- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Nokia LD-3W gps modult, hogy a telefonom helyett inkább ez keressen holdakat, a telefon meg majd "csak" navigál. Viszont vagy én vagyok láma, vagy valami gebasz van. Először is a teló felismeri, be is kerül a párosított eszközök közé, de a BT kapcsolat nem jön létre bármit csinálok. Csak akkor villan fel a kék BT led a Nokián, ha törlöm a kapcsolatot, újra kezdem a keresés-tárolást, de akkor is csak egy pillanatra. A második a gps. nem világít a gps jelzése, tehát gondolom én nem talál holdat. Pedig hagytam neki elég időt. A leírást már vagy 15x elolvastam, de nem jutok előbbre. Most szép nyugodtan villog magának az üzemjelző zöld led, de ez nekem nem elég.
Valakinek ötlet?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Imi91
aktív tag
válasz szafrinka #5197 üzenetére
Nem, nem a Windows Ce-n múlik. Elvileg megoldható csak annyit kell tenned, hogy megnézed, hol lehet módosítani a navi elérési útját(ha egyáltalán van rá lehetőséged). Hogy mennyire legális/nem legális futtatni a készülékeden az IGO-t azt nem tudom, mert nem igazán ismerem a gyártót
Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
szafrinka
csendes tag
Például ,hogy esetleg lehetne e úgy átalakítani ,hogy pl. IGO-t fel lehessen rá tenni. Gondolom ,hogy a Windows CE-n múlik ,mit kezel.
-
szafrinka
csendes tag
Sziasztok! A minap vásároltam egy A-rival nav Pnf 50i tipusú GPS készüléket Nem egy mai darab de szerintem jobb mint az egy éves Wayteq 850-s gépem . De van egy nagy gondom vele. Kb. 4 éves TeleAtlas térkép van rajta.Hogyan tudnám frissíteni ,ill minden megoldás érdekel..
-
bodiiren
csendes tag
válasz gipsztigris #5193 üzenetére
-
Csöves
őstag
válasz gipsztigris #5193 üzenetére
Bocs, lendületből írtam
Totalcommander viszont okosítva látja.
Aquila non captat muscas.
-
gipsztigris
addikt
Szerintem szép lenne, ha látná a C250-et a MyPhone Explorer!.........de nem látja.
(#5191) bodiiren
Szerintem megveheted nyugodtan, bár a GPS képességéről nem sok szó esik. Alapból az MTK processzoros készülékek nem jeleskednek gps vétel terén, de láttunk már kivételeket is.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bodiiren
csendes tag
válasz gipsztigris #5190 üzenetére
Jogtiszta Sygic van hozzá ötezer felárért örökös frissítéssel. Van valami amiért kifejezetten lebeszélnél róla?
-
gipsztigris
addikt
válasz sonaj888 #5189 üzenetére
PC-ről kell hozzá egy MioTransfer nevű program, de alapból azzal is csak a multimédia tartalmat fogod látni (Mp3, képek). Létezik egy olyan MioTransfer ami egy picit módosított, és azzal már lehet látni a teljes meghajtó tartalmát. (MioTransfer Hack)
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
sonaj888
tag
Sziasztok! Mio C250-es készüléknek hogy lehet a belső memóriáját láthatóvá tenni? Az eszközkezelőben látszik mint mobileszköz, de megnyitni nem lehet.
-
bodiiren
csendes tag
válasz gipsztigris #5186 üzenetére
Ezt készülök megvenni. Van esetleg valami tudott hátránya szerinted?
-
bodiiren
csendes tag
válasz gipsztigris #5186 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz bodiiren #5185 üzenetére
Láthatóságért nem a szoftver felel, hanem a készülék. Térképek, érthető szabatos hangutasítások tekintetében az iGO Primo jelenleg a legjobb. Készülék tekintetében a Garmin készülékei viszik a pálmát, de azokon iGO nem futtatható csak Garmin. Ami nem olyan rossz, csak sokkal puritánabb mint az iGO. TomTom-ot Magyarországra nem ajánlom!
Olyan készülékek amin iGO hivatalosan fut, a Navon, a CNS, a Becker készülékek."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bodiiren
csendes tag
Szevasztok!
Melyik gps-szoftvert tartjátok Magyarországi viszonylatban most a legjobbnak? Gondolok itt a jó láthatóságra, a friss és pontos térképekre, illetve az időben történő pontos és jól érthető szövegelésre. IGO? Sygic? TomTom? stb.
(Eddig egy régi Miot használtam, de tönkrement és van telefonom is, amiben van GPS. Gondoltam megpróbálkozom vele, de jó lenne mindjárt biztosra menni.)
Leginkább egy szavazást indítanék, de azt itt nem lehet. Tehát véleményezzétek és azt sem bánnám, ha néhány szóval indokolnátok is, hogy miért.
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #5183 üzenetére
Hm, ez gyors volt. Hiába nyomogattam az SDMMC feliratot a fejlécben, nem akart átváltani, újraindítottam, és látta is a Residentflash-t.
Sry, később kellett volna obégatnom."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Hozzamkerult egy X980BT navi, hiába talloznam a navi exe-t, egyszerre az SD kártyát kínálja csak fel, nincs lehetőségem a belső memóriát kitallozni, vajon miért? Pedig van 8gb.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Csöves
őstag
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok.
Remélem, jó helyen járok. Valaki priviben a segítségemre tudna lenni (friss térképre lenne nagy szükségem) navival kapcsolatban?
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
lacalama
csendes tag
válasz gipsztigris #5177 üzenetére
Gipsztigris. Háát, akkor ezért nem ad az önkormányzat. Pedig riasztásnál nagy segítség lenne. A parlagfű nem szalad el, az elkövetők igen.
-
gipsztigris
addikt
válasz PLaci58 #5176 üzenetére
Ennek van egy változata ami PDA készüléken fut, (használtam is a munkahelyemen parlagfüves területek gazdáinak felderítésére) de az a baj, hogy ha jól emlékszem éves licensz van hozzá és meglehetősen borsos (százezres nagyságrendű) az ára.
-
lacalama
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket kérem. Tud valaki olyan térképszoftverről ami Miskolc környékén ismeri a hrsz számokat is? Olyan emberkének kell aki külterületen is felügyel. Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem ad neki az önkormányzat. Eddig nem találtam ilyen térképet, de itt biztosan vannak tapasztaltabbak is.
Előre is köszönöm. -
@matthew@
őstag
Üdv!
Van egy Garmin Nüvi 50-es készülékem, és az lenne a kérdésem h hogyan tudom azt beállítani rajta, h ha autópályán 130km/h a sebességkorlát, akkor hanggal jelezze nekem ha azt túllépem? Jelenleg annyit tesz h pirosan írja ki a sebességemet ha túllépem a 130-at, de nem jelez, pedig folyamatosan nem tudom nézni a ketyerét, tudna nekem vki segíteni?Matthew 24:42
-
sonaj888
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a NaviGuide Magyarország v7.0 - hoz létezik e jcv file?
-
Imi91
aktív tag
Az X980BT a jobb választás legalábbis a paraméterek alapján. Picit jobb a GPS vevő és a processzor is erősebb ráadásul még több a Ram és a tárhely is egészen pontosan mind kettő a duplája az elődjéhez képest
Ha ellőre telepített térképpel szeretnéd megvásárolni akkor figyelj rá, hogy az X980BT 3D EU-t válaszd ne a sima X980BT-t, mert ezen alapból nincs fent a szoftver
Az meg, hogy Android vagy Windows CE, hát ha navigálásra kell csak+Fim/Zene akkor szerintem elég a Windows CE. Abban az esetben ha az előbb említetteknél több kell akkor egyértelmű, hogy Android rendszerű gépre van szükséged Itt van egy ami már inkább tabletnek mondható mint GPS-nek a WayteQ xTAB 7x személyében
-
jamez
senior tag
Milyen navit ajánlotok 20-25 körül? windows ce vagy android?
csak az autóban használom csak navigációra. térkép is kell hozzá.
Eddig wayteq 820 volt ami tökéletes. a 960bt vagy 980bt?köszi
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
gipsztigris
addikt
válasz Locutus #5166 üzenetére
"Volt egy X960BT navim primoval"
Tekintve, hogy a Wayteq-re CSAK warez Primo létezik, erős a gyanúm, hogy egy rosszul összerakott programot szedtél össze valamelyik torrent oldalon.
Hidd el, hogy a Primo az egyik legjobb navigációs program, amennyiben azt szakértő, vagy avatott kezek az adott készülékhez portolják. Természetesen, most a legális verziókról beszélek!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Locutus
veterán
Szerintetek Tomtom Go LIVE 820 készülék után milyen utódot érdemes választanom?
Elsősorban nem MO-ra kellene, hanem nyugatabbra használom.Valahogy én az IGO-t játékszernek tekintem, de lehet hogy csak a rossz tapasztalataim miatt van ez. Volt egy X960BT navim primoval, de annyi hibával rég találkoztam mint amit az vétett... pontatlan volt, lomhán reagált, lassan indult el... egyszóval nem tudtam komolyan venni az egészet.
A Tomtommal nagy vonalakban elégedett vagyok, csak kicsit drágállom, hogy évente 60+50 eurót kéne kiadnom rá térkép és livetraffic frissítésre. Ennyi erővel vehetnék valami újat is, amihez szintén van pár év, vagy netán még lifetime előfizetés is. Mondjuk úgy 200 euróig?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
A napokban szeretnék vásárolni egy autós gps.
Az igo primot nagyon sok jót olvastam viszont elég sok készüléken van.
Tapasztalat hiányában kérném a segítségeteket
Elég a Magyarország térkép, jól látható kijelző(garminal láttam hogy van nappeléző).
30 ezer körül mit ajánlotok? -
válasz gipsztigris #5162 üzenetére
Megpróbáltam,de a gpx es fájlra hibát dobott itt is az egyik gdb fájlt átkonvertálta sikeresen,de az endomondora való feltöltésnél mégsem lett jó .
Leszedtem a garmin base camp progit az a gpxet nem de a gdb fájlt megnyitja ,de ha azzal konvertálom át akkor nagyobb lesz mint 10mb a fájl és ekkora korlát van megadva az endomondon. -
Lenne egy olyan problémám, hogy van 2 fajta kiterjesztésü GPS utvonalpont rögzitésem még régről és azt szeretném feltölteni az endomondó oldalára. a problémám az , hogy GPX kiterjesztésbe lehet feltölteni nekem gdb kiterjesztésbe van az egyik a másik gpx,de feltöltéskor hibára hivatkozik és nem fogadja el.Lehet már régebbi verziós,mert még simbyan alatt mentettem le 2010ben.
Hogy tudom öket megnyitni úgy, hogy utána rendes GPX szabványba tudjam elmenteni öket.Egyáltalán milyen program kell hozá és azokat hogyan használjam ehhez?
-
Imi91
aktív tag
válasz sonaj888 #5157 üzenetére
Ha nem talál műholdat akkor ahogy írtad nem jó a beállítása.
Itt van 3 módszer a műhold megtalálására:
Egyszerűbb elsőnek minden képen ezzel próbálkozz!
Kicsit "nehezebb", ha a másik két megoldás nem segítene
-
Csabusman18
tag
válasz traktorgumi #5158 üzenetére
Van térkép és tud magyarul. Nekem egy dezl 760 LMT van, UK-ban vettem és itt használom, persze magyarul, csak a mérföld beállítást hagytam benne.
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
Szeretném lecserélni a mostani gps egy Garmin Nuvi 2595LMT.
Ebay láttam sokkal kedvezőbb áron mint itthon.
Gyárilag gondolom van rajta térkép...ezeket lehet magyarosítani?
pl a hangot meg a menüt? -
-
Imi91
aktív tag
válasz sonaj888 #5154 üzenetére
Akkor egyből indulna a navigáció bekapcsolás után csak nem tud a kártya hiánya miatt. Próbáltam utánna nézni, hogy mit tudna a géped, de semmi infót nem találtam rólla, a felbontáson kívül(bár azt meg a mérete alapján meg lehetett volna tippelni is ). Vagy van egy fájl ami meg mondja a navi elérési útját vagy ez a fájl előrre van rögzítve a gépbe és úgy keresi az sd-kártyán a fájlokat, ez a két lehetőséged van. A megoldás? Valahonnan szerezni egy gyári SD kártyát vagy az SD kártya könyvtár szerkezetét meg kellene tudnod(persze ez csak abban az esetben játszik, ha a gépeden van rögzítva az elérési út)
-
Imi91
aktív tag
válasz sonaj888 #5152 üzenetére
Valószínűleg azért kérné a memória kártyát, mert onnan indulna az IGO, persze egy megadott könyvtár nevet és egy megadott .exe-t keres a gép ha nem találja akkor nem indul. A bekapcsolás után egyből ezt csinálja vagy a menübe mikor a GPS-re mész akkor?
-
sonaj888
tag
Sziasztok.
Van nekem egy medion E3115 gps, de nem müködik már így került hozzám. Annyit csinál, hogy ha bekapcsolom kéri a memória kártyát. A kártya nincs meg hozzá. Kibrobáltam egy másik kártyával amit egy Cns gps-ből vettem ki, de nem érzékeli. Egyébként a cns-en egy igo van fent ami jol müködik. Talán át kell nevezni az exe-t. Valakinek ötlet? -
Imi91
aktív tag
válasz chromemisi #5150 üzenetére
Ha a gépen nem jelenik meg a Kártya akkor a gép beállításait nézd át is az "usb storage" vagy hasonló néven keress valamit és állítsd át vagy pipáld be
-
gabor_01
senior tag
válasz chromemisi #5146 üzenetére
Azért 6 gigába bele kell férjen a teljes eu. Nincs ott még valami más tartalom? (fotó, video)
A másik ötletem, nincs most Garminom, töröld a térképeket belülről, akkor hátha felajánlja az sd kártyát.
-
gabor_01
senior tag
válasz chromemisi #5144 üzenetére
A PC sem látja a kártyát a készüléken keresztül?
-
gabor_01
senior tag
válasz chromemisi #5142 üzenetére
Ez hogy lehetséges?
A Garmin Expres csak annyi térképet rak fel, amennyi elfér. Kiválaszthatod, hogy mely régiók kerüljenek fel.
Vagy megadod neki a memóriakártyát, arra a teljes térkép felfér. -
chromemisi
csendes tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Adott egy garmin 3490-es készülék és a frissítések során megtelt a gyári memória, van rá mód hogy csak azok maradjanak a készüléken amik a leg frisebbek vagy ez kivitelezhetetlen és mindig egyre több tárhelyre lessz szükség????
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Szóval vettem egy Garmin GPS-t, amit most frissítettem először.
Ugye a gépre letöltötte magát, majd települt a GPS-re.Ne kövezzetek meg, ha láma lesz a kérdésem
A gépen lévő cirka 10GB-os könyvtárat most már letörölhetem, vagy van annak még vmi funkciója?
[Nagyon kellene a szabad hely...]
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz gipsztigris #5138 üzenetére
Ezt nem tudtam, ezeket a típusokat nem ismerem. Akkor meg van a válasz az eredeti kérdésre is
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung galaxy Tab 3.7-es kütyüm.feltettem rá egy Igo primot,de viszont egyfolytában keresi a műholdat.esetleg van valami trükk ,hogy jó legyen?
Választ előre is köszi
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
gipsztigris
addikt
Az utolsó, napfényben is látható PNA az iPAQ 316-os volt! Az megverte a Garmin Nüvi 255W-t fényerőben és láthatóságban. Valamint még ugyanilyen parádés fényerejű volt a Mio Cx20-as széria.
A mostani PNA-k a nyomunkban sincsenek sajnos!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Imi91
aktív tag
Akkor így igazán nincs mit, erősebb fényerejű GPS-t nem tudok sajnos ajánlani, mert ebben a fényerő témában nincs konkrét adat(pl: Lumen-ben) megadva így csak szemre lehet eldönteni szerintem.
Esetleg nézz szét az egyik Media Markt-ban, mert ott ki is tudod próbálni, nyomkodni a termékeket így gondolom a fényerőt is megnézhetnéd. Jobb ötletem nincsEladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
Imi91
aktív tag
zetecR: Hát akkor tényleg eléggé gyenge lehet ez a Sygic , hacsak nem azóta jött rá valami frissítés ami optimalizálja a szoftvert
zedok: Az N760 nem rossz gps. Vedd fel max-ra a fényerejét vagy szedd le rólla a fóliát(ha rajta van). Az Igo-n belül tudod állítani a fényerőt is! Kapcsold ki az autómatikus fényerő szabályzást is és állítsd át Nappali módra az Igo-t ha esetleg le ragadna az éjszakainál...
-
zedok
őstag
Amúgy, kivittem a napra a mostani navit, Navon N760 azt hiszem, de kb semmit nem lehet vele látni. Mármint a tűző nap miatt. Tudtok olyat ajánlani aminek a fényerőben (kijelzőben) is erős?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Imi91
aktív tag
A Sygic-el nekem nincs személyes tapasztalatom, így nem tudok róla mit mondani. Azt tudom, hogy a Wayteq-k hivatalos szoftvere....., de mivel tényleg könnyű beállítani a navi indítási helyét így jó formán azt rak rá az ember amit szeretne Szerintem nálad a Sygic vallott kudarcot nem pedig a Wayteq. Esetleg nem volt megfelelően beállítva a géphez vagy nem volt elég műhold a pontos helymeghatározáshoz
-
zetecR
addikt
A Wayteqet lehet Sygic-kel kérni, de valami katasztrófa... legalábbis ami nálam volt.
Két hete voltam vele Pesten; brutálisan sokat késik. már rég kimentem a körforgalomból (kb 50m), amikor benyögte, hogy a 2. kijárat lenne a megfelelő választás.
Van egy "ócska" CNS Aerom iGoval; nem olyan szép a grafikája, meg satöbbi, de hogy sokkal pontosabb, az tutifix.
Ez a Sygic nem lopta be magát a szívembe. -
Imi91
aktív tag
Szerintem ez a Navon megfelelő lenne az elvárásaidnak
Vagy még ez a Wayteq, de azért írom második helyre, mert ezen nincs előre telepített navigáció(tudomásom szerint) és a te elvárásaidnál nagyobb méretileg, de viszont tudásban lényegesen jobb mint a navon fentebb említett terméke. A navigálás pontosságában viszont olyan számottevő különbség nincs(szerintem)Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
zedok
őstag
Hali!
Melyik GPS-t ajánljátok 4,3" kijelzővel? Vagy akár kisebbel? Motorra lenne, tanktáska tokba Tehát zárt helyre. Előre is köszi!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Imi91
aktív tag
válasz zoli_1989 #5123 üzenetére
Nem lenne szabad akadoznia rajta elméletileg, nekem nincs tapasztalatom az X960-al, de a 920BT-vel ami az elődje van. Teljesen jól mennek rajta a filmek. Esetleg egy minimális(nem zavaró, én pedg tényleg allergiás vagyok az ilyenekre), fps hiány vagy nem is tudom minek nevezzem van, bizonyos filmeknél, FONTOS megemlíteni, hogy az adott film vagy videó felbontásától függ a dolog. Ha pl a kijelző felbontásához konvertálod a filmet hibátlanul megy és még az átlagos felbontású Xvid-nál sem fordul elő ilyesmi. Tehát jobb minőségű(720p) felbontású videóknál fordul elő az én tapasztalataim szerint, de ott sem zavaró.
Összességében nem lehet vele problémád szerintem!Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
zoli_1989
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy mennyire jó a Wayteq x960BT HD 4GB GPS?
Látom, hogy lehet rajta filmet nézni is de ez mennyire igaz nem akadozik a film rajta? -
Csöves
őstag
-
Doky586
nagyúr
Javaslom nyitott szemmel vezess, és nagyjából legyél tisztában azzal hol vagy. Ha már meglátod a Zágráb táblát akkor már tudni fogod hogy a hosszabb úton haladsz...
-
Rico45
őstag
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Használ valaki navigon navigációt?Az lenne a problémám, hogy mondjuk Oroszlányból elindulva Budapestre,mindig Csákvár felé tervezi az útvonalat,ami hosszabb , időben,és távolságban is ,mint Tatabánya felé.
bármilyenre állítom a tervezést,gyorsra,gazdaságosra,rövidre,akkor sem visz Tatabánya felé.
Minden engedélyezve van,csak a fizetős útvonal nem.
Előre is köszönöm.
-
Pheaper
csendes tag
Üdv! valaki tud nekem abban segíteni hogy miben más egy Kamionos meg egy Sima autós Igo Primo ??
csak mert letöltöttem minden kamionos cuccot building,map,poi de semmi különös változásvalaki tudna nekem segíteni aki jobban jártas ebben ?
-
gipsztigris
addikt
válasz zgyorik #5105 üzenetére
Egy kérdést csak egy topikba tegyél fel! Ha tudnak rá válaszolni, akkor fognak, ha nem, akkor tíz topikban sem.
C250-nél (amennyiben zenére szeretnél navigálni ) , úgy a kártya gyökerébe teszel bármilyen WindowsCE-n futó alkalmazást, és az alkalmazás .exe-jét átnevezed oscar91adm.exe-re, majd bekapcsolt gépnél bedugod a kártyát, akkor egy felugró ablakban yes után elindul a kívánt alkalmazás.
És máris tudsz másolni ZENÉKET!
-
zgyorik
tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni egy MIO C250-es navigációban.Nem akar beszélgetni a gépemmel itthon.Se win7-el se Xp módban.Valami ötletet tudnátok adni nekem esetleg linkeket amiről el tudnám érni a belső memóriáját és zenéket szeretnék rárakni de a kártyát se ismeroi fel sajna.A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
MC Pite
veterán
válasz gabor_01 #5103 üzenetére
Persze, a kintiek jók, sőt gpsgames-esek is jók. (Voltak, most hogy basecamp-el toltam le ez is láda, de nincsenek ott a pontok, hanem ömlesztve van az is.).
Hát jah, a vistával nem voltak ilyen gondjaim
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
gabor_01
senior tag
válasz MC Pite #5102 üzenetére
Sajnos a megoldást én sem tudom. Az én kütyüm nem tárolja a leírásokat. Így ezeket telefonra mentem.
A nemzetközi oldalról korrektül le tudod tölteni? Ha nem, akkor keressél rá külföldi fórumokon. Ha ott is ilyen, akkor nincs megoldás.
Pl: forumA magyar honlap egyedi megoldású, lehet azzal nem is megy másként.
Azért nincs gyors válasz a magyar fórumon, mert legtöbben régebbi készülékkel vadásznak, ami nem tudja ezt a letöltést.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz gabor_01 #5101 üzenetére
Magyar, azzal szokott lenni a baj. Persze, ismerem, csak épp se választ nem találok, se nem válaszolnak, ezért próbálkoztam itt; de nem igen vágom melyik topik lenne ahol vannak olyanok akik ezt tudhatják (gc topik eléggé pang).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest