ember, könnyen tönkre mehet. Sérül a FAT tábla és kész. Ez főleg PC-ről történő másolásnál fordul elő. Másképp kezeli a háttértárat mint a PC.
Kell hozzá keresni ROM-ot és újra húzni. Aztán egy ideig meg.
Egy időben a kínaiak idegbajt kaptak, mert a Samsung processzor össze-vissza írogatott a háttértárba olvasás helyett.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7544 üzenetére
Megpróbálkozom a lehetetlennel szép sorjában, de előbb azzal kell tisztában lenned, hogy a WinCe rendszer egy nagyon egyszerű operációs rendszer, amely sajnos nem rendelkezik semmilyen önvédelemmel, minden fájlja sérülékeny, és könnyen fertőzhető.
A WinCe rendszerű navigáció összetevőit nem írom le, azt ellenőrizheted a mappájában, viszont van egy fontos fájl, nevezetesen az exe fájl, amely maga a program. Amikor ez elindul, leellenőrzi a rendszerösszetevőket, utána a saját mappa és fájlrendszerét. Ha mindent rendben talál betöltődik. Tételezzük fel, hogy az fbl térképfájl, amely alapból is egy tömörített állomány, megsérült, vagy valami féreg belenyúlt, hogy kárt tehessen vele. Tehát hibás a térképfájl, ezt a program nem tudja és elkezdi kibontani, hogy valóban térkép legyen belőle, ekkor kezdődik a gebasz, mert vagy kibontani nem tudja és kiakad, vagy kibontja, de egy rosszindulatú vacak belepiszkál (beleír, azaz visszaír néhány kódkaraktert, bárhová) és leállítja, kvázi "megöli" a rendszert, programostól, mindenestől (néha még a CPU-t is hazavágja).
"Sánta" hasonlattal élve, mikor a Word-öt elindítod mert levelet szeretnél írni és egy korábban kapott sablon szerint (személyre szabott stílusokat és beállításokat tartalmaz), de a sablont nem ellenőrizted le és az rosszindulatú vagy vírusos, azonnal leállítja a Word-öt és a OP. rendszert is.... és tényleg, milyen igazad van "...ha nincs térkép, akkor nem tud min navigálni,..."
Megjegyzés, hogy a te esetedben mi történhetett, azt csak a jó Istenke tudhatja, lehet ez véletlen, vagy egy korábbi belepiszkálás eredménye, vagy tényleg halódik a vas és egy ROM frissítés ráférne. Mindenesetre érdemes ellenőrzött, tesztelt, jó minőségű anyagot rátölteni.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
-
erik22
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy az App Store-ból (Iphone) Megvásároltam az Igo Navigation programot,de sajnos 2015 Q3 22,1 Mb térkép van és sokszor nem jó már rossz helyen visz vagy változás van hogyan tudom lefrissíteni a térképet 2016 vagy 2017 térképre?
Neten nem találtam semmit meg a programon belül sem
[ Szerkesztve ]
Mindenhol jó,de legjobb a hardveraprón!
-
csabyka666
veterán
@ (#7539) wihar123: Azt mondjuk pont tudom, hogy térkép nélkül nem sokat ér egy GPS, hagyjuk már ezt. Gyári beállítást nem használtam, a RESET-et igen, többször is, eredménytelenül.
Továbbra sem értem, a térképfájlnak mi köze van a készülékhez abban a tekintetben, hogy a működését miként befolyásolja? Nehogy azt kezdd el mondani, hogy ha nincs térkép, akkor nem tud min navigálni, mert nem ez a kérdés. Nem egy ilyen Igo-s navit frissítettem már, és mindegyik megy a mai napig, térképbemásolós módszerrel, szóval kötve hiszem, hogy elrontja az OS-t.
@ (#7540) PLaci58: De hogy a fenébe tud megsérülni, amikor csak az FBL fájlokat másoltam fel? Eddig mindig ezt csináltam, és működött is mindig.
@ (#7541) Prime110: Én már így kaptam, valamikor 2010 körül tette rá valaki, nekem csak a térképet kellett frissítenem.
###
Összegezve, tényleg kíváncsi vagyok, hogy az FBL fájlok cseréje ROM szinten hogy nyúl bele a naviba...
Amikor elhoztam, akkor sem lehetett kikapcsolni a bekapcs gombot hosszan nyomva, csak a kijelzőt vette le - de akkor nem volt gyanús, valamint műholdat már akkor sem talált, pedig hozzá sem lett nyúlva.
Műholdas gondom volt már, de a save mappát letöröltem, és ment szépen aztán.Szvsz véletlen egybeesés, hogy pont most dobta el magát, igazából mindegy is, de továbbra is fekete folt nekem, hogy miként ront(hat)ja el a térképcsere, főleg hogy megcsináltam már sok ilyen Igo-t, és nem volt baj soha.
-
Prime110
aktív tag
válasz csabyka666 #7534 üzenetére
Ez a mutatvány, már ott megborult, hogy ha Navigon-ra tényleg iGO-t sikerült pattintatni...
-
PLaci58
addikt
válasz csabyka666 #7537 üzenetére
Nagy valószínűséggel megsérült a ROM a készüléken, amikor másoltad rá a térképeket.
Újra kéne húzni, ha a gyári visszaállítás nem javítja meg."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7536 üzenetére
Az első kérdésedre nem is érdemes válaszolnom, inkább kérdezek, szerinted térkép nélkül mire jó a készüléked?
A készülék beállításainál találsz egy gyári visszaállítás opciót, alkalmazd, ha az kevés, akkor nyomj egy RESET-et neki. Ha ez sem segít, akkor tanultál az esetből, és ellenőrizetlen fájlokat nem fogsz többet rá tenni az tuti.
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #7536 üzenetére
Valami baj van ezzel a készülékkel. Nem érzékelt, hagytam kb 1 óráig készenlétben, felnyitom, megint pontosan érzékel. Műholdat viszont tiszta időben sem talál. Save mappát megint töröltem, de semmi.
-
csabyka666
veterán
válasz wihar123 #7535 üzenetére
Most nem azért, de az FBL fájloknak mi köze van az eszközhöz? Hiába állítom vissza, ugyanúgy nem jó, de már a menüben vacakol, nem is indítom el az Igo-t...
Az előbb újra tudtam kalibrálni, de most totál érzéketlen.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
wihar123
aktív tag
válasz csabyka666 #7534 üzenetére
Sziasztok!
Ami fontos; jelen esetben a gyári cuccok nem kompatibilisek a hálóról letöltöttel, még örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad....
Lehet véletlen egybeesés, de erről csak akkor tudsz meggyőződni, ha visszaállítod az eredetiséget.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv!
A segítségetekre lenne szükségem. Van nálam egy Navigon készülék, Igo8-cal. Magyar térképet lefrissítettem (csak az FBL fájlt), és erre beszart az érintője. Ez összefügg egyáltalán? Először csak pontatlan volt, most már gyakorlatilag semmit sem érzékel. Save mappát töröltem, nem javult. Néha sikerül a kalibrálást megcsinálni, de percekig jó csak...a programból nem tudok kilépni, mert a jobb oldali menü gomra nem tudok rányomni, mellé pöttyint.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Véletlen egybeesés lenne?
Köszi a válaszokat előre is!
-
brsdnl92
tag
Sziasztok! Garmin GPS-re friss poikat honnan tudnék letölteni? A garmin.hu-n sem találtam. Köszi.
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Szerintem inkább itt kapsz választ a kérdésedre: Milyen GPS-t vegyek?"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Mobiltelefonon szoktam navigálni, elég sok alkalmazás van már rá, hellyel-közzel hatékonyak, mégis érdekelne hogy lehet-e még kapni valami értelmes pna célhardvert ilyen célra, nyilvánvalóan azért mert a telefon, bármennyire is szeretném, nem erre való, és ezt egyre többször tapasztalom a saját káromon.
Ha igen, milyen márkát, milyen térképpel érdemes nézni, ami legalább teljes Európa?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
wihar123
aktív tag
válasz edeleny #7527 üzenetére
Sziasztok!
Volt, hogy engem is megviccelt, de kitakarítottam az olvasottak után és nem rosszalkodott többet.
Ha vannak ilyen kierjesztésű fájljaid a content/map mappában, hogy fsp, hsp, fpa, akkor azokat szedd ki, mert tudnak hülyeséget csinálni."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
edeleny
őstag
Tegnap végleg ki lett a hócipőm a GPS-el!
A Kocsiban, azt hiszem Tom-Tom van, a telón SzülinApp!
Edelényből szerettem volna eljutni Hollókőre.
Elsőre benyomta az autópályát, kivettem a fizetős utakat, akkor felajánlotta menjek ki Szlovákiába! Harmadjára is újra terveztettem vele, első ránézésre arra vitt amerre szerettem volna.
DE!
A Mátrába bevitt olyan utakra, ahol a cigány lovaskocsist nem lehetett megelőzni! Egyrészt mert nem volt hely, másrészt, meg egyébként sem lehetett volna gyorsabban menni! Pedig van végig viszonylag jó kétszámos főút!!
Hazafelé Salgótarján után a 2X4 sávos út helyett valami olyan útra akart vinni, ahol szerintem el sem fértem volna!Van valami beállítás valahol, hogy kerülje az alsóbb rendű utakat? Ez így katasztrófa!
(pár éve Szentendrén szó szerint bevezetett egy kocsma kerthelyiségébe, hogy nekem ott át kell mennem!!! Igaz az egy GPS készülék volt IGO-val!!!!!)
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
bul07
nagyúr
Here-hez lenne egy kérdésem
PC-n mentek egy útvonalat de telefonon már nem tudom előhozni
Gyűjteménybe belemegyek Mentett útvonalak de nincs semilyen útvonal
PC-n rendben megvan[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
LámaZ
addikt
Fájlok tárolása a külső kártyán, ha nem férnek a belsőn:
----------------------------------------------------------------------------
Itt volt szó róla.Az SD-kártyára készíts egy addons nevű mappát majd abba mehet a Primo mappaszerkezete (content, content/map, content/poi, stb. amire szükséged van).
Nemcsak térképek, hanem bármi más is lehet az SD-kártyán, a Primo beolvassa.
Nagyon fontos, hogy a sys.txt-ben ne legyen [folders] rész.Legyen minden jó!
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Ráadásul pont egy olyan készülékkel, amely nagyon érzékeny a beavatkozásra. Ily módon lehet csinos levélnehezékhez jutni..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
LámaZ
addikt
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Előre bocsájtom sosem volt még GPS készülékem igy nem értek hozzá. Egyik ismerősöm hozott egy Wayteq X880 tipusu gps-t hogy telepitsem ujra ... Windows CE rendszer volt rajta ... az ujratelepitésben kérnék segitséget.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
gabor_01
senior tag
válasz macilaci78 #7516 üzenetére
Egy másik PC-n próbálnám még.
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #7515 üzenetére
Ezen végig szaladtam, de nem sikerült.
A szoftver települt, Win10.
A PC nem ismeri fel a navit, a navi töltődik, felismeri a kábelt.
Több kábellel is próbáltam, köztük egy olyannal, ami egy USB-s vinyóház adatkábele.
A memóriakártyát bedugva a PC-be a PC felismerte, a szoftver viszont már nem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Garmin 54 LM készülék 2014-es térképpel. Hogyan lehet frissíteni az adatbázist?
Egész Európa érdekelne, nem csak a Közép-Kelet európai régió.Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LámaZ
addikt
Kötelező olvasmány:
Így érdemes okostelefonról navigálniLegyen minden jó!
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok segítséget kérnék....adott egy Navon N670 plus,létezik e rá olyan térkép amin rajta vannak a rögzített(telepített) traffipaxok helyei?
Köszi szépen előre is a segítséget..
-
LámaZ
addikt
válasz creatorium #7510 üzenetére
Beállítások → Útvonal beállítások → Navigáció módja → Útraillesztve
Legyen minden jó!
-
creatorium
tag
Sziasztok, tudna valaki segíteni abban, hogy milyen beállítással tudom finomhangolni az igo-t? A kurzor pontom álló helyzetben el kezd elmászni, és újratervez. Ha megyek vele akkor elég jó. Előre is köszönöm a hozzáértők segítségét.
-
wihar123
aktív tag
válasz renegat1 #7508 üzenetére
Az init api jelenhet térképbetöltődési problémát, amely license hiányra vezethető vissza. A térképbetöltődés a fájl meghibásodásból is fakadhat, ezt csak a gyártó tudja cserélni neked .A license hiba leginkább akkor jelentkezik, ha nem gyári térképet tettél bele...
-
wihar123
aktív tag
válasz renegat1 #7506 üzenetére
Sziasztok!
Az biztos, hogy valami belekevert az "életébe", mert csak akkor zajong, ha olyan történt vele, amelyet nem szeret. Az egyszerű javítás, ha történt valami módosítás az eredeti szoftverben, akkor azt vissza kell állítani. Vagy egy RESET is segíthet.
Ha nem történt változtatás, akkor is be kell lépni a belső memóriába és a szoftver gyökerében található save mappát mentés után törölni kell, ez helyreállíthatja a hibás bejegyzést."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
renegat1
tag
Sziasztok! Van egy Navon N670 plus, ami ezt írja ki, ha a navigációt akarom indítani:
The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings? Yes és No van, de egyikre sem reagál. Teljesen gyári minden, nem lett piszkálva. A MobileNavigátor.exe-t keresheti? Hogy tudom elérni, hogy elinduljon? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy Wayteq motoros navim, amit szoftver nélkül vettem anno. Windows CE fut rajta és ezt a típust árusították Sygic 3D EU szoftverrel is. Ezt a Sygic 3D EU-t valahonnan be lehet utólag szerezni? Azt nézem, már nem nagyon van webshoppokban sem a készülék szoftverrel együtt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest