- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #15095 üzenetére
Ha van 5k pluszod rá, akkor egyértelműen 6850
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15098 üzenetére
Az igazán komoly helyzetekben a 6790, 16 ropija elfogy DX11-ben. Semmi sem menti meg tőle. Átlag játékokban hozhatja a 6850 teljesítményét.
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #15095 üzenetére
Szerintem igen!
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #15066 üzenetére
Tunigoható (bár csak a shappire-ról van tapasztalatom) 5770-estől egy hangyaf@sznyit jobb volt pl.Bf2-ben.De nem nagy volt a külömbség
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15002 üzenetére
A 4,5-re húzott 2600k sem igazán domborít, sok értelme annak sincs. Szerintem 4 giga sem igazán hiányzik, ezekben a játékokban már le lehet terhelni a kártyákat rendesen, azok a szűk keresztmetszetek. Mondjuk egy minimum fps mérés még nem ártott volna a teszthez.
-
Begi
senior tag
válasz
Tothgera30 #14989 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Iponon meg az MSI olcsóbb pár száz forinttal. Ki érti ezt
Azt hiszem marad ez. Ha kiöregszik, akkor meg ki lehet rakni a polcra. Annyira tetszik.
-
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #14961 üzenetére
Igen én is így vagyok vele, hogy nagyon erős kártya ez. Csak nekem most jelen pillanat egy e8200-asom van ami 3,2GHz-en megy ami rohadt kevés hozzá és ezek a kártyák már eléggé igénylik a 4magot és ez csak kölcsönbe van míg jövőhéten meg nem jön a 6950-esem. Utána pedig i5 2500k majd valamikor.
-
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #14959 üzenetére
Nem nézted, hogy meddig bírja a kari? OC-re gondolok 900mhz fölé nem mentél még?
-
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #14955 üzenetére
Hát, de látod, hogy mégis kevéske...
ha feltudnám tenni az oldalát akkor mindjárt jobb lenne szerintem.
-
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #14953 üzenetére
Hát ez egy ilyen noname márkájú gépház hátul szív kifelé egy 8cm-es venti, felülre a táp elé vágtam helyet egy 12cm-es ventinek ami szintén szív kifelé, elől van egy 12cm-es ami befelé fúj a vinyóknál az 5,25-ös helynél, de onnan nem olyan sok levegő jön be a gép belsejébe... a vinyó keret alatt van még egy 12cm-esnek hely, de jelen pillanat nincs itthon egy ventim se amit oda betudnék tenni, hogy fújjon. A gépháznak az oldalát pedig esélytelen feltenni, mert a vgaba menő két kábel ami az áramot tolja neki az kinyomja az oldalát és nem akarom, hogy megtörjön a kábel, így nincs oldalt se legalább egy 12m-es ami szívna kifelé.
Képek:
1
2
3 -
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #14938 üzenetére
Poén, hogy most meg ugyan úgy, mint neked 900/1150-en 75fok és 45%-on jár.
-
belinho
senior tag
válasz
Tothgera30 #14841 üzenetére
Itt az ideje, hogy én is hozzászóljak a témához és lezárjam a vitát!
Nincs igaza Tothgera30-nak!A 6850-es kártya felhozható tuninggal egy alapórajeles 6870 szintjére.
Az egész kulcsa a memóriasávszélesség, ami visszafogja a 6870-es kártyát, hiába a több számolóegység,a memóriasávszál miatt ez benne marad a kártyában.
Azt is megmondom, hogy egy 960/1150-es 6850 radeon mindenhol veri az alapórajeles 6870-t. 850/1150-es órajeleken meg alig mérhető különbség, 5 játékból 3-ban veri a 6870-t, a 6850.Tehát a vitát zárom, aki meg nem hiszi az nézze meg az anandtech oldalán a tesztet, ott szépen ki van mérve minden.
-
jambiyya
őstag
válasz
Tothgera30 #14834 üzenetére
A sapphire, a javított hűtéssel, arra gondoltam. Ha nem fér el, az mondjuk gáz.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Tothgera30 #14832 üzenetére
Grat! !
Furcsa én is ugyan ilyen értékeket kapok a Toxic-al tán még az idle picivel kevesebb is.
Én ezeket 950/1150 es értéken néztem akkor még defaulton.Szép az Asus logo meg az a heatpipe
-
jambiyya
őstag
válasz
Tothgera30 #14832 üzenetére
Gratula
Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért jobb ez, mint az előző karid. Bármikor azt választanám, nem pedig ezt. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Tothgera30 #14791 üzenetére
Igen Lord Vader fórumtárs tette rá a PCS+ BIOS-t a VTX3D-jére, de ott nem volt ekkora különbség, mert ugye a két márka egy cégé. Az órajelekben van csak különbség, de amennyit az a BIOS emelt annyit te is könnyen be tudsz állítani a Vision Center-ben.
-
Biga123
addikt
válasz
Tothgera30 #14791 üzenetére
szerintem azt nem asusra rakták.. hanem VTX-re..
de az a két kártya elvileg ua..
Márkaidegen biossal nem fog menni a kari elvileg
Csak annyit nyersz vele hogy biosba írt oc órajeleid lesznek , ergo nem kell mókolni a soft os órajel emeléssel meg a ventivezérlés más benne talán.. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Tothgera30 #14769 üzenetére
Ha úgy romlik el a kártya, hogy utána nem tudod vissza flash-elni az eredeti BIOS-t akkor igen.
-
jambiyya
őstag
válasz
Tothgera30 #14769 üzenetére
Miért kell rá másik, a gyárival mi a baj? Azt hittem ez a mai VGA-kal már nem "divat".
Én utoljára akkor csináltam ilyet, mikor a 9550-ből csináltam 9600-at. -
kely1988
aktív tag
válasz
Tothgera30 #14746 üzenetére
Akkor még 1 fogós kérdés: Gigabyte 6850 OC vagy Sapphire 6870? (33k vs 37k)
Megéri a 4k többletet?
A Sapphire kártyáiban valahogy jobban megbízok... -
gordonfreemN
addikt
válasz
Tothgera30 #14514 üzenetére
Na! Akkor majd neked is vegul ilyen lesz! Mi lett a masik rendelessel?
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #14514 üzenetére
Én fordítva voltam,de mi történt a 6870-el?
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14273 üzenetére
Mindig lesz erősebb kártya ugyanekkora méretben.
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14271 üzenetére
28 centi van a kártyának és nem fogok házat cserélni, egyedül az Asus nem fér el, minden más igen. Egyéb "jó" ötlet? Amúgy meg ha nem kapom meg a Sapphire-t veszek XFX-et.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tothgera30 #14247 üzenetére
ok, thx, majd ha találok valamit, rákérdezek. De amugy blokkot simán tudok csinálni, lefogató is menne, nem lenne nehezebb mint amikor az 5770-re varázsoltam rá a thermalright hr03 gt-t.
-
jambiyya
őstag
válasz
Tothgera30 #14147 üzenetére
Igen, tényleg ott a kapcsoló (az egyik képen jól látszik), "megtaláltam".
Ha megvan a cucc, írj majd pár sort, kíváncsi vagyok! Köszi. -
jambiyya
őstag
válasz
Tothgera30 #14122 üzenetére
Én a 6850 cyclone-on nem láttam kapcsolót, csak a 6870 hawkon. Nem élőben néztem, csak teszteket.
Tényleg van? Illetve mintha nem lenne hűtés a memóriákon. Ez nem hátrány?
Pillanatnyilag nekem is ez tetszik egyébként, pont a nyitottsága miatt.szerk: a windforce 4-5k-val olcsóbb most
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #14130 üzenetére
Nekem is érzékeny a fülem a zajra, ráadásul a gépház nem a lábamnál van, hanem fejmagasságban az asztalon. A ház is lukacsos, ezért is volt meglepő, hogy 75% környékén kezdett hallható lenni a Cyclone. Ráadásul én ritkán hallgatok zenét játék közben mostanában.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Tothgera30 #14127 üzenetére
volt egy downgradem, de azóta ismét egy sapphire 6870el tolom, csak még nem frissítettem, a hogy felgörgeted, ott is van képem a jószágról, és arról is hogy mit tud
-
Vigneau
félisten
válasz
A HD 6870-esem DirectCU volt, míg a GTX 460-am Cyclone. Azt kell mondanom, hogy valóban impresszív az MSI hűtője az ASUS-éhoz képest - és meg sem közelíti zajban a Twin Frozr II-t.
Ettől függetlenül lecseréltem az AC TT Pro-ra - de csakis azért, mert az AC némileg halkabb még a Cyclone-nál is. Annak a hangja egyébként alig zavaró, először 75-80% környékén lehetett hallani. -
MontyCrew
senior tag
válasz
Tothgera30 #14125 üzenetére
abból nekem cf volt
meg 6870 windforce 3as is, nah az volt a legjobb hűtős karim amit használtam eddigi pályafutásom alatt
-
MontyCrew
senior tag
válasz
nekem még a windforce hűtős karik is nagyon bejöttek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #14111 üzenetére
igen, idehaza van nálunk is gond a hangzavar miatt. azárt van a hangfal, hogy szóljon a zene, nem? de
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #14109 üzenetére
..
én gépész vagyok. zúgó, morajló gépek. kompresszorok zúgása. hajómotorok beüzemelése stb. én megijednék, ha nem hallanék hangot a gépem felől -
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #14105 üzenetére
én azt főleg nem.
de nem venném észre, mert a cpu és még 3 venti kelti a szélzajt az asztal alól. a vga-t meg sem hallom ilyen orkán mellett -
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #14086 üzenetére
érdekes.
igaz nekem a rev3-as 5770 van, de a világért sem cserélném le a hűtést rajta.
ha 5870/6870-em lenne, akkor pedig a batár Aurast tenném rá, 2db 120-as Coolink ventivel. azt is csak azért, hogy ne rohadjanak a szekrényben. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Tothgera30 #14031 üzenetére
dehogy zavar, csak érdeklődtem
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Tothgera30 #14029 üzenetére
Kis ellentmondást vélek felfedezni, ha nem tuningoltad ezt honnan tudod?
"Tuningolva nem volt, a kari egy HD 6950-es szintjére hozható"
Egyébként faszentos kártya, grat
És órajel szinten mit jelent a 6870-nél a 6950 szint?
-
Mustármag
őstag
válasz
Tothgera30 #14005 üzenetére
Értem, köszi a választ.
-
Mustármag
őstag
válasz
Tothgera30 #14002 üzenetére
Öröm hír!
És milyen értékeken tartja a kártyádat a hűtő? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #14002 üzenetére
én Aurast használtam a 4870-en. ugyebár a kártya kihalt alólam, de az 5770-re nem megy fel. kiv vagyok, mit művelne egy 5870/6870-esen. hm.
-
Fantomas80
tag
válasz
Tothgera30 #13988 üzenetére
Nem tudom meddig ment volna még feljebb. Konkrétan hány foknál kapcsol ki arról van valami infó?
Köszi a választ!
-
CJ3
senior tag
válasz
Tothgera30 #13958 üzenetére
Fain.....Én ha már másikat veszek akkor átállok a Light Side-ra
Soha nem volt még, kivéve a Geforce Mx-440 XD De hát a Sulinet és barátai sem ma volt márAhogy nézegetem arra érdemes befektetni.....
A Radeonok árhoz képest szerintem gyengék
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13955 üzenetére
És már meg is rendelte rég
-
polonic
félisten
válasz
Tothgera30 #13947 üzenetére
Ezt tudjuk.
Csak is a simánál volt.(#13946) Jim74
A vtx-et én azért emeltem ki külön is, mert a napokban linkelte be valaki, hogy már 33 ezerért is lehet kapni.
-
válasz
Tothgera30 #13947 üzenetére
Én is ezt hallottam egyébként, hogy az alap kártyákkal volt gond, az OC-val nem.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Tothgera30 #13921 üzenetére
köszönöm körül nézek
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13906 üzenetére
Egyből rámegy vagy moddingolni kell?
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13883 üzenetére
5770-re csak akkor jó a rev2, ha elvágom az egyik heatpipe mögött a bordát és visszahajtom az elejét, mert a gpu olyan közel van a kártya elejéhez, hogy előre lóg túl a borda. Nvidia a physx miatt került képbe és ezek a GTX560-ak már 43k körül vannak.
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13881 üzenetére
Eladtam az S1-emet amikor a 4670-et eladtam, mert mondván úgyse jó az 5770-re. Amúgy ezt a GTX560-at is nézegetem, már elég jó áron van, teljesítményben 6870 szint, fogyasztásban GTX460 szint.
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13879 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik. MSI mostanában nagyon jó dolgokat csinál, de azért 5k-val olcsóbban a VTX3D egy PCS+ bios-al sem rossz megoldás szerintem.
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13877 üzenetére
Ja azok 36-38k. Azt az MSI-t néztem én is. Nem semmi kártya...
-
Mustármag
őstag
válasz
Tothgera30 #13848 üzenetére
Jah értem
Akkor játszok vele kicsit! -
Mustármag
őstag
válasz
Tothgera30 #13843 üzenetére
Így vannak most is, leszámítva azt hogy van egy plusz venti alul.
Nem bízok magában, így nem fogom manuálisan állítani a VGA ventit,mert ha nem húzom fel játék előtt valószínűleg le fog égni, ha meg fel húzom, akkor játék után elfelejtem levenni és fölöslegesen zug.(#13844) Lorenzo9 : Kivetem a slotok takaró lemezeit, de érdemben nem változott semmi.A felső ventiket meg nem fogom megfordítani, igen kicsi a hej és nem férek oda rendesen. Mindig külön kaland vissza tenni a hyper ventijét.
-
Mustármag
őstag
válasz
Tothgera30 #13838 üzenetére
(#13832) GeneraL_XTX : Megfordítottam a ventit és most 4 fokkal melegebb lett a kártya terhelés alatt!
-
Mustármag
őstag
válasz
Tothgera30 #13834 üzenetére
Igen, Raktam bele egy erősebbet, és a gyárit mögé raktam.
-
Biga123
addikt
válasz
Tothgera30 #13785 üzenetére
bocs telorol voltam holnap mehet tovab tolem meloban lesz rad idom..
-
Turbolada II
őstag
válasz
Tothgera30 #13726 üzenetére
Jól van, de azért máskor jegyezd meg, hogy a visszaigazolás után már nem élhetnek az árváltoztatás jogával. Ennyi erővel megrendelek egy procit 40K-ért és kiszállításkor 55K-t fizetek érte?
Amennyiben ez az eset velem történt volna meg, akkor már a bolt bajban lenne.
A Sapphire HD 6850 Toxicnál normális filmnézés közben a 300/1100 Mhz-es órajel?
-
Biga123
addikt
válasz
Tothgera30 #13782 üzenetére
eloszor te reflektaltal az en hsz emre szal ne olcsal pls
lazert mert te mar 100 eves vagy azert nem kell oltani amasikat... es hogy te ilyetnem szeretnel +1x ...na ki nem sz@rjale.... vegyel vissza..
-
Biga123
addikt
válasz
Tothgera30 #13780 üzenetére
1 "Nekem pedig voltak XFX kártyáim, egy 4850 és egy 4890-es, mindkettő 10/10-es volt, a hűtésük pedig általában (ha nem átmatricázott ref.) nagyon jó volt."
2 "A tápod elég, hát ha zaj szempontjából nézzük akkor egyiket se venném." (XFX. Sapphire)
Mi ez ha nem ellentmondás..
És ha neked az a jó hűtés ami sűvít mint a poszívó akkor én kérek bocsánatot ..
Ha olyan jó volt a 4890 en a hűtés mért cserélted rajta?????
A személyeskedést kéretik kerülni...+ az arcoskodást..
ennyi.. Peace..Amúgy a topic nem a tied, az ír bele aki akar..
Téged pedig nem gyanusított senki semmivel.. -
Biga123
addikt
válasz
Tothgera30 #13753 üzenetére
Azt pl erősen kétlem hogy 4890 re létezik olyan csendes hűtés ami lehűti azt a kazánt.. halkan..
De mind1 is mert saját magaddal kerültél ellentmondásba az egymást követő 2 hszedben.. ..
peace.. -
b3Ro
senior tag
válasz
Tothgera30 #13753 üzenetére
Szoval akkor nagyot nem bukhatok az xfx el sem... Neztem meg a Sapphire-t ami hasno arban van. Ha valasztani kellene akor melyik a jobb dontes, venti zaj + kesobb tuning potencial teren ? Jah, es a Corsair VX450 tapom eleg hozza ?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13730 üzenetére
szép kép...
(a hozzád kötődö apróban láttam, hogy eladod/adtad a giga oc-det, mert FEKETE NYÁKOSAT akarsz..
Miben jobb az? (elfogadom, ha csak a szine miatt...)csak mindenkinek összehasonlítosdi...
-
Turbolada II
őstag
válasz
Tothgera30 #13721 üzenetére
Nem mindegy. A polgári jogban a legrövidebb elévülési idő 60 nap, de az az állatkereskedelemmel kapcsolatos jogügyletekre tartozik. Segítsek elintézni, hogy visszakapd a pénzedet?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Tothgera30 #13717 üzenetére
A Sapphire HD 6850 Toxic alapon 820 / 1100..
Igen??
Hmm én tudod meg akkor röhögök amikor látok egy 6870 default Vantage pontot és azt az én kártyám kis tuningal tudja hozni..Ezt úgy önmagában én is elég viccesnek találtam anno amikor 10-15 ezerrel került többe a 6xx70 széria.
De igazából ízlések és pofonok nekem régen csak erre volt pénzem, az adatlapomra meg azt írok ki amit akarok.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Tothgera30 #13719 üzenetére
A visszaigazolás után már lehet egyoldalúan szerződést módosítani. Perre nincs szükség csak a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság valamelyik regionális irodájának kell megereszteni egy telefont. Amúgy tényleg jó kis cég, ha már megkárosítottak 25K-val.
Nekem szerencsére a kimúlt HD5850-esemet korrektül kicserélték HD6850-esre. (Rufusz Computer)
-
Turbolada II
őstag
válasz
Tothgera30 #13717 üzenetére
Ilyet nem lehet csinálni. Fordulj a fogyasztóvédelemhez. Gondolom nem értesítettek, hogy felment az ára.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Tothgera30 #13694 üzenetére
Ugye 170-ért nem vetted meg?
-
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #13710 üzenetére
Így van... a szarrá húzott 6850-es ott van, mint a 6870-es alig húzva, de ha a 6870-est is olyan mértékben húzod, mint a 6850-eset akkor nincs miről beszélni. Szóval a két kártya közötti különbség meg volt és marad is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13705 üzenetére
jogosjogos!
-
Gery15
addikt
válasz
Tothgera30 #13708 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy. Az a 6850 csak 940-ig, ment és, hogy egy szinten legyen így a 6870-t is 940-re húzta. Hol ott az a 6870-nek semmi... ha már a 6850-nek a belét kitapossa akkor a 6870-nek is úgy lett volna fer szerintem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13679 üzenetére
ennyire el akarod adni, Báttya?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13650 üzenetére
1. igen.
2. van saját speckó hűtés, nomeg, ha az eredeti jó, akkor nem kell speckó. pl a jelenlegi 5770 rev.3-asom. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13604 üzenetére
két dolog.
1. én azzal használnám, hidd el
2. van idehaza egy speckó Auras hűtőm, és két 120-as Coolink ventim. várják a bevetést -
ledgeri
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13618 üzenetére
.... naaa...
Mindenkinek köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13614 üzenetére
jó.. de neked haf-od van...
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13604 üzenetére
Én is olyanokra pályázok elsősorban ám
a jövő hetet mindenképpen megvárom, mert ha ilyen ütemben esnek az árak, lesz 33-ért DirectCU 6850, ami számomra tökéletes.
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13586 üzenetére
Nem extra hűtős lenne simán megvenném én is, bár ha jó áron adod...
Ez azért kemény ár: 40k alatt új 6870
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13586 üzenetére
igeeeen, olvastam a hírdetésedet
gyári hűtője megvan?
-
banánocska
aktív tag
válasz
Tothgera30 #13582 üzenetére
Köszönöm
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13520 üzenetére
Holnap megrendelem, mivel várok egy ajánlatot, egyik ismerős bolt talán tud nagyon jóárasított kártyát is szerezni, remélem ma estére már kapok árakat is. Amúgy 30k-ért akartam VGA-t, már 40-nél járunk, még a végén GTX590 lesz belőle
-
diegho
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13516 üzenetére
Én is így látom. 35k a dirt3-as 6850, 41 a sima 6870. Melyiket vegyem? Gép adatlapomon van, 1680x1050-ben játszok egy olyan játékkal, amihez 4670 is elég
de ez most olyan kártya lesz ami ott rohad meg a gépben.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13500 üzenetére
Tudom jól... csak gondoltam azt nem írom bele, hanem megnézem a konfigját, ha felrakta... annak aki válaszolt..
-
jockas
senior tag
válasz
Tothgera30 #13471 üzenetére
Nem éppen Marika néni volt az, akinek egymás után vitték vissza (vagy éppen az aki vissza vitt nem is egyet) a Giga OC kártyákat, mert no signalozik. Ilyen kártyát ajánlani nem éppen szokás. Ja tudom...lehet kifogni jó példányokat. De ezt mond egy átlagos pistikének, aki nem szeretne heteket / hónapokat várni egy működő Giga kártyára, mert nem cserélik neki vissza csak hosszú huzavona után.
Giga OC és Asus DirectCU közül egyértelműen az Asus a jó választás. Azoknál nincs olyan, hogy lehet...
-
polonic
félisten
válasz
Tothgera30 #13471 üzenetére
Ez nem Marika néni véleménye. Tessék visszaolvasni a topikban. Volt pár ph-s, aki tapasztalta a black screent, azaz a no signal crasht.
-
CJ3
senior tag
válasz
Tothgera30 #13440 üzenetére
A te házikód se kutya
Mi a neve az ilyen topicnak ahol gépházakról, hűtésekről van a téma valaki linket pls
Este csinálok képeket az új kártyáról
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Tothgera30 #13440 üzenetére
Brutálisan néz ki
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Tothgera30 #13430 üzenetére
Nem is tudom, hogy ez akkor jó hír nekem vagy rossz de minden esetre tetszik
Akkor ha a simákon egy csati van akkor itt jelzés értékű a kettő
Szerk: Ennek nyomán , kíváncsi lennék a ti vasatokra is.Akinek van kedve dobjon már egy képet hogyan fest nálatok a cucc
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Tothgera30 #13428 üzenetére
Akkor a toxic még ebben "is" különcködik?
-
kispéé
senior tag
válasz
Tothgera30 #13321 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13325 üzenetére
olyat keresek, de egyelőre OFF van.
nameg, márkahű is vagyok, szal nem könnyű nálam(#13327) Lord Vader
az/ez lesz. ne mmarad más lehetőség. és ez az egyetlen ,ami 100%-ban biztos!... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13323 üzenetére
sajnos ismerem magamat, tudom, hogy beszarik. bár nálam a VGA az ami inkább haldoklós. 3870X2-4870-5770 (ő él még)...2,5(?) év leforgása alatt
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tothgera30 #13321 üzenetére
viccet fálretéve picit, én pl most keresek 6870-et. látok sok félét. OEM, 3-5-6 hónapos garival OEM féléket, x-y-hoz garisokat stb.
de nem merem megvenni, hiába olcsó. 2011 van, nem mindenki van úgy vele, hogy nem baj, majd veszek másikat ha beszarik.
én pl minimum 1,5-2 évre tervezek adott HW-el. az, hogy ezt a vga piac lecarja, most nem lényeg. procikat direkt nem mondom
ez a konfigom sem 2 hetes. a vga nem lényeg, hiszen sokadik gariból kaptam ezt végezetül
öcsém jelenlegi S939-eséről nem is beszélek. meg persze vannak olyan kedvenc hirdetések is, mint pl a "valamilyen radeon vga eladó, csere meg minden játszik".. jah, kösz -
kispéé
senior tag
válasz
Tothgera30 #13312 üzenetére
Használtan? Eddig egyet se találtam, de inkább újat érdemes, ki tudja mit csinált vele az előző tulaj.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13310 üzenetére
Ezek a legdrágábbak.
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #13257 üzenetére
A házat leszámítva, akkor nekem mákom van ezek szerint a 870 Extreme3 esetében.
-
attamero81
senior tag
válasz
Tothgera30 #13265 üzenetére
Ha tesztet olvastál akkor láthattad,hogy a Twin-es hűtővel szereltek jobban muzsikálnak.Nekem csak ref-es volt,de az komolyabb kínzásnál inkább egy hangos bemondohoz hasonlított.S néha meg kellett segíteni,hogy jobban hűljőn.
A cuda meg a fermi témára,nézd meg ezt:
http://www.nvidia.com/object/fermi_architecture.html -
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30 #13249 üzenetére
No igen, az a fránya 3 slotnyi terjedelme. Nálam szerencsére maradt még bőven hely tőle.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13246 üzenetére
Szintén zenész, hőmérsékletre nem lehet panasz a WindForce-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest