- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen chipkészleten lehet Crossfire-be kötve használni ezt a 2900XT-s őrületet?Mert én az ATI hivatalos honlapján nem tudtam rábukkanni a megoldásra...
-
Mozso26
senior tag
Ém is ati tulaj leszek ha a sors ugy kivánja.Habár csak a sima 512-é.
Direkt nem a gtx-et veszem mert szerintem ati jobb lesz.
Ha gondoljátok ebben még egy kicsit megerösithettek. -
rocket
nagyúr
Sapphirenak is kaphato az 1gb-os XT kartyaja [link]
-
Mr. Maffia
tag
Jó hát gamestar..... ne vicceljünk már!
Maga az oldal egy nagy szánalom, viszont a kommentek még annál is szánalmasabbak. Ahogy olvasom a vitát mindenkiben vannak apróbb hibák viszont Noisemaker a hibás/tahó mind1 minek nevezem..... OFF vége, inkább beszéljünk a phról, ne gsozzuk el!
(offoljuk el)
[Szerkesztve] -
thomboy
tag
Gondoltam, akkor megnézed majd Vistán Dx10-ben vagy akár Vistán Dx9-ben, nem?
Szerk.: ha nincs kedved Vistához, akkor ez van, de Dx10-ben érdemes nézegetni, szerintem, nem? Mellesleg azért nem jön be az xp-s hotfix,mert lemaradt a link vége,figyelhetnének jobban erre,ha egyszer problémamegoldásra kell a hotfix
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Hát nekem a Lost Planet-tel valmi nagyon nem stimmel. A menüben kb 0.95fps-el megy, és semmit nem tudok csinálni. DX9-es verziót próbáltam elindítani....
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok valamit az ultimate-s verzio megjeleneserol? -
arpi6k
addikt
Ha esetleg valaki lát 1GB-os HD2900XT-t valahol az szóljon, mert szándékomban áll kipróbálni!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Pls LOST PLANET képeket ati karikon.
-
Mozso26
senior tag
Dx 9 vagy dx10-ben nézted?
-
Achill3uS
nagyúr
Q6400 nem lesz retail, hányszor kell még leirnom
egyébként énsem hiszek az 50k-s Q66-ban.. mennyi lenne akkor a többi proc ára? 25-30k az E66 és 15-20 a többi? az intel nem kiszórni akarja a cuccait hanem eladni.. amugyis ugy hallottam hogy késik a penryn, hogy a 333fsb Conroe-knak is legyen piaca legalább ősszel..
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
FireKeeper #1116 üzenetére
P5K az mibe fáj? Jobban megéri mint a P5b? Egy Q6600-ra fáj a fogam 22-e után.
Megmég: van valaki, akinek előtte volt 9800 Proja? Attól hangosabb a hűtés? Vagy ha valakinek Vantec Aeroflow Va4-C7040-e volt, attól hangosabb?
Az utolsó két kérdés a 2900XT-re vonatkozik.
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Mozso26 #1115 üzenetére
a gtx-nek sztem kevés az x2. e6420-nak pedig szerintem nem kell olyan drága lap, elég egy giga ds3, de a p5k is jó lap. mod: viszont ha később 4magosat is akarsz, az alá nem rossz választás a p5k, úgy tudom a p35-ös chipsetes alaplapokkal jobban mennek a kentsfieldek.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
FireKeeper #1114 üzenetére
Az 5600+ kevés????????
Nem baj c2d-is veszek 6420-at.Azt majd jol megrántom és az már bizti elég lesz .De kitartok az ati mellett.(de-vel nem kezdünk mondatot)ha ilyen szakértö vagy mondj mellé egy lapot mert most az asus p5k szemeltem ki.
-
Mozso26
senior tag
Ilyen nincs már hetek ota örlödök hogy mit vegyek , elszánom magam egy xt-re és erre még mindig rosz lost planet alatt pedig most azt várom a legjobban.
-
Achill3uS
nagyúr
ma megváltam a GTX-emtől, és most XT-re vadászok, remélem a hétvégén klubtag leszek
-
Drizzt
nagyúr
Legújabb Anandtech középkat tesztből:
Hmm... Azért jó látni, hogy Ue3 alatt elég erős a kari. Viszont az AA-t nem tudom hogy cseszték el ennyire. -
Speed
addikt
válasz
keszegduda #1100 üzenetére
Én meg azé vettem a 2900XT hogy jól fussanak a gamek és nolám jól is futnak
-
Speed
addikt
Nem néztem még ezzel a hűtővel nagyon gyenge lenne így ahogy van olyan 3800MHZ körül megáll (stabilan) egy valid 4ghz-t és egy 3,9 GHz-s Super P1-et ki tudok belőle vakarni de semmi többet
Amúgy kompival 4,2GHZ körül stabil vagyis Pl: lefut a 3d06 cpu teszt és 4,4-en még mocorog
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #1103 üzenetére
Hát igen. Ez egy ilyen dolog... Aki ebbe belevág annak ezzel számolnia kell.
-
keszegduda
őstag
Ezzel nincs is semmi gondom, tiszta sor. Mindenki azt csinál, amit szeretne, ill. mindenki azt tesz, amit akar a pénzével, de azt tudni kell, hogy nehéz megkeresni a rávalót és akár 1 óra alatt vagy 1 perc alatt is el lehet herdálni. Ez a nem mindegy. Nekem is erősen fáj a fogam egy 2900XT-re, de egyelőre soknak tartom, az árát, mert ha megnézed lényegében egy NYÁK-ért fizetsz egy rahedli lét, ami iszoinyatosan tud amortizálódni. Inkább befejezem, mert elszabadul a pokol.
Csak azzal vana gond, hogy mire kiszamelem és megvárom hogy lemenjen az ára, azon veszem észre magam, hogy hopp, már nem ér semmit, a teljesítménye pedig közelít a 0-hoz.
ATI-AMD nem tervez csökkentést, mert NV ''állítólag'' tervez valamit?
Várjuk Keldor papa teszteredményeit.Kíváncsi vagyok...
-
arpi6k
addikt
válasz
Én spec nem a villogás miatt vettem ilyen kártyát, hanem azért mert szeretek ilyesmivel szöszöli. Mondhatni a hobbim, és ha már van lehetőség arra hogy a hasonló érdeklődésü emberekkel megoszthatom a tapasztalataimat, segítséget kérhetek, vagy adhatok miért ne?
-
GezaR
tag
válasz
Bizony én is elgondolkodtam h 30-ért veszek X időre X1950XTX-et vagy ez. Ha ez, akkor 2 évig BIZTOS h nem cserélem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Jogász topic
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Notebook hibák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- MSI Aero GeForce RTX 2060 6GB OC ITX videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest