- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lewis70
csendes tag
PLaci58, Somatom, kösz a válaszokat. Legfeljebb telefonos navigációval használom.
-
syab19
tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Garmin Nüvi 770-es készülékem ami elvileg élethosszig tartó térkép frissítésekkel van megáldva. Azonban a Garmin oldalán az express program segítségével próbáltam felismertetni a gps-t, de nem látja. Kérdésem az lenne, hogy tudnám befrissíteni a térképet rajta?
Honnan tudnám beszerezni a térképet hamár elvileg ingyen frissíthetném?Nagyon köszönöm a segítségetek és ötleteiteket is!!!
Üdv.: Szabi -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Navigon 40 Plusra szeretnék rátenni Fresh maps-ot. Amit letöltöttem, Navigon mappában van maps és poi mappa. Navigon mappát másoltam rá a most vásárolt üres 8GB SD-re.
Látszólag minden ugyan olyan, honnan tudjam, hogy még is aktív-e a Freshmap? -
LámaZ
addikt
Garmin térképfájlok:
gmapprom.img: elsődleges (gyári) térkép a készüléken
gmapprom1.img: másodlagos térkép a készüléken
gmapsupp.img: frissített térkép a készüléken
gmapsupp.img: frissített térkép az SD-kártyán
gmapoem.img: OEM térkép, a felhasználó által elérhető, de nem lehet kikapcsolni a készülékbeállításoknál (Tools/Settings/Map/Map Info)gmapbmap.img: alaptérkép, kiegészítő térképként beállítható, de nem kijelölhető és a telepített térképek között nem látszik (Tools/Settings/Map/Map Info) de látszik itt: Tools/Settings/System/About/Basemap
gmaptz.img: időzóna térkép, kiegészítő térképként beállítható (ezt nem szabad törölni!)
gmap3d.img: 3D épületek, kiegészítő térképként beállítható
gmap3d1.img: 3D épületek kiegészítő térképe, kiegészítő térképként beállíthatóA készüléken a térképek a gyártótól függően különböző mappában lehetnek. A Nüvi esetében például, a .System mappában.
Ha nincs elég belső tárhely, az SD-kártyán létre kell hozni egy Garmin mappát, és oda lehet tenni a térképet, majd a készülékbeállításoknál aktiválni.
Legyen minden jó!
-
lewis70
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Wayteq N770 Bt GPS-el kapcsolatban fordulok a T. fórumhoz:
Adott a fenti készülék és adott egy T-COM VB típusú BT sisak headset. A kettőt szeretném valahogy párosítani, de nem igazán ismeri fel egyik a másikat.
A GPS-t mobillal össze lehet párosítani, a headset-et is a mobillal, de a headset a GPS-el nem akar menni. Nem tudom mennyire járható út a FW csere vagy az upgrade.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kopepe
aktív tag
válasz #79335424 #5685 üzenetére
Vízálló a telóm,de a dunsztos üveg torzítja a képet
Még a végén rossz felé kanyarodokNálam van a haverom pda-ja,kis javításra.
Gyárilag garmin van rajta.
Kölcsön adta és valami hadibarom letörölte a hun térképet.
Térképem van,garmin megy,csak annyit mondjatok meg lécci,hogy hova kell másolni,hogy végre lássa isgmapsupp.img
[ Szerkesztve ]
-
kopepe
aktív tag
Jó ötlet
Az én telóm 62-64 fokig megy fel navi közben
Tűzforró,de bírja.
Flopi csati levág,kábel rátold,forrasztás,zsugorcső,pici kapcsoló a tartó hátuljára,autó villanyára ráköt egy biztivel
Mondjuk abból a ventiből lehet kettő kéne ... vagy egy picit nagyobb.
Majd kiderül mennyit hűt. -
LámaZ
addikt
Mivel jön a nyár, és a Lenovom – amellyel navigálok – eléggé melegszik, valamit csinálnom kell.
Egy ilyen pici (VGA-) ventilátorra gondoltam, amelyet felszerelek egy megfelelően kilyuggatott tartóra, és úgy rakom fel a műszerfalra. (Most is ilyen van, csak venti nélkül.)
Az áramellátásával vagyok gondban, mert 12 V kell neki, de az USB-hubon 5 V van, emellett ugye a venti kábelvége is sajátos (floppy-csatoló).
Mivel azonban 12 V-al megy, azon gondolkodom, hogy rákötöm az autó elektromos rendszerére (persze egy biztosítékkal védve), akár az USB-hub előtt megbontva a kábelt.Legyen minden jó!
-
soo277
őstag
Sziasztok
Windows CE 6.0 az oprendszee a gps nek
milyen térképeket lehet felrakni rá?BT: wersoo#21211
-
LámaZ
addikt
válasz PLaci58 #5672 üzenetére
Laci!
Arra van ötleted, hogy ezekben az újabb Win CE 6-ossal szerelt GPS-eszközökben a ResidentFlash2-őt miként lehetne elérni?
Ugyanis ott vannak a rendszerfájlok.
Én szerkesztgettem őket régebben, de az újabb eszközökön az istennek sem tudok belépni abba rejtett meghajtóba.
Ott van, nem adtak neki más nevet, mert ha beírom a címsorba, nem csinál semmit a gép, ha meg valami hülyeséget írok be a címsorba, akkor egyértelműen jelzi, hogy nincs olyan meghajtó vagy mappa.
Valahogy letiltották a hozzáférést, gondolom a Registry-ben.Legyen minden jó!
-
PLaci58
addikt
Szerintem a legnagyobb különbség, hogy a Win Mobile-ra lehet telepíteni programokat (pl. magyarítás) a CE-n pedig csak futtatni. A Pocket PC-k olyanok mintha állandóan készenléten lennének. Soha nincsenek teljesen kikapcsolva ezért megtartják a telepített programokat. A CE-t ha kikapcsoljuk törlődik a RAM, bekapcsoláskor ROM-ból újra betöltődik az operációs rendszer.
Esetedben meg kéne nézni, hogy pontosan milyen operációs rendszer van a PDA-n és ahhoz keresni neten egy magyarítást és telepíteni.
Nem vészes. Nekem Mio PDA-m van valahol, ahhoz van magyarítás, de mivel nem használom, állandóan lemerül és mindig újra kellene telepíteni.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kopepe
aktív tag
válasz PLaci58 #5670 üzenetére
Ezt nem tudtam!
De mi a különbség a win mobile és a win ce között?
Nem vágom a témát,és ebben a topikban nincs összefoglaló sajna
Viszont láttam ugyanezt a típust a neten magyar oppal,(voltak fotók is) de lehet,hogy azt gyárilag úgy adták ki,és házilag elég macerás lenne megoldani?(vagy nem is lehet?)
Én még reménykedem,megoldottam pár reménytelennek tűnő dolgot már.
Azért ha valaki tud valamit,írjon
Köszönöm! -
kopepe
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy magyar win ce 5-öt?
Vagy az is jó lenne,ha valaki tudna segíteni a magyarításban.
Ez egy Yakumo DeltaX 5 BT.
Köszi! -
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok van egy akai gps mindig sleep modba rakja magát nem tudok felmásolni rá semmit mert a sleep mod miatt rögtön megszakad a kapcsolat ....wtf???
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
sasa4599
csendes tag
Sziasztok. Sieger SG 430 GPS. Valakinek van hozzá valami OS......? Sokat szenvedtem vele. Legalább 30 hasonló alaplappal rendelkező készülék Windows-át toltam rá mindhiába.
-
EQMontoya
veterán
-
ludaslajos
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket segítsetek ha tudtok.
Nemrég az OLX-en vásároltam egy Navon N490 plus navit.
A hirdetésben teljes Európa térképpel hirdették.
A készüléket egy arra (eladó felé) utazó ismerősöm hozta el.
Sajnos Ő nem ért hozzá (én sem, ez lenne az első navigációm) és nem vette észre, hogy csak Magyarország térkép van rajta, ez már csak itthon derült ki. Persze az eladó azóta nem elérhető :-( Most az internetet bújva olyan csúnya dolgokat olvasok, hogy lehet rá teljes Európa térképet tenni de az nagyon bonyolult ... Kérem ha tud valaki segíteni vagy tanácsot adni az segítsen hozzá a probléma megoldásához. Köszönöm! -
OldMike
őstag
válasz #79335424 #5659 üzenetére
Sajnos ehhez az eszközhöz nincs épkézláb root lehetőség.
Egyébként kipróbáltam az értesítési jelzést. A saját hangszórón hallható a hang, de a zene nem halkul le. A fülhallgatón keresztül viszont nincs hang, ha megy a zene. Amikor leállítottam a zenét (a lejátszót nem kapcsoltam ki), akkor hallatszott az értesítési hang.
Szerintem ez hardveres dolog, ugyanez lehet a WinCE navi esetében is.
42LM660S
-
törölt tag
válasz OldMike #5658 üzenetére
Ha van root, akkor automatizálóval (pl. Tasker, E-Robot) bármit megtehetsz, ami Androidon lehetséges. Sőt, akár meg is kerülheted a rendszert és Linux shellparancsokkal, közvetlenül a kernelnek is adhatsz utasításokat. Én nemrég vettem ki a rendszer kezeléséből az értesítéseket. Nálam már a Robot vezérli, hogy mikor, milyen értesítőhang szóljon, mikor és hogyan jelezzen a led, stb. Az E-Robot megy root nélkül is, de akkor erősen korlátozottak a lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz #79335424 #5657 üzenetére
Még sosem futottam bele olyanba, hogy zenelejátszás közben hallható lett volna valamilyen értesítési hang, de valószínűleg nem használom eleget a tab zenelejátszóját ehhez. Igazából ez az eszköz csak akkor értesít, ha email jön. Nem tudom lenne-e valami más amivel ki lehetne próbálni, viszont az email jelzés meg teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor érkezik.
42LM660S
-
törölt tag
válasz OldMike #5656 üzenetére
Nálam ugyanez a szitu CNS Globe HD -n, WinCE alatt. Csodálkoztam is, hogy nálad fordítva van, de ezek szerint félreértettem. Még régebben írtam erről a Concorde fórumán, de az volt a válasz (a CC válasza), hogy ez van, ezt kell szeretni. Androidon talán össze lehetne ügyeskedni valamit úgy, hogy a navi TTS hangját áttrükközni értesítési hangcsatornára, a zenét meg külső lejátszóról, média csatornán hagyni és egy automatizálóval kevertetni a csatornák hangerejét. A lejátszó kezelőjét meg floating widgetté alakítva megjeleníteni a navi felület fölött. De ez még leírva sem egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz #79335424 #5654 üzenetére
Lehet hogy félreérthető voltam. Én alapból azt próbáltam, amit javasoltál, tehát a navi lejátszója és a navi program ment egyszerre a füles kimeneten (fejhallgatóval). Ekkor van az, hogy a zenelejátszó érzékeli, hogy neki el kell hallgatnia, ez meg is történik, de a navi program manőverbemondása a szünetben nem hallható.
A tablet saját hangszóróján (igaz borzasztó hangminőséggel) együttműködik a zenelejátszó és a navi program. Ugyanez a helyzet az FM Transmitteren keresztül is, kizárólag csak a fejhallgató kimeneten keresztül nem.
Nem értek hozzá, de attól tartok hogy a füles kimenet áramköri rendszere nem engedi a két forrásból származó hang használatát.
42LM660S
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
hw-es vagy sw-es probléma lehet az, hogy ha a navit rendszeresen standby-ba rakom (tehát nem kikapcsolom és újraindítom), akkor 4-5-10. alaklom után elveszíti a kapcsolatot a GPS vevővel és vagy az iGo, vagy csak a készülék újraindítása után lesz meg a kapcsolat?
Ez normális, vagy egy jó konfignak ezt "bírnia" kellene? -
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy eléggé speciális dologban kérnék segítséget. Androidos tabletem van, gyárilag telepített navi szoftverrel. Az eszköz rendelkezik FM Trasmitter funkcióval, ami nekem fontos, mert az autórádión nincs AUX bemenet.
Az FMT-n keresztül működik az, hogy a navi szoftver alatt egyidejűleg szól a tablet zenelejátszója. Ilyenkor a navi manőverbemondáskor a zene elhallgat, azután pedig újra szól.
Ugyanezt szerettem volna elérni az eszköz fejhallgató kimenetén, de ott az történik, hogy a bemondás időtartamára (látható a navin, hogy mikor lenne a bemondás) a zene elhallgat, de a navi szövege nem hallható. Amikor csak a navi szoftver fut, akkor hallható a manőverbemondás a füles kimeneten, csak az együttes programfutás esetén nem szól a zeneszünetben.
Azért lenne fontos a probléma megoldhatósága, mert tudnék AUX bemenetet tenni az autórádiómra, azonban ha az FM Transmittert nem tudom kiváltani vele, akkor nincs értelme beruházni.
Köszönöm
42LM660S
-
-
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Nem ismeri fel a gépem a Mio Spirit 480 GPS-em. Mi lehet a gond?
Köszi.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, van egy htc wildfire s-em, amire szeretnék offline használható jó Angliai térképpel rendelkező gps-t rakni. Mik a tippek/tapasztalatok, melyik programot érdemes beszerezni? Magyarországon Igo-t használtam, de nem tudom Angliában melyik van otthon, illetve ez a kis telefon mit bír el.
-
Jabby
őstag
Az OpenStreetMap-et a userek is szerkeszthetik.
Avagy én a cégemet anno a Google Maps-be is regisztráltam (kicsit időigényes volt, levélben küldtek azonosítókódot, most azt olvasom telefonra történik).
-
OldMike
őstag
Sajnos vagy nem, de a GPS gyártók csak használják az általuk preferált térképgyártó térképeit, ezért náluk kopogtatni nem érdemes. Egyébként is annyian vannak, mint égen a csillag. Nagyobb térképgyártóból azért kevesebb van . Ezeknek - például NNG (TopMap), HERE (Navteq), TomTom (TeleAtlas) - általában van valamilyen Map Editor lehetőségük a honlapjukon. Ezek azért a GPS eszközök (szoftverek) jelentős részét lefedik.
Ezen felül vannak az általában mobilokon (tableteken) használt ingyenes rendszerek, mint a Google Maps, a Waze és hasonlók, amiknek a térképeit szintén lehet javíttatani, sőt olyan is van, ami kifejezetten a felhasználói javításokra épül. Megjegyzem, hogy a Google Maps korábban jelezte, hogy a TeleAtlas térképeit használja, de ezt mostanában már nem látom.
Szerintem ha fontos az elérhetőség, akkor legalább a nagyoknál érdemes bejelentkezni.
Talán vannak más megoldások is, azokat nem ismerem, de aki tud ilyet biztosan segít.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A cégünk telephelyének a címe nem található meg a legtöbb GPS-ben, ezt szeretnénk a jövőben módosítani csak nem tudom van-e valami központi iroda vagy miegymás ahova bejelenthetem a pontos koordinátákat és címet. Ebben kérném valami szakértőnek a segítségét kinek kellene írni és hova. Vagy minden fajta GPS gyártónak attól függően milyen térképet használ külön-külön jelezgetni a hibát?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Balázs
-
mufi
senior tag
Nem ide akartam irni...
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap kaptam egy WayteQ navit (Atlas5), rajta iGO. Kérdés, hogy lehetne rajta frissíteni a térképet? Navi témában teljesen járatlan vagyok.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Jabby
őstag
válasz Sanyesz. #5634 üzenetére
Erre gondoltam én is, csak jó lett volna ha nem manuálisan kell sz*rakodnom...
Már kezd oszlani a kényelem varázsa, hogy a tepsi helyett egy 70x45 mm-es GPS-el rohangálhatok.
Mivel csak a nagyon ritkán használt laptomonban van BT, ezért az --> bekapcs, --> konvertálás, --> GPX szerkesztgetése, --> Sports Trackerre feltöltés.
Telóval mindez egy szinkronizáló gomb megnyomása. -
Sanyesz.
őstag
Ha ez gond, akkor szedd szét valami XML szerkesztővel. Én a Notepad++ progit szoktam használni, mondjuk nem GPX fájl darabolásra, de minden bizonnyal erre is alkalmas.
Az időpecsétek alapján szét lehet válogatni az egyes trackeket. Egy próbát megér."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
daugion
csendes tag
Sziasztok! Megszeretném megkérdezni hogy a Windows 6.1 -es GPS em képernyője egy újraindítás után besötétült. A beállításokban pedig nem találom azt a lehetőséget ahol, a fényerősséget át tudnám állítani.
-
Jabby
őstag
válasz Sanyesz. #5631 üzenetére
Igen, a formátum Skytraq Venus based loggers, csak elsőre ott néztem be, hogy a beállításoknál a port sebessége default valami hatalmas sebesség volt, azért nem működött.
Viszont ma csináltam két tracket, s a GPSBabel egyben hajlandó csak kiolvasni, s konvertálni
Így minden egyes track után ki kell olvasni, s törölni a logger tartalmát, nem lehet több napi útvonalat tárolni. -
Sanyesz.
őstag
OK. Lényeg, hogy sikerült. Éppen most akartam feltenni egy képernyőképet. Nyilván minden kütyütípust nem lehet nevesíteni a GPS Babelben, de legalább a protokollt el lehet találni. Gondolom, Neked is a "Skytraq Venus based loggers" variációval sikeredett. Akkor jó sportolást!
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Jabby
őstag
válasz Sanyesz. #5624 üzenetére
Hopp, így már tökéletesen értem Nagyon köszönöm!
Bevallom, eddig csak fájlból konvertáltam a Babellel. Valamikor régen megnéztem, hogy milyen eszközöket támogat, az enyémet nem tartalmazta, így nem is foglalkoztam ezzel a lehetőséggel.
Végig próbáltam minden készüléktípust amik a kiválasztható listában vannak, de mindig hibaüzeneteket kapok, nem végzi el a kiolvasást.
Te melyiket használod?
Be tudnád másolni a a kimenet ablak első sorát, amit parancssorként is lehet alkalmazni? -
zetecR
addikt
Még egy kérdés: WindowsCE NET 4.2-et be lehet úgy állítani, hogy a készülék bekapcsolás után rögtön induljon az iGo? Tehát valami autoexec.bat féleség itt is létezik, mint az asztali Winen?
-
gipsztigris
addikt
Pontokat ki tudsz jelölni az elmentett útvonalon és arra a pontra már navigálni fog......ha van a térképen út.
Ha nincs út de van rögzített útvonal, akkor az egyetlen megoldás, hogy a helyzetedet jelző nyilat megpróbálod a vonalon tartani, és Ariadné fonalaként használva megpróbálsz visszajutni a kiindulási helyre."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
010203
tag
válasz gipsztigris #5621 üzenetére
Értem, akkor hogyan lehetne megoldani a problémát? Pontok kijelölésével navigációs üzemmódban?
-
zetecR
addikt
Sziaszok,
iGo 8-on le szeretném cserélni a betöltő képernyőt.
A kép adott, a felbontása 320x240, mint a készüléké, bmp, letöltöttem a MIOMAP-IGO BMP toolt, de az istennek nem akarja átkonvertálni igo formátumra, asszonygya hogy No files, holott látja és felismeri a bmp-t.
Mit lehet ilyen esetben tenni? -
Sanyesz.
őstag
No, tisztázzuk . Én csak a GPS Babel-t használom a loggerhez, semmi egyebet. Azaz a GPS Track Taggert-t sem.
A GPS Babel kapcsolódik BT-n keresztük a kütyühöz és olvassa ki a mentett tracket, eleve GPX formátumban.Nincs szükség konvertálásra, hiszen közvetlenül a GPX fájlhoz jutsz."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Jabby
őstag
válasz Sanyesz. #5620 üzenetére
Először is köszi a választ!
Nem egészen értem, hogy honnan, melyik programból, melyik fájlból importálod a GPX fájlt?
A GPS Babelből, vagy a loggerből?A loggerhez a GPS Track Tagger V1.3.3 progit kaptam, ez kiolvasás után létrehoz egy data könyvtáraz melybe *.kml + *dat fájlokat hoz létre, valamint project mappát, melyben *.pro fájlok vannak.
Viszont ha a GPS Babelből importálod a GPX-et, akkor áruld el, hogy mely fájlt olvasod be (én koordinátákat+időpontokat csak a dat-ban látok) GPS Babelbe, s milyen formátumot adsz meg, mint input fájl?
-
Sanyesz.
őstag
-
010203
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
IGO -t használok. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy egy adott útvonalat mentenék le,(nyomvonal) amely alapján mennem kell, viszont miután a felvételt leállítottam, navigáljon is el a GPS ezen a nyomvonal, ne csak szimulálni tudjam?Köszönöm.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Találtam a fiók mélyén egy GPS Bluetooth 65C Data Loggert (BTGP-38KM)
Jó lenne ha futáshoz, kerékpározáshoz nem kellene magamnál tartanom a tepsi telefonom, hogy a teljesítményeket fel tudjam tölteni a Sports Trackerre.A BT GPS szépen logol, kiolvasásnál létrehoz egy *dat és egy *.kml fájlt.
A Sports trackerre csak GPX-ben lehet feltölteni, a kiolvasott *.kml viszont csak a koordinátákat tartalmazza, időt nem.
A *.dat-ban viszont ott az idő is.Hogyan tudnám megoldani a konvertálást?
A GPSBabel nem ismeri ezt a bementi formátumot, a GPS Visualizer viszont online elbánik a nyavalyással.Példaként itt van egy *.dat fájl és a GPS Visualizer által létrehozott gpx fájl.
-
sisoka
újonc
Segítséget kérek: olyan gps-t szeretnék, vagy app-ot az androidra, ami elteszi a megtett kilométert. Időnként a gps navigációt is használnám, de a lényeg, hogy utólag a megtett km-t ki tudjam nyerni. A gps-trackerekről összeolvastam mindent, de szükségtelen azért fizessek, hogy flottakövetést és lopásgátlást kapjak, egy autóm van, és nem olyan jó, hogy ellopják..
CaT B15-öt használok -most valamiért nincs kapcsolata a google-play áruházzal, tudja valaki, mi lehet a hiba?-
egy erre a célra szolgáló app is jó lenne. Ha nincs, vennék egy gps-t, de semelyiknél nem látom, hogy a megtett utat később visszatölthetem.
Úgy látom, itt a többség tudja, mi micsoda -velem ellentétben- kérek ötletet!
Előre is köszönöm. -
gógyi
aktív tag
Egy haver kapott szülinapjára egy Wayteq 880-at, kopaszon. Milyen programot kéne erre rakni és hogyan ? Van valami ingyenes is? Online telepítés?
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
CNS Globe Smart navigációs készüléknél járt-e már úgy valaki, h a memóriakártya beesett a memkártya lyuk foglalat alá?
Hogy tudom én azt kiszedni?
Van 2 csavar az egész készüléken, de nem csinál semmit, ha kicsavarom.
Valaki valami ötlet?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
Akai 4380 gps-re amibe 64 mb ram van, milyen navigációs rendszert tudtok ajánlani? Az igo primo 2.4 nem jó rajta, egyszer indul el utána kevés memóriára hivatkozva kifagy a készülék, ha sys-be megadok 32 mb ram-ot csak akkor indul el, már 40 megával se megy, de így meg lassú. Mit tudok rá rakni?
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Van szüleimnek egy mio moov 200as készüléke amihez nem találtam friss térkép verziót. Van rá valamilyen lehetőség hogy frissítsem?iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Danabol
csendes tag
Jó napot mindenkinek!
Van nekem egy csoda készülékem ATD 768 névre hallgat.
Régen sikerült megtalálnom a helyes beállítást a sys.txt ben.De egy frissítés során sikeresen kitöröltem és most nem jövök rá mi az.Ha valaki leírná azt megköszönném.http://href.hu/x/ca0l
-
D.Orion
veterán
Sziasztok!
Általában mikor szokták frissíteni a szoftvereket? Pl. iGo8 mikor kapott utoljára frissítést?
Még anno 2011-ben vásároltunk egy navit iGo szoftverrel. "Lassan" esedékes lenne a frissítés és mivel cég névre lett véve így leírható a szoftver is. Csak az a kérdés, hogy mikor lenne érdemes ezt meglépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest