Aktív témák
-
Bluegene
addikt
jó annyira nem vágom ezeket, csak gondoltam szólok h a HD-hez sokkal gyengébb VGA is elég, nem tudom mi az alsó határ, de én ha átalakítanám mutternak a gépet, netezős konfiggá, beleraknék egy kevesebbet fogyasztó olcsóbb cuccot és kivenném a pénzt a 9600GT-ből, pl egy passzív X300Se kábé 2K a 720p-t szaggatásmentesen játsza le, nem tudom a 1080-at hogyan, de szerintem azt is
mittommén 20K-t is kivehetnél belőle, ha 22K-t ér a 9600GT, az játékra kell használni arra való
de a 8400GS vagy az Ati HD 3450, tuti lejátsza mert hivatalosan támmogatja ezek is 10-15 ezerrel kevesebbet érnek hozzá kevesebbet fogyasztanak(passzív is van) és halkabbak
-
Bluegene
addikt
A 40W nem anyagi inkább elvi kérdés! No meg ez a gép édesanyámnak lesz adva "selejtezéskor", neki netezni max. HD filmeket nézni lesz majd, nem baj ha kevesebbet fogyaszt a 7600GT is lejátszotta a HD-t, sőt az X300SE(az sztem 5W-ot se fogyaszt) is, lol, és netezni is tudtam
felmegyek majd a régi gépre ott FX5200, nah talán az 720p-vel elbír
-
-
emmm
őstag
Tesómnak is ez van, magasabb órajelen, mint az én 4850-em, és ugyanazt a sebességet is hozza.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest