- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
laameer #29252 üzenetére
Mi az, hogy beraktad WinFlash-be? Megnyomtad a Program gombot, és megvártad, amíg kiírja, hogy OK, újraindíthatod a gépet? Mert akkor nem így menne.
zozoz1: Azt már rég modoltam.
Azt viszont még mindig nem tudom, miféle Treshold "fül"-et keresel, mert az tuti nincs sehol.
Asmodeus: Semmi baja az Everestnek, nálam megy x64 Vista és x86XP alatt is. Más okozza ott a galibát, csak Everest-tel jön ki. (Winflash alatt nem szerencsés sem ez, sem CCC vagy ATT).
Kapti: Tök 1szerű: HIS bios. Akár le is állítja a ventit, ha nincs szükség arra, hogy pörögjön, és nem sávosan, hanem folyamatosan szabályoz.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
laameer #29254 üzenetére
Sztem vmi nem ok a biosoddal. Vagy nem tudom, mert azt sem tudom milyen karid van. Cuccaidat még mindíg nem töltötted ki.
2D-ben nekem 40°c a karim, 3% fanpörgés mellett. Játékban meg 60-63°c és 40% pörgés melett. Nekem csak akkor volt 2D-ben 65°c a kártya mikor szar volt a driver. De akkor is amikor a CCC-vel volt gondom.
Kipucoltad rendesen az előző drivereket? Milyen kártya volt bent? ATI / Nv? -
katt777
félisten
válasz
laameer #29235 üzenetére
Persze. Már írtam is többször. Itt is megtalálod Hardver/RivaTuner címszó alatt. Ref. karival biztosan OK.
zozoz1: Az hogy lehet, hogy HIS karival nem megy, HIS bios-os Sapphire-rel meg igen? Persze ezt RT készítőjének kéne megmondania. Vsz. egyszerűen ezt is ref. VGA-kra lövik be. De próbáltad a közvetlen vezérlést is, vagy csak a Schedulereset? Egyébként nálam ott van a treshold a választási lehetőségekben HIS bios-szal is, nem tudom, ti miért nem találjátok.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
laameer #29235 üzenetére
Nekem nem jött össze. De másnak sem. Bár van akinek igen. Lépcsőzetesen beállítva egyáltalán nem működött. Majd próbáltam 25%-os lépésenként állítani a fan lépéseket, de ott sem jött össze. Max tudott egy alap venti fordulatot, vagy egy magas 3D fordulatot. De nem szabájzott úgy ahogy beállítottam.
Én bios-ban oldottam meg..
De milyen karid van? Töltsd már ki a cuccaid hogy lássuk milyen a konfigod, mert csak úgy tudunk segíteni a későbiekben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest