- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Kelvin #24581 üzenetére
8.07.11-es software-t, mert, mint említettem, ez nem letölthető (8.04.25 van nV oldalán, meg valahonnan pár hete 8.06-ost tudtam letölteni) másrészt ez képes már kezelni a GPU-kat PhysX-re. nV-nál legalábbis valószínűleg. Majd teszek föl mondjuk egy BoS-t, az anno rendesen futott, és ha az is csak akad, akkor PhysX annyi nekünk.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Kelvin #17600 üzenetére
Ez egy Asus 19"-os wide monitor. Csak analóg (Dsub) csatlakozója van.
Hiába kapcsolom be a vsyncet, nem segít.
Alapból az a probléma hogy 1440*900ban az 59Hz-et nem szereti és emiatt vibrál a kép elég idegesítően, sőt zvaróan!És csak DX10 alatt van ez a jelenség:
1440*900, DX10 59Hz=vibráló, rossz kép
1440*900, DX9 itt ámr 60-75Hzet is engednek állítani a játékok: tökéletes, vibrálásmentes kép mindegyiknél. -
CimbiX
aktív tag
válasz
Kelvin #17146 üzenetére
Hali,
nekem volt 3850 512-esem PCS-el, es a hütese bar halkabb volt, mint egy Chieftec tapnak (GPS, jo hangos, hehe) de a mostani kartyamhoz kepest ordito hangja volt (föleg nyugalmi allapotban oriasi a különbseg), nyugodt netezgetes nem nagyon ment vele. Amit akkor sem ertettem: mi a feneert nem lehetett normalisan szabalyozni a venti fordulatszamat? Allandoan 100%-on pörgetni teljesen felesleges...
-
HarryPotter
őstag
válasz
Kelvin #16477 üzenetére
ez érdekes, mert úgy tudom, hogy a x2 kártya olcsóbb mint két önálló kártya, amit cf-be kötsz. Ha viszont a x2 az olcsóbb, akkor annak kellene a gyengébbnek lennie, ellenkező esetben ugyanis senki nem építene cf rendszert.... szóval amit írsz, ellenkezik az elemi marketing és árképzési szabályokkal
-
leviske
veterán
Itt azért volt drágább, mert a nyakukon maradt egy csomó HD29-es és 88GTS/GTX... nálunk nem fogyank olyan ütemben a drágább kártyák, mint az eu többi országában.
Most jelen pillanatban egy kártya sincs ATi oldalon, ami fenntartaná az árakat... max az X2, az meg annyival drágább, amennyivel többet tud itt-ott.
-
leviske
veterán
Nem voltak ők sem felkészülve és onnantól, hogy így jelentette be az AMD az 50-est... szerintem lesz*rták az NDA-t és szerintem jogosan.
MOD: pl: az AMD Game!-en még mindíg semmi hír a karikról... ők is arra készültek, hogy egyszerre jelentik be.
(#4795) toflehi : kisebb helyen elfér... ezért tudták ekkorára alkotni az RV770-est.
-
leviske
veterán
-
leviske
veterán
Kíváncsi leszek, hogy Magyarországon mikor lehet majd kapni... Jó volna, ha itt is már megjelenéstől kezdve lehetne kapni.
Arra is kíváncsi lennék, hogy vajon a PH! teszt készül-e... fLeSs-ék elég csöndben vannak (nem, mintha sokat beszélnének ugy átlagba)
(#3374) bolcsodal : és az gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged