- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #29399 üzenetére
Nem nagy cucc.... Egy 12cm-s rendszerhűtő, megfelelő szögbe állítva, kb hang nélkül tökéletesen hűti... És a gyári 1125-ről nálam 1305-ig stabilan megy.... Azért ez tudom nem nagy csoda, de azért azt nem mondanám, hogy rossz....
Amúgy a chillával is fent lehet hagyni a gyári ram és fetsünit... Sokan úgy csinálták. (Vagy accelero s2 + 12cm ventivel....) -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29480 üzenetére
Hát azt hittem hogy jobban a dolgok mögé látsz, hiába írja rá a Philips a cd-dvd i re h ő találta fel meg minden, 1 rakás sz@rt nem érnek Cd - DvD = Verbatim...
És a Philips nem is gyárt meghajtókat, csak vásárolja, és rá nyomja h Philips (Sz gépeknél)Nekem is A4 Tech egerem van de drót nélküli elem nélküli NB széria..
De mostanába gondolkozok 1 olyan 3 at lövős A4 Tech en elég tetszetős meg jókat írnak róla.. meg az enyém is kezd 3 at lövőssé válni, csak nem tudhatod hogy mikorde már 5 éves tuti van ú h meg érett a cserére és bőven kiszolgálta a 4000 Ft s árát
Ha gondolod vásárolok neked, mert én meg soha nem fogok ki hibásat("kopp kopp"
)
Offenzíva vége
És az nV seknek keserű lesz a szőlő ha ki jön a HD 4870 is sztem ...
Tényleg nyilatkozták, hogy nagyobb szakadékot akarnak a 2 VGA között mint a 385 és 387 esetében
Geri Bátyó
Örölünk h segíthettünk
-
LLKobe
veterán
válasz
katt777 #28859 üzenetére
Az aláírásodhoz:
"Szép napot! ... Soha többé FreeWeb, Phillips, Sony-Ericsson, A4Tech, Coolink, Crossfire (multiGPU) és MSI, Galaxy, Tesco Value CD/DVD, Kodak CD/DVD-RW! (eddig...)"
Hát, nekem van egy Phillips fejhallgatóm, TV-m, videóm, és mind tökéletesen szuperál évek óta. Eddig volt 3 SE telefonom, perpill is az va, és soha nem is veszek mást
Az egerem A4 tech, két éve hibátlan. A tápom Coolink (volt, mondjuk ezt pont kinyírta egy villámcsapás....) de az is fasza volt. Jelenlegi lapom MSI nincs vele baj, a 7300GT-m Galaxy volt, szintén hibátlan. Mondjuk a barátnőm pont Tesco Value, de csak be kell zsírozni néha a kritikus illesztési pontokon, és mintha új lenne.
Úgyhogy nézd, attól hogy én nem masszíroznám meg egy férfinak a lábát, az még nem jelenti hogy oké hogy Marsellous ledobja Antont a harmadikról abba az üvegházba ami szétb*ssza anigger pofájáz -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #29471 üzenetére
Mondjuk nekem a 870 orajelére huzott 850 teljesítménye is elég mindenre,csak arra leszek kíváncsi,hogy mit tud most előhúzni az ati. (Az amd-t direkt nem ide irom,mert az semmit
)
na ez gonosz volt.Na de most meek melózni ,majd este megnézem jöttek e a tesztek,mert ma volt a hivatalos bejelentés.
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #29464 üzenetére
sztem te nem tudod miről beszélsz ember
a 8800GT 500 gigaflops körül tud számolni 112 sp-vel
a 4850 pedig 1000 gigaflops felett számol 800 sp-vel
légy büszke a 8800GT-re, az hogy driver nélkül mit hoz 3Dmarkba egy olyan procival ami visszafogja, hát nem éppen releváns
ez olyan beszólás h amikor X2-es procid volt hogy csak 10%-kal marad le a C2D-től, most h inteled van ilyet nem hallunk
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29365 üzenetére
Hmmmm jó árak
Honnét vetted őket?
Én soha nem veszek szart, mindig igyekszem el kerülni, szertem tudni hogy miért adok ki pénzt!
Ezek már rég nincsenek benne szerintem, amit meg akar azt meg kérdez, és el döntheted hogy milyen infókat küldjön a gépedről pl
Nem vagyok nagy steam fan, de sztem kétségtelenül jobb megoldás, mint boltba meg venni, olcsóbb 1x übb....
A szemétség meg amit az eredeti Pro Street csinál, nah az kémleli a felhasználót, milyen progikat használ, milyen oldalakat látogat, miket csinál.......
De 1 jó tűz fal csodákra képes
Papi77
Sajnos még hivatalosan nem jött ki a 8.6 én is arra várok....
HP:
Miért ajánlod a VF 1000 et mikor a Chilla és az Accelero S1 is jobban hűt és olcsób?
-
-
ricsy888
senior tag
válasz
katt777 #29350 üzenetére
Pont most olvastam el, hogy hogyan kell rendelni steamen bankártyával. Nem túl bonyolult csak nem tudom mennyire kockázatos. Ez alapján tudnék vásárolni róla.
Na de, hogy ne csak offoljak csinálok pár tesztet, hogy hogyan teljesít a KICSIKE
Vélemények esetleg tapasztalatok erről az 1 slotos verzióról valakinek?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29334 üzenetére
Az a megfejtés, hogy nem kell hogy hő vezető legyen a ragasztó, és nem is az, ilyen vékony rétegbe, (0,1 mm sincs sztem) simán át adja a hőt,
Ajánlom még az Accelero S1 et, annak nem potyognak le a bordái,
ha 100% os GPU terheléssel játszok akkor 58-60 fokos, max, 60 felett még nem láttam!
Szintén gyorsan vissza hül, és ha nem terheli a játék a GPU t 100% on akkor csak 52-56 fokos, akár 1 óra játék után is, GPU caps Viewerrel nekem 5 perc alatt 63 fokos volt, bár ez a szoba hőtöl is függ, de elég meleg volt itt a panelba, értsd 30+Csak hogy 1 kis konkurenciát állítsak a Chillának
És a felhejezéssel se voltak gondok, tökéletesen passzolt mind a 4 furat, (Bár katt Chilláját leszámítva ott is sztem
)
A logoutomban kicsit bővebb infót, de inkább képeket találsz!
-
DigitXT
félisten
válasz
katt777 #29330 üzenetére
22K-nál nem volt olcsóbb.
Nem azt mondom, hogy anyagilag megéri a jobb hűtés, azt viszont igen, hogy ha vmi kellőképpen zavar, akkor az priceless...
Szerk: milyen ragasztó?
(Olvastam, hogy nem túl jól tapadnak a RAM-bordák, viszont ilyen hővezető ragasztóról eddig még csak hallottam: hol lehet olyat szerezni?
)
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29288 üzenetére
Ha az Nv árát is figyelembe vesszük akkor nem hiszem hogy km-es sor fog állni a kártyájukért.
Mind1 várjuk meg a 4870 tesztjeit. Mostmár kíváncsi vagyok. Én sem tudok róla, hogy 48xx-ekben lenne beépített Physics, De lesz alteregója, úgy olvastam. A Crysis motorja meg sztem el van cseszve. Kizárt hogy nincs kártya ami fullon megjelenítse.
Semmi nem indokolja ezt a gépfalást....
FeRRaR1
Hát Isten beszéljen belőled. Csak sajna ha így vesszük akkor a CF vagy X2-nek is kétszer gyorsabbnak kellene lennie az alap 3870-nél. De jó ha +30%-ot hoz. Vagy se...
De kívánom legyen igazad.... -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29288 üzenetére
Nem fejlettebb az a Power Play másolat se, mert írtak 25-30 W okat de az csak a GPU, a teljes rendszer továbbra is sokat fogyaszt.....
Már hogyan lenne + 20% a 88 GT hez képest???
320 -> 800 Sp az + 150%
ráadásul gyorsabb is lesz 2x annyi textúrázó, lehetetlen h 20 % al legyen gyorsabb.....
sztem ott lesz a 280 GTX nyomában fele olyan áron......
-
Asmodeus01
tag
válasz
katt777 #29259 üzenetére
Az lehet hogy xxx+everest okozza a galibát,de xxx önmagában nem mert minden hibátlanul müködik.
Mivel nem tudom hogy mi az xxx,ezért az everestet számüztem.
Amugy teljesen kiszámithatatlanul fagyott,volt amikor 10 perc után,volt hogy 14 óra után.
Lényeg az hogy nincs everest nincs fagyás! -
laameer
csendes tag
válasz
katt777 #29250 üzenetére
Katt777: Elolvastam a leírásod a vga bios moddolásrol, és megis csináltam de nekem nem muxik:
winslassel kiszedtem a biost, csináltam 2 kulönbözö mentést :bios és bosmodded nevekkel.a másik progival megnyitottam a bisomodded fájlt, és beálítottam a hutést így :
60 C° >>60 % fan
beraktam winfalsbe, gép restart, de nem történt semmi, 62 fokon megy a kártya a huto meg 10 %-on
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29250 üzenetére
Most miért mondanám ha nem így lenne. De múltkor szintén vki ezt írta, hogy nincs benne.
Pont aban a verzióban nem jött elő amit ajánlottál. Egy régebbiből meg előjött."Azt is soxor írtam, már régebben is, hogy WinFlash nem komálja az RBE-t. Nem csak HIS-nél, más VGA-knal sem. Ott van az ATIFlash".
Na akkor erre adj magyarázatot? Nekem műkszik. Lehet hogy nem csak a HIS bios kell hozzá hanam a kari is. Vagy nem tudom...P.Ü.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29246 üzenetére
szerk: Azért vannak érdekességek a HIS-nél. Senkinél nem műkszik rendesen az Radeon bios editor 1.10 biosmódósítás. A Winflash nem fogadja el. Nálam gond nélkül felmegy és működik. Pedig mindenki az atibiosedit 097beta-t használja, mert az RBE1.10 nem jó a Winflash-nak.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29243 üzenetére
Ja még az elöbbit kiegészítendő, felraktam egy régebbi versios RT. Azon láss csodát megjelent a treshold fül. Nagy örömömre elkezdtem belőni a venti és hő adatokat, de csak az alap venti fordulat működött. Majd olvastam vhol hogy csak úgy műkszik ha 4 lépésban 25% emeléssel állítom be. Megtettem, de akkor is csak egy alapot tudott, meg egy plafont, amit utoljára adtam meg legmagasabb fordulatnak. Közte semmit sem szabályzott...
Végtére is van akinek működik. Ezért érdemes próbálkozni vele. Sajna nem közéjük tartozom... Amúgy bios-ból megoldottam. Sztem úgy még jobb is
Ja!!!!! a ventimnek ma kellett volna jönni. Szerinted?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29240 üzenetére
Cső! Ez a persze azért kiakaszt. Tudod hogy többünknek sem jött össze. Múltkor az egyik delikvens is ha emlékszel, írogattunk, hogy nem műkszik, de műkszik, végül nem lett tökéletes neki sem.
szerk: én már gondoltam arra is hogy mint tudod nagyon spéci a HIS venti vezérlése, és ezért nem megy az RT vezérlés, mert felülbírálja, vagy összeakad, vagy.....
Száradjon le a "tűzoltó slagom" ha ott van nekünk a treshold. Egyszerűen nincs, de kár hogy nem mentettem le róla annó a képet, hogy lásd. Nem jelenik meg a treshold fül -
DigitXT
félisten
-
Frenk
aktív tag
válasz
katt777 #29222 üzenetére
Előtte 1950Pro-m volt / és MSI / semmi gondom nem volt vele, szuper kártya volt. Sokat gondolkodtam az Ati és az NV megoldásai között, mégis "hű" maradtam. De, hogy így kifogni!?
A probléma csak az, hogy Én még 24 k-ért vettem, azóta már felment az ára kb. 10k-t. Esetleges cserénél kifizettetnek velem +10k-t? -
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29172 üzenetére
Hát majd talán a 45 nm es phenomok jók lesznek, de lehet h nem lehet majd 3D m rekordokat dönteni majd AMD vel, viszont játékba......
Lenne még 1 kérdésem, te nézted anno h a his Driverbe újabb a driver verzió mint a 8.6 betába + a 8.5 be...
Erősen gondolkodok h át térjek e az Asus driverekre, mert wint akarok tenni a héten v 8.6 al v asusal, (hozzá teszem semmi bajjom a Ref Driverrel)
De gyorsulhat ettől a VGA v lehet valami haszna?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #29079 üzenetére
Nem, egyáltalán nem értelmetlen a válaszom. A lényege, hogy egy CF rendszer, egy meghúzott C2Q-val (EIST nélkül !!!! ) is terheletlen (2D-ben) 100W körül fogyaszt, ami egyáltalán nem magas.
A terhelt fogyasztásra szintén ez mondható - látva a mostani 3850 árakat - bizony jobban jár az ember 2db 3850-nel, még fogyasztást tekintve is.
Amúgy meg, ha külön VGA fogyasztást linkeltem volna, akkor az lenne a baj.
CPU:
Na hát a megjegyzéssel épp arra céloztam, hogy annak ellenére, hogy nem a "maximumot" hozza ki a kártyából egyáltalán nem lényeg, mert nem lehet különbséget tenni szabad szemmel, legfeljebb FRAPS-sal, vagy más moitorozó progival. Ergó egyáltalán nem kell lebeszélni a Phenom vásárlásról, mert semmivel sem jár jobban ha E8x00 vagy Q8x00 vagy Q9x00 CPU-t vesz, legfeljebb jobban leveszik anyagilag. S mivel neki már Phenom-ready lapja van, ezért ha kevésnek érzi az X2-jét, akkor nyugodtan válthat, mert sok esetben nyer vele. -
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29061 üzenetére
Nagyon szép a temp adat. Max 57°c...
Mondjuk az a 36 sem semmi teszt alatt, míg a procit gyilkolja. De most nézem, megpörgeted rendesen azt a procit..
Több mint 20%?
Amin még csodálkozom, hogy a Vga memorit 1350-en pörgeted. Nekem 1200 felett már szemetel. Nem tudom hogy csinálod. Milyen feszek vannak neked a bios-ban?Cső ZK: PÜ
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #29044 üzenetére
jó de még a crysis-nál se gyorsult semennyit, pedig ott érzékelhető(ugyanúgy 19Fps ultra fokozaton 1280-ban, akár AMD akár intel volt alatta), szal a gyakorlatban halálmind1 AMD v intel van e a 3850-es alatt sztem, elméletben lehet némi előnye az intelnek, de a gyakorlatban nemnagyon
(bár az is igaz h nulla forint volt nekem váltani, hisz az s939 x2-esek elég drágák meg a ddr1-es ramok is, az E2000-esekhez meg a ddr2-esek hiába jobbak mégis olcsóbbak), szal trawn kábé -2000FT-ból vehetne intelt de mind1
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29031 üzenetére
Noctuát most csak kettőt veszek hátra porszívózni. Az első gyári két világítós 12cm-est megtartom még. Majd küldök eredményt. Marha kíváncsi leszek....
Tomboy: Neked milyen hűtő van fent? (ok most látom Chilla) Mekkora ventivel fújatod?
Hát meggyőző mit ne mondjak. Két ventivel nem csoda ha ezt hozza....
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #29031 üzenetére
Fel kellene tennem egy másik BIOS-t, mert sajnos csak a 850 a teljesen stabil
Kevés neki a feszültség. Meg kell próbálkoznom azzal a 071-es BIOS-szal. Abban elvileg 1.327V van, nem pedig 1.3Vzozoz1
1. Aláírásom
2. [link]
3. GFX Chilla, ha még mindig...MOD-ra: Normál gyári. Azaz 2db 80*80*10mm-essel.
-
Thrawn
félisten
válasz
katt777 #29027 üzenetére
1280x1024.ben játszok, ehhez bőven elég ez a kártya, tök mindegy mit állítok be neki. Eddig nem tudtam SM3-as játékokkal játszani, most volt szerencsém kipróbálni a MOH Airborne-t, a GRID-et, UT3-at (újra), mindegyiket vitte maxon. Úgy érzem megint olyan kártyát sikerült vennem, ami kibír 3 évet, vagy akár még többet is.
Ez nekem elég
Mellesleg annyi pénzért amiért hozzájutottam...zozoz1: Ennél feljebb sosem ment a venti, akármit is csináltam
-
-
Thrawn
félisten
válasz
katt777 #29024 üzenetére
Alapórajelen (ami a TurboX-nek alap), nem volt még időm vele foglakozni. De nem is érzem szükségét, szerintem többet nem tudna produkálni játék közben egy 2.8-ra húzott X2-vel
szerk: Az átpasztázást meg fogom csinálni, az MX2 csak javíthat a helyzeten (na nem mintha most vészes lenne)
-
-
Sutty66
tag
válasz
katt777 #29003 üzenetére
Sephi beelőzött a 7db-s megállapítással. Pofám leszakad ahogy szokták mondani. Megprobáltam a gpu tesztert megizzasztja rendesen a gépet de max 60 fok a szörpamacs. A másik tesztel csak 51 fokig ment 11 perc után. Mindenesetre nem hagyom annyiba és barkácsolok rá egy csendes hütést.
-
Sutty66
tag
válasz
katt777 #28999 üzenetére
Mondom a helyzetet. Rápakoltam egy ősrégi Jamicon nevű ventit . Jobban lobog tőle a hajam mint a hajszárítótol ( a hangot most nem részletezm) alap 30-32 fok terhelve (GRID alatt ) eléri az 50 fokot. Tehát valszeg mindenképp kell rá venti mert anélkül megfő. Noctua NF-R8 az pwm-es vagy sima. Majd rákeresek guglival. Addig meg megnézem a fánkot hogy mit mutat. Thx mindenkinek de egy kicsit bosszantó hogy az ember nem azt kapja amire számit, hirtelen felindultam
-
Sutty66
tag
válasz
katt777 #28991 üzenetére
Azt látom van rengeteg tapasztalatod, csak nem volt kedvem 28985 hozzászólást
A csend lett volna a lényeg, és megfelelő mennyiségü money hijján vettem ezt és nem a HISt. Asszem kicsit elcsesztem A házat belülröl nem kell jobban hüteni most itt 17.6 c fok van ház nyitva az első házventi meg elöröl tol rá levegőt . VGA-ra milyen ventit javasolsz ? Nyilván most nem veszek chillát de valami ventit ráfabrikálok. Mindjárt jövök csak visszateszem a jó kis 850 helyére azt nézem mi lessz vele. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #28925 üzenetére
hakos1987:ez látod jókérdés(ugyanis nekem sem indult be progi nélkül)...mikor megvettem a gépet,simán jáccottam vele több órát,anélkül hogy feltünt volna.,...majd feltettem egy everestet és kiirta hogy 105fok
ezt próbáltad?X nekem mükszik...
megmondom az őszintét nem találkoztam ilyennel
annyira nem akarom lejjebb venni,mert igyis 55másodpercenként bekapcsol...
ami nem baj,mert igy játék alatt tartja a 60fokot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest