- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
NTonee #19387 üzenetére
idő közben én is erre a következtetése jutottam, ráeresztek majd a gépre megint egy 3d mark-ot aztán megnézem milyen értékek voltak terhelés alatt. Bár igazából sztem felesleges húzni a gépet, így is teljesen jó teljesítményt ad, azért meg, hogy "legyen", nem kell fölöslegesen forralni az agyát, hiába bírja a hűtő
-
TheProb
veterán
válasz
NTonee #19384 üzenetére
áhá!
Így már más a leányzó fekvése,
így már müxik. Hőmérsékleteket és semmilyen mást nem mutat a grafikonon(#19314) crgriseus7: Ha nem tudod mik ezek akkor nem kell vele foglalkoznod, a PXE arra szolgál hogy hdd nélkül is tudj bootolni, pl hálózatról. EFI SHELL meg lényegében egy parancssor
-
-
TheProb
veterán
válasz
NTonee #19332 üzenetére
Igen, utólag már én is rájöttem, szerencsére nem lett belőle drága tanuló pénz...
Csak az a gond, hogy házilag nem lehet újrapasztázni míg tart a garancia, csak ezért nem lehet visszaküldeni szervízbe vagy tévedek?(#19331) zsoltee10: Aqua-nál, de most nagyon felment az ára vmiért..., én az i5-ös verziót vettem, tökéletesen elég az is.
-
norbeey
tag
válasz
NTonee #19284 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megtenni, mert 1-2 másodperc alatt stabilizálódik (van hogy 3-4x egymás után is) de arra pont elég, hogy ha játszok tönkretegye a menetet. 4 különböző helyen tapasztaltam ezt teljesen más hálozatokon más routerekkel. Valami szoftveres dologra gyanakszom de nem akarok ezért windowst telepíteni.
-
pubos
tag
válasz
NTonee #19281 üzenetére
szerintem értettem mit akart.De nem nagyon tudtam pontosabban leírni.
Szóval telepítő el sem indul.akár lemez akár pen-ről próbálom indítani.Először bejön a kék ablak majd pár másodperc után kidob egy kék halált,és indul újra.Biosba mindent kipróbáltam bár nem is sok lehetőség volt.
Win7 simán telepíthető rá akár pen-ről is. -
HoaryFox
őstag
válasz
NTonee #19262 üzenetére
Oh... bocsánat! Most olvastam vissza
A külső USB-s winyó nekem nem pálya, nem szeretnék még egy cuccot hordozgatni a laptop mellett is...
Amúgy előző laptopomban a retteget WD Blue winyó volt, még a mai napig 100/100-as, semmi problémája (2,5 évet ment, amíg tönkre nem ment a laptop hűtése).Mondjuk az új G56-os laposomban is az van, csak 1 terával
Igazából nem olyan létfontosságú dolgok vannak azon, csak azért nem szeretném, hogy a több éve gyűjtögetett zenegyűjteményem egyszercsak eltűnne
-
Kicsirics77
veterán
válasz
NTonee #19242 üzenetére
nem hdd probléma
a hibajelenség annyiban módosult,hogy a gép külső monitorra kötve analog kimeneten ad képet gy most tudtam telepten és használni is
a laptop kijelző az fn+f7 bill kombóra felvillan teljes fényerőre majd elsötétedik és nagyon halványan dereng mintha a fényerő teljesen minimumra lenne álltva.
sanda gyanúm,hogy nem a kijelző a hiba oka hanem az inverter adta meg magát -
Pöttön
őstag
válasz
NTonee #19198 üzenetére
Köszönöm.
Akkor még akár számításba is jöhet,persze ez leginkább az árától fog függni.
Remélem lesz valami "butított" változata i5-el, meg Fhd kijelzővel.
Én azért megvárom a megjelenését, és egy pár tesztet róla. Nem sürgős a laptop vásárlás...
Ha nagyon forrófejű lesz, vagy nagyon drága akkor maradok az n550jk-nál. -
fuze
őstag
-
fuze
őstag
válasz
NTonee #19155 üzenetére
A kártyáról nézek akkor valami összehasonlító tesztet. De a masszívabb ház és a jobb hűtés eléggé meggyőző. Főleg a jó hűtés... Nekem ne legyen forró, ne fűtse a szobát és ne is legyen hangos. Munkára lesz főleg... Úgy tudom ebben az N550JK sem teljesít rosszul, de az a béna zsanér, meg a vékonyka monitor rész kiakaszt teljesen
Én már kezdek megbarátkozni a pirossal
Szerk.: Itt vajon nem tudják, hogy IPS panellel van szerelve? Kijelzőnél nagy piros X van az IPS mellett.
-
fuze
őstag
válasz
NTonee #19142 üzenetére
Egyébként őszintén mondom neked, hogy elgondolkodtam ezen a G56JR-en. Még olcsóbb is mint az N550JK és ugyanaz, csak ez "gémeresebb" De itt még annyira nem is durva, csak a piros színnel nyilvánul meg. Lehet meg kéne nézni élőben...
Szerk.: Biztosan IPS? Mert nem látom sehol
-
-
-
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18917 üzenetére
Supporton két driver van,azok csak sima Asus Smart Gesture driverek.Ami amúgy,ha jól látom felrak egy Synaptics drivert,csak azt nem értem,hogy hogyan,mert ezek ~23 megásak,Synapticson pedig 118 mega zippelve. De amit onnét szed le,azt nem bírja felrakni.annyit ír a végén,hogy sikertelen telepítés.
-
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18907 üzenetére
Azt néztem csak,hogy nincs-e ott kikapcsolva a TP,de ahhoz nem is nyúlok,mert nem bízom magamra.Van 2 év garim,a franc se szenved vele. Amúgy Win7-et raktam először,mert ugye nem tudtam,hogy csak 8.1-el megy ez a talicska és ott sem működött már.De most már az a baj,hogy nem látom az Eszközkezelőben sem.Megpróbálom felrakni megint a Win-t,de már unom.
-
Snell
csendes tag
-
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18888 üzenetére
Úgy nem működik,ez tuti,mert kellett hoznom egy egeret a Win felrakása után :/ amin meg is lepődtem,mert eddig amikhez szerencsém volt,mindegyik működött driver nélkül,de ez valami extra amin még 3-4 ujjal is lehet dolgokat művelni
Van egy illesztő a listában,amit tuti nem én raktam fel: Synaptics 16.3.7.0 és 2013/08/08-as release date,le sem tudom törölni.
Hardverazonosítót hol találok? Mert nincs az eszközkezelőben sehol,még sárga háromszöggel sem
Fn+F9-et nyomom,akkor is megjelenik a zöld karika egy pillanatra. -
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18884 üzenetére
Elsőre is innét töltöttem le mindent.De most megcsináltam még egyszer úgy,ahogy mondtad.2 különböző Win8.1-el is és még mindig semmi. Amikor rárakom az ujjam a padra,egy pillanatra megjelenik a zöld karika,tehát működik nem?A driver szar,ennyire? 3 driverem van a Synaptics-tól. v.17.0.6.2, v.17.0.6.13,v.17.0.19. A harmadikat nem is tudja felrakni,pedig az a legfrissebb. De írják más fórumokon,hogy a Dell és a Lenovo lapiknál is volt gond ezekkel a TP-kel.Most mit tudok csinálni? Ha visszaküldöm a gépet és küldenek egy másikat,azzal is ugyanez lesz,akkor azt is küldjem vissza?
Szerk.: Ha a vezérlőpultban az EGÉR-re megyek,akkor kidobja,hogy: Nem lehet csatlakozni a Synaptics mutatóeszköz illesztőjéhez. Bár ezt lehet,hogy írtam éjjel is,nem emlékszem már
-
Snell
csendes tag
-
Snell
csendes tag
válasz
NTonee #18878 üzenetére
ATK 1.0.00031 már fent van. Synaptics-hoz 4 driverem van már,eddig egyik sem jó,de most már csak egy SM-buszvezérlő hiányzik,ami mindjárt fent lesz,de a TouchPad még mindig nem mozog. Adtak amúgy lemezt,driverekkel. Csak épp nem ehhez a szériához...:/
Az normális,hogy a feladatkezelőben 2szer van Asus Smart Gesture,2szer ugyanez 32 bites és egy Asus Smart Gesture Loader?
-
Babajenks
csendes tag
válasz
NTonee #18867 üzenetére
csak mert megnéztem, amennyiben az alábbi áruházra gondolsz:
http://www.expertnet.hu/
(bevallom elég ócs a weblap kereső része,nemtaláltam konkretumot jk I7 kapcsban)
további expert vebáruháznál sem találtam konkrétumot, és ha lenne is ugyanarra a készülékre gondolnék hovatartozás terén (DP, RAD)
továbbá valszeg az ipon weboldalán is fent lenne, de csak szintén az i5 verziós található meg
-
muhaha01
tag
válasz
NTonee #18853 üzenetére
hát a tesztképeken magyar billentyűzet van.
garanciával miért lenne baj?
ahogy nézem, kapsz tőlük egy papírt, amit ha para van, ezesetben az asus szervízben kell bemutatni.
mi ezzel a gond?tényleg nem értem mi a probléma a bolttal. (nem, nem kapok tőlük ingyen laptopot, amiért védem őket
)
-
Feenyx
aktív tag
válasz
NTonee #18805 üzenetére
Szóval akkor, ha gond van a géppel személyesen kell bevinni és kipróbálni a kávét
Na de komolyra fordítva a szót a lényeg hogy magyarországi a szerviz, így ha gond van lehet csapkodni az asztal magyarul
Igazából, amúgy minden szervizről hallottam már rosszat, és durva eseteket (most éppen a Lenovo Ideapadok szervize nincs a helyzet magaslatán), de sajnos ilyenek előfordulnak. (Tapasztaltam én is jó sok kellemetlenséget Lenovoéknál még a lengyel szerviznél.) Meg ugye az ember ha elégedett valamivel nem fog beirkálni a fórumba, hogy jajj de jó tök jók és gyorsak voltak.
Az akksi teljesítménye viszont elég jó, az Ideapad y580-am is ennyit bírt fiatal korában anno, csak hát elhasználódott az akksi. Mondjuk ott mindent ami nem játék volt átállítottam, hogy az integrált HD kártya vigye. Itt is lehetséges ilyen ugye?
Csak megjegyzés: Azt hiszem ők javítják a Logitech Cuccokat is nem? Mert ha igen, akkor végül is gond nem volt velük még az egeremmel kapcsolatban
-
-
-
válasz
NTonee #18719 üzenetére
így igaz, a wifi kapcsolat sebessége és minősége több tényező függvénye, de a 80 megabit/sec maximális átviteléhez már 300-as mimo kapcsolat kell, tehát mind a két oldalra (notebook wifi modul és router) legalább 300-as eszköz, és távolság, befolyásoló környezeti tényezők...stb függvényében még akkor sem garantált a 80-as net teljes átvitele.
SpeaK; amikre érdemes figyelni;
- nem biztos, hogy mindegyik típusú modulhoz lesz megfelelő illesztés, mert előfordul, hogy a noti gyártójának a notira kell szabni a hardverhez eredetileg adottat
- amennyiben csak két antenna van kiépítve a notiban, úgy nem javasolt a három antennás csatival rendelkező modul beépítése, fordított helyzetben inkább megoldható, ha a megfelelő két antenna kerül csatlakoztatásra, és a meghatározott módonakik a wifi modult szidják egyik vagy másik típusú notinál, azoknál sem biztos, hogy csak és kizárólag azzal van probléma - arról nem is beszélve, hogy egy notebook típust többféle wifi modullal szerelnek -, mert a wifi kényes téma, sok befolyásoló tényezővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged