- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidu01
csendes tag
válasz
katt777 #32755 üzenetére
Húú bocs hogy félreértelmeztem a dolgokat.
Lehuztam az oldaladról a sapphire 3870 coolmodot az jó is lenne nekem de zozoz1 most kicsit beszaratott, ez biztosan el fog menni 300/700on 2Dbe? Szal bizti hogy működik? Mert nincs másik VGAm vészhelyzet esetén.
Ja és meg akartam nézni a beállításokat bios editorral de nem engedte megnyitni.kép
A frissítés csak annyiból fog állni hogy winflashbe rámegyek a loadra kikeresem aztán program? Ugyértem hogy nem kell semmi extra előkészület előtte? -
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #32755 üzenetére
Cső
Írtam Pü-t.
Én is birkóztam a 2D-ben miután a bios-ban levettem a feszeket, meg az órajeleket. Többször összeomlott a VGA 2D-ben. Emeltem a memokat 600-ról 700-ra. Javult vmit, de nem lett 100-as. Kicsit emeltem a 2D feszt, és tökéletes lett.Még úgy is, hogy visszaraktam 600-ra a memo órajelet. Ez azért érdekes, mert sokan állítják, hogy valójában hiába állítod bios-ban a feszt, nyákon mérve fizikailag nem változik. Legalább is a feszt felfelé növelve biztos nem. Igaz még nem vettem a fáradtságot hogy a nyákon mérést eszközöljek ennek az állításnak a megerősítésében, de úgy tűnik lefelé a fesz modolás műkszik. Viszont ez így elég értelmetlen, hogy valami működik ha csökkentek értéket, ellenkezőleg ha növelem meg nem...
Van ebben vmi logika? -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #32741 üzenetére
"Egyébként igen, én el szoktam olvasni az előző hsz-okat, amivel szinte egyedül állok PH-en" nana!!kikérem magamnak!énis itt vok ám!!énis visszaszoktam olvasni
lesz hangja valóban...!de voltaképp nagyobb hűtést sztem nemfog eredményezni neki,mivel nincs közvetlenül rajta egy memhűtés ugyebár...nincs egybe a GPUrésszel.bár ha kavar akkora légáramlatot a venti,mért ne...!nem feltéttel h legybe legyen a GPU hűtés részével!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #32639 üzenetére
áhá..értem!
tehát ehez hasonlo az nV vs ATi?...nV megevszi a jogokat,h az Ő kártyáikra fejlesszenek játékokat,ezáltal a játékok jobban futnak nV kártyákon......tiszta sor!WesTM:..
nebosszankodj!nem ez volt az utolso verseny.aminek a legjobban örülök,h a Hungaroring híresebb lett mint valaha(és itt absz nem Massára gondolok)
jó verseny volt!...igaz a BMW sehol nem volt...de akk is! -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32635 üzenetére
Pont az orrom előtt füstölt el, de a kö@sög mclarenesek is felállva megtapsolták Massát. Ő nyerte a futamot!!! Kovalainen nyilatkozata pedig hatalmas ellenszenvet váltott ki. Még hogy az ő nyomása miatt állt meg Massa autója. Arcból lejjebb kéne venni.
mod: Mikor Schumi nyert így futamot,hogy 1 körrel a vége előtt kiestek előtte mit mondott...Nem JÓ ÉRZÉS ÍGY NYERNI... De ő egy igazi ember volt.NEM BAJ FORZA FERRARI,FORZA FELIPE MEGMUTATJUK A HURKALEVEKNEK
-
Skizz
addikt
válasz
katt777 #32612 üzenetére
Még nem barmoltam szét semmit.
A HD3870 mem és vrm hűtését nyugodtan elküldheted, ha gondolod.
Nem bízom ezekben az öntapadós szarokban, állandóan leesnek. És ahogy elnéztem, kvázi ugyanarra a NYÁKra épülnek a karik, tehát valszeg rámenne ram és vrm hűtésed az enyímre:
4850, 3870, vrm, vram
Nálam a feteknél a lyuktáv 5-5,1 centi. Lemérnéd a tiédet, ha szépen kérlek? Tudod, hogy mennyire szeretünk. -
-
Dubmaster
aktív tag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #32585 üzenetére
Nézném, de anyám tegnap vissza mondta 1 mb s korlátosra a netet, azt hittem le csapom
F1 et néztem megint savanyú az utó íz
Robi
Nem, ha 2x1 GB van akkor az tökéletes, a CPU hő fokát Everest el ki tudod iratni, az érzékelőknél, húzni biosból tudod, de figyelj a ram órajelére is!
Le ellenőrizni h stabil e Prime 95 el tudod, ott is a Blend test et ajánlom, ha 30-40 percig stabil akkor nagy gond nem lehet
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32489 üzenetére
kaptam tegnap egy ilyen tanácsot, idézem
"Sztem nem hajtja ki a kártáykat a 4ghz! Próbáld meg 4.5-en. Lesz +1000 1500 pontod sm2/sm3-ban. adjál 1.6 cpu feszt, nb-nek meg 1.45 öt, aztán csapassd 500x9-en"
szerinted ezt kibírná ezt a fesz a proci? Az NB az tuti mert azt már használtam úgy.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #32469 üzenetére
1. P3-mal azért voltál el annyi ideig, mert nem voltál itt a PH-n.
2. Mivel ide kerültél, ezért nem volt megfelelő az AMD
3. Nincs igazad az AM2+ vs. AM3 kompatibilitást illetően: [link]4. Óriási fejlődést értek el az előzetes alapján fogyasztás terén a 45nm-es gyártástechnológiával (95W-nál 24W-tal csökkentették a fogyasztást).
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #32443 üzenetére
Tudtam hogy valami hasonló okosságot fogsz mondani, de el kell szomorítsalak, mert a B3-asok léghűtéssel az új SB-750-es déli híddal megáldott alaplapokban könnyedén mennek 3.3GHz körül.
Még cikk is van róla az Anandtechen: [link]
Ezek meg még csak a 65nm-esek. De nézz csak nyugodtan be időnként a PHenom topicba.
-
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32409 üzenetére
Lekérdeztem az otthoniaktól az új eredmény, és úgy hogy most a 2 kártyát nem tubtam oly mértékben húzni mint amikor egy volt, így 3d eredmények 4387---->7987 +82%.
de nem azonos a driver sem, sem a gpu sem a memó órajelholnapra ezt megpóbálom kézzelfoghatóvá (láthatóvá) tenni.
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32407 üzenetére
4 GHz-en csak ki tudom hajtatni a karikat nem?
Én az azonos processorúakkal hasonlítottam össze az enyémet. itt egy példa:
ugyan úgy 4 GHz proci 1GHz memória És 2000-es FSB mint nekem. és 200 pontal több a vége mint nekem. neki 53k ba került kb nekem 20k-baLementettem minden beállítással, csak otthon hagytam a flashdrive-ot
Most meg melózom. (meló helyen kell az ilyeneket intéznem mert otthaon játszanom kell, és tesztelni, itt meg feltölteni, és informálódni.)
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32407 üzenetére
Már ötödször olvasom, de nem értem amit írtál. Lehet hogy rosszul próbálom értelmezni.
Riva tunerrel csak az asus hűtését szabályoztatom, mert a sapphire-é hibátlanul működik.
De ha beállítom riva tunerben mindkét kártyát 100% ra, akkor hallhatóan mindkettő felpörög.A 3D pontokat külön nem jegyeztem meg, de holnapra meglessz. Akkor is duplájának kell lenni, ha 16x/4x es a lapom.?
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32384 üzenetére
hali
köszi pont amikorra rákerestem, megjavult, valamikor 11 körül.
Eddíg úgy néz ki jól működik a CF.A hőfok gondot megoldottam egyenlőre riva tunerből, és egész jól tudtam húzni is a karikat.
Eddíg egész jó tapasztalataim vannak. És tudtam több pontot csinálni, mint egy 4870.
(tudom ez kis felbontáson nem csoda, de nekem jól esett)Köszi az eddígi szellemi hozzájárulásod, és segítségetd.
-
MarioAna
senior tag
válasz
katt777 #32330 üzenetére
26k-ért 2slotost hol? (csak ne pixmania
)
Én azt tudom, hogy 2600 körüli procikkal a 4850-ek még gyengébb teljesítményt nyújtanak, mint a 3870-em
de nekem 3GHz az megvan.Én is ott néztem a 4850-et, postával együtt lenne 33k körül, már rákérdeztem
.
Proci cserén én is gondolkoztam, de akkor már irreálisan sokat költenék (anyagi helyzetemhez képest) gépre. Egyébként egy E7200-ra gondolok, azok elszaladgálnak 3,6-3,8 körül alapfeszen, és 22k.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #32314 üzenetére
Már 1x le írtam, de le írom még 1x ->
Mikor mondtad h le veszed a freewebet a soha többé listádról, akkor nem tudtam le szedni az említett biost, utána le jött, és nem engedte fel tenni, mert Vendor ID mismatch volt, próbáltam át írni RBE 112 vel, de nem ment, sőtt ha csak meg nyitottam, már nem engedte el menteni, a CBABE meg se nyitotta......
De nincsen rá szükségem, csak ki próbáltam volna
És de, próbálták Asusra
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32302 üzenetére
amit letöltöttem tőled, az .bin kiterjesztésű, és mégsem akar műkszeni.
sem az asusra, sem a sapphire-ra nem ment fel,
úgy csináljam hogy leszedem a drivert, flash, és vissza a driver?
Lehet hogy azért nem megy, mert úgy próbáltam hogy laa a régi driver, fel az új, majd flash? -
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32299 üzenetére
Hali
A legújjabb asus bios van fent, betettem alulra az asus-t a sapphire-t felülre, de így valamiért nem vezérli az asus hűtését, folyamatosan 100%-on teker, és csak rivat. vel tudom fixen alacsonyan tartani?
Ki kell csomagolni? én csak letöltöttem, és próbáltam kijelölni.
Nem tudom mit kéne módosítani, és azt sem hogyan. -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #32268 üzenetére
Hardveresnek így hardveres, de semmi köze a physx kártyához köthető, vagy akármilyen más különleges, vagy akármilyen hardveres változás ami kellene hozzá....
Amelyik VGA n menne, azon azért mert nem terhelné le, ill csak kis % ban a GPU t a fizikai számítás, még a CPU t sokkal jobban...
De driverből meg oldható, szóval ilyen téren 1általán nem hardveres a dolog!
És ott a linkem, hogy tudja....
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #32259 üzenetére
Tegnap tettem fel a legújjabb asus biost és mégis melegszik
. Erre a kártya cserére én is gondoltam.
letöltöttem már a módosított sapphire bios-odat, Meg az xg catalystot, u'hogy amint hazamegyek legyalulok minden ati cumót, oszt ráteszem a biosodat, meg az xg catalyst-ot, oszt remélem jó lesz.
Ja és felcserélem a 2 karit. És remélem holnap már azt újságolhatom boldogan, hogy minden f@sz@. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #32179 üzenetére
Ezt irta a hivatalos oldala a ramomnak..
The overall performance of the PC2-6400 DDR2-800 2x1GB Dual Channel modules from GEIL running at 900MHz with CL4-4-4-12
Ez azt jelenti hogy 2.1Von 4-4-4-12be 900on is megy?
Jaja itt nem a clockrol volt szó... Az 100on van nekem is
Az a baj hogy hülyén oldották meg a Biosom.. Ha több feszt vagy akármit akarnék adni ki kell vennem autobol, de akkor meg kb 15 beálitási lehetőség jön elő, amiről halvány lila gőzöm sincs
CPUZ vel megnéztem.. FSB/Dram: 5:6 -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #32179 üzenetére
Nem néztem be, csak mondtam, hogy mást ne bántson csak azt
"Azért komolyan gyúrhattál arra, hogy félreértsd."
tudtam h nem az órajelekről van szó
Ok emberek kattot nem megkövezni kell, h nem meg VGA z ni ezentúl
Geil ramokról én nem sok jót hallottam
Katt neked sima alap kingmaxjaid vannak?
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #32172 üzenetére
Találtam a Biosomban (gigabyte) ilyen menüpontot hogy CPU / PCIEX Clock driving control: 700mV - 1000mV-ig.. Itt van ennek jelentősége? Alapon 800on van..
És 2x 2GbKites Geil Ultra 800as ramokkal vagyok felfegyverezve. A proci (6750es) 3200on megy, a ramok 960on 5-5-512-n.. Kb mennyire lehet levenni az időzítést, és érezhető különbség lesz-e?
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32139 üzenetére
Sorry vagyok hogy a challenget kifelejtettem 3 évig erről szóltak a multizások.
Én lüke.Én úgy vagyok vele hogy a grid alatt dolgozó engine asszem neon,ha azóta nem keresztelték át, majd az operation flashpoint 2 alatt mutassa meg mit tud,mert igen burtális vidik vannak róla a neten. Krájzisz verő látvány
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #32136 üzenetére
rendben...ezentúl odafigyelek minden szavadra
inni fogom amit mondasz!
katt,WesTM:próbáltátok beállitani a pedálok,kormányzás fizikáját.reakcióját?nem kormányra értem,hanem billre!pl én azalatt jáccom!sokat szenvedtem,de beállitottam!
sokadik szerk:azért én adok a Te véleményedre is...nemhiába szoktam kikérni
részemről end off!
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32136 üzenetére
NAGY M!!! Griddel egyet értek, ugyan olyan trágyalé lett a fizika mint a colin dirtben.
Need for Speed utolsó néhány részéről ne beszéljük.ami utoljára tetszett abban a sorozatban az underground 1 volt. Gtr-Gtl-Rfactor-t hívják autóversenynek. A grid az csak arcade cucc, bár leülni vele néha játszani biztos jó,de Ferrari mesternek nem mondok ellent ,mert ő is vallástag ahogy a nevéből látomForza Ferrari!!!
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #32079 üzenetére
Igen a HIS driverrel is ezt csinálta. Tényleg talán a 8.6 DNA volt eddig a legjobb, meg a 8.5 elöttiekkel nem volt gondom.. PErsze lehet azóta elszaródott a hardverem vagy fene tudja..
Esetleg a VISPA, vag Vista Manager programba van olyan funkció aminek a bekapcs vagy kikapcsolásának köszönhetően a Visal CC beszarik a gépemen, vagy a Swap file nélkül meghal?
A be és kitömörités tökéletesen megy, igaz nem winrarral csinálom, hanem a 64 bites Op rendszer alá Speedcommandert használok, és abban benne van alapbol minden tömörítés. -
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #32081 üzenetére
A McLarenek az volt az előnye, h 4 részes kormányukan nem csak váltó volt, ha nem kipörgés gátló is, mert a szabály úgy szól h a motorral, és váltóval nem lehet fékezni az elpörgő kereket, vagy valmi ilyen st@r megfogalmazás.......
Most teszteltek 3 új Aerodinamikai csomagot Jerezben, remélem nem rakják fel azt a cápa uszonyos borítást
Todd és M S kéne oda.........
Domenicalli tiszta szégyen, rossz döntések után még rosszabbak, De Brawn is ott lehetne, állítom nem így állna a WB, mennyi pontot el dobtak.... OMFG
Ne de Off off
-
FeRRaR1
őstag
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #32062 üzenetére
Jajj.. Hát remélem hogy a Vista a hibás
Ram hibát anno amikor megvettem a vistát teszteétem a Vista ramtestkével, meg amikor a gépet megvetem a memtest86 al.. Memtest 86al tökéletes, a Vista memtesztjével emg talált régebben hibát, bár amikor dolgozok, játszok ebböl soha semit nem érzek, mert tökéletesen müxik a gép... Tweakforcet nem próbáltam. Swap filet ha kikapcsolom akkor viszont tényleg elkezd szarakodni a Win egy idő után, hiába van 4 giga ramom.. Másik Atit nincs lehetőségem betenni, mert itt mindenki körülöttem kocagépes, és megveték a 7600GTt és csókolom
Kipróbálom Tweakforceval.. Ugy emlékszem hogy talán a DNA 8.6 al nem találkoztam ezzel a hibával.. Meg a 8.5 előtti driverekkel sem volt semmi hasonló gondom. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #32052 üzenetére
Légyszi azt áruld el hogy jogtiszta, ujonnan installált 64bites vistát elöször frissitem(updaten sp1 és stb)
Majd felrakom az intel alaplapi drivert, hangkari, egér, stb, és a legvégén a catalyst..
Utánna már sosem teszek fel semmit.. SZóval itt mit lehet elbaszni? Catalystba benne van a Visual C++ telepitése.. Szoktam látni az installáláskor hogy teszi fel...
AMugy mire jó az a Visual C++? Mert egyedül annál a Basic Quality fülnél jelenik meg a hibaüzenet és bezárja azt a fület.. -
-
FeRRaR1
őstag
-
dudika10
veterán
válasz
katt777 #31955 üzenetére
Az utolsó oldalt természetesen végigolvastam, csak tudod ha nem frissítek nem jelennek meg az új hozzászólások amíg olvasok... gondolom érted miért nem olvastam el a tied...
A hülye kérdésért meg bocs, nem volt az eszemben hogy csak nekem természetes a monitor felbontásom, egy 19"-es lcd-n játszogatok aminek a natív felbontása 1280*1024. Így már megválaszolható a kérdés?
Ekőre is THX!
Dudika -
feka007
veterán
válasz
katt777 #31940 üzenetére
Tegnapi bénázás biztosan nem a 8.7 catalysttel függött össze, annyira vacak eredményt kizártnak tarom, hogy rendes procival csinálhat normál esetben, tudtam hogy vmi nagyon szar, ezért is húzott fel rendesen. Próbáltam 8.2-vel, úgy is 13k volt folyamatosan.
Én arra tippelek, hogy az nvidiás dll-ek még futottak, hiába töröltem driver cleanerrel utána. Szinte ugyanazt az eredményt kaptam, mint a GTX-szel (kicsit rosszabbat). Utána néztem játékkal, azok még gyengébben futottak, vagy le is fagytak idő után.
17k szerintem már korrekt, de ennél még lesz több is, most még régi meghajtók vannak fent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest