- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
SKYROB
tag
válasz
alien_ #26289 üzenetére
Lehet hülyeség lesz amit mondok, de milenne ha elfordítanánk a ramsünit...frankón kivágnánk vagy törnénk(ez jó kérdés hogy hogyan...én megmerném) a középső sünit , a másik ketőt kicsit meghajlítanánk.És beleférne a hővezető.Ezt csak így kiötlöttem, de ha nem jó akkor kapok majd nemsokára eligazítást.
-
SKYROB
tag
????Már van egy 4850-em Saphhire Dual slot-os míért vennék még egy ref-est?
A ds-ra akarok majd hűtőt venni ha lesz keret.34500ft-ért szerintem nem volt drága cimbiék boltjából.Így nekem gari probléma is könnyebben megy. -
SKYROB
tag
Nemtudom.én nem tunyingolom az biztos.De én így is úgy is veszek egy AC Twin Turbo-t rá.Na az már lehűti a kedélyeket egy életre.A gyári hűtéssel szerintem sincs baj nem is írtam hogy rossz, de mégis forróbb.Kivéve ha beállítjuk a ventit.De mondom...kinek mi a véleménye és mi a hangos másnak.Nekem tuti halk.
-
SKYROB
tag
Kinek mi a véleménye a ref és Dual slot-os hűtésről.Szerintem mind a kettő jó.Sokszor láttam már , hogy minek az a hajcibálás.Ismerősöm boltos és kipróbálta vagy van neki...pontosan nem tudom.A ref kicsit meleg de bírja a meleget az a kártya..nem úgy tervezték!A ds pedig jobban hűt de lehet hangosabb.Véleményem az hogy nem volt hangos terhelve.A 2600xt karim ref hűtővel olyan hangos alapon mint ez meló közben.Nem akarom dícsérni a ds-t tényleg nem nagy szám a hűtése,de jó.mondjuk a ramokat nem hűti más csak az a szelecske amit a venti ráhúzz.De ez is elég.
-
SKYROB
tag
Én a Saphhire 4850 Dual Slotis karira teszem a voksom.Kis egyszerü hűtő és ki lehet cserélni később egy jobbra.Bár nekem elég szellős lesz az a házikó amibe rakom , de az árat nézve sem egy rossz választás.Én 34.500 ft-ért vettem...később pedig egy AC Twin Turbo fog rákerülni amit 5700ft körül láttam(igaz ez még csak előrendelésben ami október elején jön meg).Ez az én szerény véleményem.De hogy bővítsem az érdemeket.Van még az itthoni gépben egy 2600xt-m ref. saphhire és soha nem volt vele gondom, de tudom....nem lehet összehasonlítani a két karit.Saphhire bejött nekem!Ha pedig van zséd akkor egy MSI 4850 OC is megteszi
isti-11 tud szerezni.
-
SKYROB
tag
Uraim.
Most vettem meg Saphhire HD 4850 DS-os karimat.
Cod4 alatt mondhatni fúlra állítva 56-60 fok alapon 45 fokos.
Szerintem elég ez így. -
SKYROB
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem.Ha valaki tud valami infót szolgáltatni azt megköszönöm.
A Sapphire hd 4850 Dual Slot-os karira ugyanúgy fellehet rakni egy jobb hűtőt mint a refre???
ha valaki tud képet szolgáltatni a ref és ezen változat lekopaszított kártyájáról illetve van jártassága a dologban az legyen olyan szíves ossza meg velünk...velem.nem szeretnék úgy karit venni, hogy később a AC Twin Turbo ne mennyen fel rá.Köszönöm!
-
SKYROB
tag
Sziasztok.
4850-es kari vétel előtt állok és az lenne a kérdésem , hogy melyik éri meg a legjobban.
Veszek egy sima refhűtős karit és rá egy AC Aceelero Twin Turbo-t(ehez jár ram süni?),
vagy kivárom amíg kapható lesz végre HIS Iceq4 -es kari.GW 4850 GS tapasztalatokat látván nemnagyon vagyok elragadtatva bár tudom a HIS karirol nemigazán van még vélemény.
Szóval hogy is állunk most?
Köszönöm mindenkinek! -
SKYROB
tag
Ez is hűtene?
bélanéni: Az sem rossz.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest