- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
HW Junkie #106 üzenetére
Remélem a nem enyhén széthajtott procim mellett bírni fogja a 750W-os Chieftech táp
Az attól függ, hogy mennyi áramot ad le egy vga ágon a tápod...
Én is ettől daráztam, de utána néztem és szerencsére 35A-ad le egy vga ágon.... Az már csak elég....de lehet, hogy még ezzel is lesz egy határ, amit a táp nem fog bírrni és nem a vga.... (5970) -
zuchy
őstag
válasz
HW Junkie #84 üzenetére
Azt tudjuk hogy az 5970 gyárilag alul órajelezett, mert gyakorlatilag az 5870 órajelein mindegyik menne csak nem akarja az nvidia hogy elriassza a vevőket a túl magas fogyasztás meg ugye ezzel az arhitektúrával
Ez nem ezért van, hanem azért mert csak így férnek be a 300W-os PC-SIG limitbe.
(#87) subaruwrc: Ha már nem kell a cucc, lehet vinni a "színesfímet" a méhbe.
-
RockHaRD
addikt
válasz
HW Junkie #46 üzenetére
csomó mindent rendeltem már amerikából, és nem volt vám eddig
szerk: overclockersről 160 körül jön ki a cucc, de megnéztem egy ebay-es, azonnal meg vevős verziót, az postával együtt 140... ha viszont kifog az ember egy jó kis licitet, és olcsóbban elcsípi, akkor még jobban le lehet redukálni az árat
kérdés, hogy a jelenlegi gép mellett az 525-ös enermax megbirkózik-e vele... sztem illene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest