- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
kely1988 #14914 üzenetére
Láttam én már sok okos dolgot, szóval inkább az alapvető dolgokat kérdezem meg először.
Csak pár példa:
- gép úgy néz ki, mintha belehánytak volna, de nem jó csináljam meg. Alaplapon valami érdekes trutyi. Ez mi? Ja tegnap buli volt lehet valaki belehányt...
- IDE kábelen 2 eszköz csati van, emberünknek 3 kellett rá, fogott egy ide kábelt levette a csatit a végéről, random ráerőszakolta a másik kábelre valahová, még oda is ragasztotta és rákötötte a vinyót, majd jött a géppel, hogy nem működik
- nem jó a vga, nem ad képet, nézem valami barna izé van a kártya felső oldalán, ez mi? Lehet hogy csoki, mert ettem a gép előtt és leesett, nem találtam hová, de akkor ez lesz az... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
kely1988 #14907 üzenetére
Szerintem futtass egy vantage vagy egy 11-et
3dmark 06 már nem nagyon mérvadó.Egyébként ezen az oldalon csomószor rossz adatok jelennek meg, én is néztem hogy a konfigommal vantage-ban 16100-at kaptam és van akinek 17-18K van.
Csak épp érdekes modon ugyanazzal a procival nekem a CPU score 12.700, neki meg 31.500. -
-
miresz
veterán
válasz
kely1988 #14747 üzenetére
Egyértelmű 6870.
(#14748) HartgeH3-2.8: Ez mind ok,de hogy jön ebbe a topicba a 6970-es kártya? Egyébként a legnagyobb gyártóknál is előfordul.Shappire-nál is.
Ez a te topicod:AMD Radeon HD 6950 / 6970
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest