- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszönöm a segítséget! Így sikerült elindítanom a szimulációt.
(Megjegyzem, ritka hülye, eldugott helyen van.)
Így azonnal tudom tesztelni... hogy éppen most nincsen hang. Tegnap a Sygic saját menüje félig angol félig magyar volt.
Nyomtam egy "reset to defaults" funkciót, és most tökéletesen magyar nyelvű az összes menü, de most megint nincsen semmilyen hang a navigáció közben.
Hiába váltogatok az egyes hangok között.
"Hangnál a beállítások alatt az értesítések és hangok alatt engedélyezve van a hangutasítás és a Hang (magyar) -ra kattintva, a kipipált magyar hangra bökve az meg is szólal ?"
Természetesen.
Ebben a hozzászólásban írtam le a részleteket.
-
törölt tag
Nekem 17.2.24
R-139700
Igazából lehet, hogy feldobott több utat is bár nem tudom az autópályásat egyáltalán miért ajánlotta fel én meg rányomtam az alapértelmezetten kijelölt "leggyorsabb" útvonalra.
Azt is szokta csinálni, hogy út közben új útvonalat talál amivel 4 -5 percet spórolhatok. Mondjuk az úton 3 alkalommal felajánlja. De dugó, baleset, út karbantartás sehol nincs, tehát ezt akkor is tudnia kellett volna amikor megterveztem az utat. Szóval fura. -
Piftuka
veterán
Köszönöm mindkét választ!
Azért igazán mellékelhették volna a berendezéshez is a kézikönyvet.
A szoftvert pedig a Sygic webáruházából vásároltam; a "GPS Navigation + Maps" változat. A Google Play-ből telepítettem, majd a Sygic által küldött kóddal aktiváltam.
A berendezés szerint az aktiválás sikeres volt.
-
nemcso
őstag
Ha a géppel együtt vetted a Sygic-et, akkor lehet, hogy Sygic Voucher Edition a típusa, a verzió száma : 16.4.3
Ezt nálam (sima Sygic) a beállítások/info alatt látszik.
A Google Play-ben pedig több bejegyzésben is panaszkodnak a némaságára.De itt is leírják és van is rá válasz :
http://navigyurci.hu/forums/topic/sygic-aktivalasi-hiba/ -
kaposznyak
aktív tag
-
-
-
gabor_01
senior tag
Én úgy tudtam, hogy az újabbat használja, ha mindegyik be van pipálva.
Sajnos ebből van is galiba rendesen. A Naviguide és a garmin térképek az országhatáron nem találkoznak. Az utak egyszerűen nem érnek össze.
Ezért ha pl Bécsig adsz meg egy utat, az elejét Naviguide-al kezdi, de nem tudja folytatni. Nálam előfordult már, hogy Hegyeshalomnál nem tudta, hol vagyunk....
Én mindig csak egyet engedélyezek, amelyik épp kevésbé vacak... -
-
-
syab19
tag
Legfrissebb ami az oldalon elérhető. Érdekes, hogy elsőre nem, de második keresésre megtalálta.
Múlt héten próbálkoztam már mindennel, de akkor megfagyott a gps is és a gép is. Most meg sikerült.
Fene se érti.A legfrissebb kelet EU térkép az 2014.20-as verzió?
Köszönöm a segítséged! -
keszo
őstag
és ez hogy hangzik...
nagyon állat(#4428) fishme
gipsztigris -
M62-501
csendes tag
Oh, én bőven 10 % alatti értékkel lépem túl (már ha túllépem egyáltalán!) az éppen megengedett sebességhatárokat mert ... na ennek sok oka van, lényeg, hogy nálam van a gps, ő pedig pontos sebességet mutat, mint a traffipaxok is.
Megnéztem azt a kalkulátorlapot amit belinkeltél, nagyon szuper oldal, pluszban egy kupacon töményen még egy hadsereg hasznos infó is van ami felmerülhet egy kezdőbb autósban kérdésként, nagyon jó, faintos kis oldal.
Nos, Placi, mire jutottál?
Neked megtartja a készüléked azt a beállítást?
-
Balinov
titán
erdekes, mert mind PNA-val (Navigon 2310) mind Androidos cuccal (HTC Legend, Sensation, One S, navi tobbnyire CoPilote, de probaltam a Sygic-bol meg a Ndrive-bol is mar a probaverziot) rendre a GPS mutatott 5-10kmh/h-val alacsonyabb realitime sebesseget. Tobbfajta autoval is.
-
Nagylajos_1
tag
Igazából az a bajom, h itt van full új relatív jó kis gps , és nem tudom használni, mert kb 4* annyit kell vele pöcsölni mint egy pc reinstallal.... amivel még nem is lenne akkora gond... ha értenék hozzá, de így h életembe először vettem most egy gps-t és azt se tudom h kell progit rárakni így nem olyan mókás a dolog... és hiába olvastam utána, h ezt másold oda, azt a másik mappába ... nincsenek rajta mappák, semmi,, üres teljesen... most innen hardverről segít 1 tag , kiderül mi lesz a vége.
-
kerlac
őstag
Hello!
Ez jó kérdés, mert no name a drága, viszont mindent tud, ami kell. Vmi ügyes kínai kippkopp.
Úgy hallottam, hogy vmi active s. programot kell a PC-re telepíteni és azzal tudom irányítani. utánanézek neten ennek a proginak. Bár valószínű aksitöltőt is kapok bárhol, csak elsőre beparáztam, hogy nem fogom autón kívül tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest