- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
KaraDani #45523 üzenetére
Igazából nem Rád utaltam, csak így általánosságban véve mondtam. Mert amit leírtál, az igaz és helytálló. Szóval ha valakit nagyon zavar a hő meg a zaj, akkor érdemes refkártyát venni, és azon maszek módon cserélni a hűtőt, mert ez még mindig jobb hűtési megoldás, mint a gyári "felturbózott" verziók. Csak mostanában nagy divatja van ennek a "hú egy csávó a ph-n lecserélte a ref hűtést, hát akkor én má' miért ne"-dolognak. Sokszor már úgy jön le komolyan, hogy ciki a refhűtés..
Divat lesz már ebből is, mint a rózsaszín pólóból, a nagy övcsatból, meg a vasalt hajból..
-
riolobo
tag
válasz
KaraDani #45516 üzenetére
4850ből nem a refet venném,abból jelenleg az msi egyedi megoldása tűnik szimpatikusnak,persze még ez se biztos. 70esből viszont csak a refre lenne pénzem úgyhogy sztem marad az 50es de még meglátjuk addig,pár hetet várok még hátha lesz árváltozás,mondjuk nem nagyon bízok benn((:
-
riolobo
tag
válasz
KaraDani #45513 üzenetére
A táp azt hiszem GPS400A2 egész pontosan.De amennyiben necces h bírni fog e vele akkor lehet maradok a 4850esnél,mer ha netán tápot is kéne venni mellé az már sajna húzós lenne.CPU-n amúgy még simán tudok hozni párszáz mhz-t azt hiszem,bár nem tudom mennyit számít. Amúgy 4870nél a referenciakiadások mennyire jók,mivel ha azt venném max azokat tudnám megengedni magamnak árban?
-
-
Mappa
addikt
válasz
KaraDani #44579 üzenetére
hát ha nem megy natívban akkor természetesen lejjeb venném...mert olvastam erről hogy homályosodás lehet egy 1650 felbontásnál de élvezhetőnek tünt úgyis...voltaképp meg ennél már csak erősebb hardware-ket pakolhat a gépébe az ember.A monitor meg adott lenne akár a jövőre tekintve...mint ha most vennék egy 22"
-
danilla
őstag
válasz
KaraDani #41286 üzenetére
Gondolom, hogy a 85 fokon igazából nem lesz baja, mivel bírnia kell rendesen. Az oké hogy teljesen más az nvidia karik felépítése mint a ati kariké és más minőségűek az alkatrészek, de az a 85 olyan soknak tűnik az én karimhoz képest, főleg hogy a 8800gt-k is híresek a forrófejűségükről, de mégis az én karim 65 foknál nem nagyon megy feljebb terhelve.
Köszi szépen, én is remélem, hogy nem fogok benne csalódni. -
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged