- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
mircike1 #25318 üzenetére
Csak még mindig nyomod a fölösleges hsz-eket-miért kell mindenhez külön hozzászólás?
Olvasd már el légyszi a fórum szabályokat,és használd a szerkesztést meg az egy hsz-es választ több embernek,nem így kell pörgetni a topicotTippek: Ha bizonytalan vagy első hozzászólásod megírásakor, akkor használd a Próba nevű topikot. Itt kipróbálhatod az összes szerkesztési, formázási funkciót.
A megírt hozzászólásaid az elküldés után 5 percig megnyithatóak szerkesztésre, 5 perc után eltűnik a szerkesztés gomb. A szerkesztés gombra nyomva 15 percig lehet módosítani a hozzászólást, ennek letelte után a szerkesztett hozzászólást nem lehet elküldeni. Ha valami még eszedbe jut, akkor szerkeszd a hozzászólásod és ne írj újabbat. Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. -
mikrofon
veterán
válasz
mircike1 #25314 üzenetére
Ezt nem hiszem el hogy ennyire értelen vagy...
Vétel 17e HUF-ért egy gépet. Amihez még 2db AA lítium elem kell. Ez kb 500 huf...
Az hogy te ennél többet költöttél rá... Az a te problémád és hibád. Ráadásul gyanítom, hogy "mini USB" port van rajta... Ezt egy csatlakozóról készült kép alapján el lehet dönteni... Ha igen akkor pár száz forintos tétel ez is egy elektronikai üzletben, vagy egy mobiltelefon szervízben és ott még a helyszínen ki is lehet próbálni... Ráadásul ilyen a legtöbb háztartásban ahol több elektronikai készülék van szokott is lenni. Én egy hónapja kukáztam ki több darabot is...
Ha mégsem akkor pár euróért lehet rendelni ilyen kábelt.... -
80hun
addikt
válasz
mircike1 #25305 üzenetére
Ez is lithiumos AA elem
Ezek a tartóselemek fényképezőkbe , stb.Egyébként mennyit adtál ezért a csodáért?
-
Lassú Víz
addikt
válasz
mircike1 #25305 üzenetére
"Ez a gép nem működik alkáli elemmel. Lítium elemmel igen. Ami nyilván hamar lemerül."
Már megint kinyilatkoztattál valamit anélkül, hogy utánajártál volna.
A lítium elem sokkal jobban terhelhető és lényegesen tartósabb valamint drágább is mint egy alkáli elem. Ennek a gépnek is azért kell a lítium elem vagy akku, mert más típusok nem tudják azt az áramot leadni, amit a gép igényel a működéshez.
-
mikrofon
veterán
válasz
mircike1 #25298 üzenetére
Nem az a probléma hogy tévedtél, hanem hogy elkezdtél hisztizni, úgy hogy kiderült, hogy letöltötted a használatit ugyan csak angolul de te tudsz angolul. A kérdéses téma pedig a legelején benne van. Tehát letöltötted, de meg sem nyitottad. Helyette viszont szorakoztattál több embert és hallgattad a saját igaznak vélt, de valótlan állításodat. Ráadásul úgy hogy közben egy ismeretlen eladót próbáltál lejáratni így hogy ő nincs itt, hogy megvédje magát....
Tehát szerintem ezért mint vevő neked járna negatív, azért mert isten mentesen hogy ilyen vevőnek adjak el valami használt cuccot.... Kábé már fel akartad jelenteni az eladót, pedig mint kiderült max egy adatkábel amit nem adott a géphez....
A tanulópénzt pedig én is újra megfizetem, mert nem kellett volna elolvasnom sem a HSz-ed, hogy ne pazaroljak el ennyi időt...
(#25301) philoxenia: jó kérdés. De továbbra is kétlem, hogy az összes ezzel kapcsolatos nemzetközi írás tévedne... Viszont a gyártó szerint nem használható..
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
mircike1 #25295 üzenetére
Nézd meg, nem korrodáltak-e vagy szennyezettek-e a fényképezőgépben az akksi / ceruzaelem elektromos érintkezői (egyáltalán látszódnak-e, nincsenek-e kitörve stb.). Ha az elemet bele tudtad rakni és a használati útmutatója is ír róla, akkor - ha a fényképezőgép működőképes és az elemek fel vannak töltve - be kell kapcsolnia. De! A legtöbb gépnél fontos, hogy az elem/akksitartó fedele zárva legyen, különben nem kapcsol be. Az ilyen készülékekben a fedél egy kis pöcköt nyom meg. Nézd meg, hogy nincs-e ki/letörve a fedélről, esetleg a vázról a fedél által lefedett területen bármilyen kis műanyag darab!
-
80hun
addikt
válasz
mircike1 #25295 üzenetére
Ha ez a tipusú géped van itt elemet tesznek bele.
-
mikrofon
veterán
-
Lassú Víz
addikt
válasz
mircike1 #25280 üzenetére
Hagyd abba kérlek. Amikor kiderült, hogy ez sincs, az sincs, amaz sincs, akkor mindannyian elálltunk volna a vásárlástól legalább addig, amíg utánajárunk, hogy egyáltalán beszerezhetőek-e ezek a kiegészítők, illetve, hogy mit vehetnénk az eredeti vételár és a kiegészítők árának összegéért. Te mégis megvetted, talán úgy, hogy egy próbaképet sem készítettél a géppel. Hoztál egy döntést, amiről mostanra te is tudod, hogy rossz döntés volt. Nyeld le a békát, és próbáld meg a mostani helyzetből kihozni a legjobbat, de ne várd azt az (n+1). hozzászólás után se, hogy azt mondjuk igazad volt, mindent jól csináltál.
-
mikrofon
veterán
válasz
mircike1 #25278 üzenetére
A valódi probléma az hogy vétel egy fényképezőgépet, ami 2db AA elemmel "ceruzaelemmel" működik! Ami fogyó eszköz... Hogy ott hogy jön szóba az aksi és töltő fogalmam sincs.... Miért nem tölthető elemeket veszel??? Vagy eldobható elemet, tudod a pénztárak melletti polcokon szokott lenni fontos, hogy AA jelölés legyen a csomagoláson
Az más kérdés hogy az eladó előre felhívhatta volna a figyelmedet.... Bár ez lenne olyan mintha azon mérgelődtél volna hogy nem tudod kicserélni az objektívét és ezt az eladó nem mondta....
Ugyhogy szerintem ez inkább a tudatlan vásárló kategória mint átverés....
Egyébként Magyarországon árulták így kellenehogy legyen hozzá magyarnyelvű használati utasítás... -
Muerte68
addikt
válasz
mircike1 #25280 üzenetére
A Kodak mint olyan nemcsak magyarországról vonult ki hanem jó pár éve lelépett a fénykepezőgép gyártásból is,úgyhogy sok támogatást nem fogy találni hozzá
ezt a sok egymás utáni hozzászólást szerintem hanyagold-használd a szerkesztést és egy hsz-en belül válaszolj mert könnyen megbüntetnek flood-olásért vagy hsz-gyűjtögetésért
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mircike1 #25262 üzenetére
Általában a készülék csatlakozóját nem szoktam adatmentésre használni. Elvileg lehet, de akkor általában programot is kell telepíteni a PC-re stb. Tévén visszanézéshez érdemes azt használni, max. egyes típusoknál a töltés is azon keresztül megy már. Nálad ez nemigen van így.
A kártyát kiveszi az ember beleteszi a kártyaolvasóba és onnantól szinte minden eszközön, aminek van USB csatlakozója megnézhetők a képek. Ha a készüléken van tárhely másolhatók is. -
Muerte68
addikt
válasz
mircike1 #25256 üzenetére
van,elég régen elég sokfajta
A lényeg hogy túl olcsót ne vegyél,inkább kicsit drágább megbízható fajtát-mert az olcsó darabok hajlamosak tönkretenni az adatokat
Nekem egy nyaralás telós képei mentek rá arra hogy olcsó olvasóba raktam a kártyát az meg úgy összekavarta a fájlokat hogy alig maradt használható kép rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest