- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyufka69
tag
válasz
Alister71 #21291 üzenetére
Lapot cseréltem 890GX Extreme3 ról 890FX deluxe4-re. Előzőben 1.355-t belőttem annyit is kapott. Itt szintúgy belőttem, persze hogy szórakozni kell valami izével aminek a neve éppen nem jut eszembe mert ha az nincs bekapcsolva szépen túlfeszeli
Menne ez még tovább is de a Freezer 64 Pro nem engedi...
-
westcoastog
veterán
válasz
Alister71 #20151 üzenetére
Na az ígéretes.
Végül is ha kicsit alatta marad se baj.
Bár csak már rendelhetném a kártyámat.(#20153) miresz
az kemény.Őt fogom megvenni, ccc limitig kihúzom majd aztán jó is lesz.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Alister71 #20109 üzenetére
Kb már 5 éve a 7600GT-t használom, volt egy 1,5 éves kihagyásom a játékos életmódból, most tértem vissza, s látván a mai játékhelyzetet időszerűnek éreztem a fejlesztést.
A konfig a következő:ASUS P8H61 alaplap
Core i3 2100 processzor
2x2GB Kingston HyperX
600W-os Powerlogic tápEz hajtja meg az 1440x900 felbontású monitort. Később még egy SSD (idővel egy FullHD-s monitor is) beszerzését is megejtek, így lesz teljes a konfig.
-
törölt tag
válasz
Alister71 #20083 üzenetére
Nézd, nem vagyok semmilyen gyártó pártján, de ha te elégedett vagy valamivel, akkor hülyeség csak azért váltani, mert másik 10 embernek nem tetszett.
A poén hogy csak azok írnak, akinek nem jó, akiknek jó azok kevésbé... tehát lehet hogy 5000 emberből 10 panaszkodik, akkor már egyből rossz az a gyártó? -
belinho
senior tag
válasz
Alister71 #19354 üzenetére
Jó lett!
Jól skálázódik a kártya a proci erejétől függően.zyndar!
MSI egyértelmű 3év gar, olcsó is, a kártyán van egy switch kapcsoló amit silent-be rakva még csendesebbé teheted a ventit, az eleve halk és hűs kártyán.Gaboman!
Akkor idősebb vagy mint gondoltam, de tudod, hogy nem bántásképp írtam. -
-
belinho
senior tag
válasz
Alister71 #19350 üzenetére
A min fps-ben lett változás főleg, nem esik le annyira mint a kétmagossal, tehát kellett a 4mag.
A 4 magot használó játékokban látszik az előnye, dirt 3 alatt nagyon kiütközött, mikor mind a két mag 100%-on dolgozott.
Ha játszom akkor többnyire már vga limites helyzetet csinálok, ott nem vettem észre eget rengető különbséget, de mivel olcsón megúsztam a váltást és a jövőre is gondolva ezért megérte.Gaboman!
Ezt meg se hallottam az apukád lehetnék, de szerintem ha rólad állítanák hogy hazudsz,vagy hogy valótlant állítasz, miközben papírod van az igazságról akkor te se hagynád annyiban. -
L4mie
veterán
válasz
Alister71 #18652 üzenetére
Hmmm azt látom, hogy 100/150 :[
Esetleg hol tudom megnézni, hogy jött-e ki újabb BIOS a kártyához?
Anno a HIS 3850 csinálta, hogy hiába volt 2D ben, nem csökkentette a frekiket, azon segített a BIOS frissítés és a jó BIOS nem a HIS lapjáról lett még leszedve.
Az ASUS lapján viszont csak egy 2011-januári van.miresz: neked ugyanilyen kártyád van, neked melyik BIOS van rajta és milyen frekvenciákon megy?
-
L4mie
veterán
válasz
Alister71 #18649 üzenetére
te minden VGA-t biosfrissítenél
nekem is azt mondták kérdezzelek meg, mert az ASUS 6870 DCU-m 300-1050 en megy folyton, és melegszik és pörgeti a coolert.
(nincs aeor, firefox, overdrive, másik monitor sincs most)
Erre is jó lehet a BIOS? vagy esetleg csak driver baja lehet? O.o mennyin kéne mennie?*azt nem csak miresz sunázná
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Alister71 #18422 üzenetére
Parancsoljon, Lord Vader!
Egyébként üresjáratban előfordul, hogy 45-47 Celsiusra is felmennek a hőmérsékletek. Nem sok ez? Ráadásul most nincs még fent az egyik oldala a háznak.
-
Hegyirabló
veterán
-
WonderCSabo
félisten
-
Zsotyek
tag
válasz
Alister71 #18172 üzenetére
Én meg csak azt tudom neked mondani, hogy te jöttél a lefikázó hangnemmel, hogy minek szívatni a VGA-t, valamint te írtad lekezelő hangnemben, hogy neked mindig stabil a rendszered, pedig soha nem használsz FurMarkot. Csak, hogy tudd én életemben először tettem fel a gépemre, eddig a 3DMarkot használtam minden alkalommal, valamint a PCMarkot, hogy leteszteljem a gépem amikor esetleg egy nagyobb felújításon esett át. Én egy szóval nem bántottalak, de te megint jöttél a fikázásoddal. Én csak leírtam, hogy igen vannak emberek akik folyamatosan tesztelik a gépüket, mert tuningolják azt. Részemről ennyi. Abszolúte nem érdekel tovább a véleményed, hogy miképpen teszteled a gépedet és milyen programokat használsz rá. Nekem itt ajánlották privátban, hogy így teszteljem le, hogy jó e a kártya, és csak megosztottam az itteni fórumozó tagokkal, valamint azért írtam le, hogy esetleg választ kapjak arra, hogy a 90fok az elfogadható-e még.
-
Zsotyek
tag
válasz
Alister71 #18168 üzenetére
Úgy látom kicsit érthetetlen vagy barátom!!!! Mint írtam én sem vagyok híve az ilyen gépnyúzásnak de ha figyelmesen elolvastad amit írtam akkor megértetted volna, hogy nem üzletben vettem a kártyát, de van még rajta másfél év garancia, ezért egyszer megtettem, hogy kicsit megterheltem. Mielőtt még vita kerekedne, nem érdekel, hogy mi a véleményed arról, hogy
futtattam a Furmarkot vagy sem. Szerintem nagyon sok ember ezeken a fórumokon tesztelte már a gépét vagy az általam említett Furmarkal, vagy a 3DMark valamelyik verziójával, illetve a PcMark valamelyik verziójával. Eleve sok fiatal van aki szereti a legtöbbet kihozni a rendszeréből és tuningolja a VGA-t, a CPU-t és persze a ramot is. Én nem ítélem el őket, mert inkább ezt csinálja egy fiatal mint a kocsmában legyen vagy drogozzon.
Aki pedig tuningolja a gépét annak elengedhetetlen, hogy valamilyen programmal azt ne tesztelje le. -
Zsotyek
tag
válasz
Alister71 #18165 üzenetére
Nos akkor elmondom neked, hogy miért. Egyrészről szerintem kiderül, hogy elég stabil e a rendszer, másrészről pedig, hogy kiderüljön a kártya hibás e vagy sem.
Esetemben ez azért történt, mert én a kártyámat kéz alól vettem használtam. Tény még garanciális a kártya, de éppen ezért teszteltem pár órát, hogy kiderüljön van e valami baja vagy sem és esetleg ha kell akkor garanciába kicseréltessem.
Egyébként én sem sok értelmét látom annak, hogy sokan csak a teszt eredmények számaival hencegnek, mind a VGA fórumon, mind pedig a CPU fórumon.
Engem soha nem érdekelt, hogy most mennyi ponttal jobb a gépem teljesítménye vagy mennyivel kevesebb mint másoké.
Egy a lényíeg, hogy ami programokat, játékokat futtatok azok gond nélkül menjenek rajta. -
zoleeno1
veterán
válasz
Alister71 #18001 üzenetére
azért közelít már
azt eddig is tudtuk, hogy amd jelenleg (sem) nem veszi fel a versenyt intel-el. Itt (is) pénz kérdése minden, ha valakinek össze jön rá a kredit, az szerintem nem gondolkozik amd-ben.
Mondjuk én FX-4100 vs i3-ból, i3-at venném
kinek a pap, nekem inkább a papné
-
törölt tag
válasz
Alister71 #17894 üzenetére
Akkor ott valami nincs rendben... [link] Ami nálad a Pro-nál van, olyan specifikáció nem létezett ATi részről.
A GeCube Radeon 9600 Pro Encore viszont ilyen idióta órajelekkel készült, de ez specifikáció alatt volt vele bőven. (Úgy van a memória sávszélességet kell egy VGA-n csökkenteni. Ügyes húzás.)
-
EvilSymbol
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest