Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkByte
üzenetére
"pendrive -ra amúgy sem nagyon töltenék le, ugyancsak nagyon gyorsan kinyírja valószínűleg a pendrive -ot."
Én se töltök pendrivera, nem is voltak ilyen terveim természetesen és mégtermészetesebben nem is lesznek. Nekem microdriveon (ami szintén nem flash) csak az opsys és a utorrent van. Külső hdd-re töltök le.
"rádugsz egy hordozható vinyót a gépre, és megcsinálod a torrent progit hogy figyeljen egy fix mappát ami történetesen a külső vinyón van, és ha ott mondjuk van letöltendő torrent feladat akkor elkezdi leszedni."
Hasonlóképp. Kezdetektől fogva így működik.
"A legtöbb torrent progi egyébként is észreveszi ha egy adott mappában már el lett kezdve a letöltés így amikor újra hozzáadják a torrent fájlt újrahasheli a befejezetlen fájlokat és folytatja a letöltést."
Ez nem igaz. Ha a utorrent resume.dat fájlát betöltöm ramba ahonnan utorrent dolgozik, akkor minden változást (pl hogy milyen torrentet töltöttem be és futtatok) a ramba ment. Ha áramszünet vagy fagyás vagy egyéb hiba van ami miatt nem kerül visszaírásra a lemezre ahonnan legkésőbb betölti, akkor ugrott minden változás. Újrahashalni meg csak azt tudja, ami a vinyón lévő resume.dat tartalmaz. Amilyen torrenteket azóta betöltöttem ő nem tudja, kitalálni nem képes.
Pont emiatt relatív gyakran írogatja ezt a fájlt, ha hiba van akkor ne vesszen el különösebb infó.Nah mindegy....ettől függetlenül szívesen kipróbálnám ezt a csatlakozóba dugható pendriveot...ha bírná 5 évet már jó lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Képregény topik
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest