- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Soak
veterán
Hát igen ,mondjuk sajna most nem áll módomban játékkal tesztelni de az Oblivionra kiváncsi lettem volna
U.i.: Egyébként ,ha elfogyna a mem azt is csak 1 secre érezné meg az ember szvsz
szerk: Q4 ulta highon volt? Csak kiváncsiságból, mert arra a game azt irja ,hogy 512mb kell neki amit kicsit nehezen hiszek
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Két napja játszottam az Oblivionnal és több mint 2 óra után elfogyott a 256mb ram. Ez azért biztos, mert az Ati Tray Tools kiírta hogy szabad memória 1mb, ráadásul erősen berángatott a játék is, de ez egyértelmű.
A játékban ''Large'' texture beállítás volt ami a legnagyobb.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Igyis meglehet kozeliteni a dolgokat, vagy ugy, hogy azt mutatja meg a hw maximalis beallitasok mellett mit tud, es ugye minek highend vga ha papiron lehet hasznalni a driverbol beallithato kepjavitokat, mert a gyakorlatban nem ernek semmit, ati kartyajan meg a hdr+aa is valami hasonlo kalbieru papirtigris lehet 1600x1200-ban
En nem irtam ilyet, hogy 100%-al gyorsabb mindenben, azt meg, hogy senkise hasznalja meresz kijelentes
Mind1, digit-life mindig a dolgok melyere nez nem csak a felszint karistolja, ezert is van a legjobb 3 hw oldal kozott szerintem. -
rocket
nagyúr
Mit ernek ezek az uj highend vga-k, ha nem lehet bekapcsolni minden jot rajta, itt bekapcsoltak
(masik topicban te is hasonlo velemenyen voltal ha jol emlekszem).
Nem az ati kartya hibaja, hogy nincs 6xmsaa nv-nel csak 8xssaa, r520 reviewban volt meg pont ugyanitt, hogy az ati fele 6xmsaa kepminosegben egalban van az nv fele 8xssaa-val, viszont sebessegben sokkal jobb az ati fele 6xmsaa.
Tehat konkluziokent 6xmsaa jelenleg a minoseg/gyorsasag kettosenek tronvezetoje
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- A Teslákba költözik a Grok AI
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest