- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bryan65
tag
válasz
zuzu000 #19590 üzenetére
Kicsit hosszabban nem rég vettem kb 1 hete egy MSI R6850-es cyclone 1gb power edition oc kártyát,előtte gtx460 nvidia volt,nekem sem működött ez a kis progi,sok sok olvasás fórum,topic,kb 3 nap elmagyarázták ha egyetlen egy dll fájl is marad a régi installációból már nem mükszik ezért kell az unistall,megadták hogy hová települ user\felhasználó név\app data\local\microsoft\windows\sidebar\gadgets\observer ezt csak most fejből ha nem itt van bocsi,én próbáltam törölni a fájlokat de egy dll mindig maradt nem engedte sehogy letörölni a régi verziót.Ezért feltelepítettem az összeset ami fent volt a gépemen eddig,majd levettem unistallal ellenőriztem hogy van e maradék,és install az új,és azóta működik,ez a története remélem tudtam segíteni.
-
Bryan65
tag
válasz
zuzu000 #19584 üzenetére
Radeon Hd 6800-as sorozatú kártyákra csak a 3.7-es verzió számú observer a jó,telepítés után csak akkor működik ha az addig telepített összes verziót uninstallal leveszed,majd telepíted a leírt verziót és működni fog. Küldök egy linket innen letöltheted az uninstall programot majd a 3.7 verziót:http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget
-
zoleeno1
veterán
válasz
zuzu000 #18048 üzenetére
Véleményem szerint a gigákkal is úgy van baj, hogy sok a "selejt". Szal azért nem ajánlott, mert nagyobb az esélyed, hogy 1 hibás darabot fogsz ki és akkor mehet a gari mizéria. Viszont ez a kari már le van tesztelve, + ott a 6 hónap, annyi idő alatt meg úgyis kijön ha gond van vele. Nekem GV-R687OC-1GD-m van, én is használtan vettem, féltem is kicsit tőle, de ez is kipróbált kari volt és műxik is tökéletesen (kopp-kopp
). Annyiért meg jó vétel, én megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest