- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Hello
Nem megy ezen a szérián a 8.1, max a 8 hibásan. Van egy ilyenem, próbáltam.
Valószínűleg a sis chipkészlet nem tetszik neki, mivel én procit is cseréltem benne P8400-ra ami tud mindent amit kellene a 8.1-hez, de se 32bit se 64bit telepítő nem indul el. Win8ról upgrade is sikertelen.
-
NTonee
veterán
Ebből így semmi sem fog kiderülni, így próbálgatni kell. Én azt csinálnám, hogy egy bootolható partíció buherálóval (akár live linuxból) törölném a hdd-ről a partíciókat és úgy indítanám ismét a win telepítőt.
Esetleg előtte próbáld másik usb portról is, nálam valamiért nem minden csatlakozót szeret.norbeey: amikor leakad, akkor nézd meg a routert másik eszközről először, hogy elérhető e.
-
Blue Eagle
őstag
A MAC cím vagy nevezhetjük fizikai címnek, a hálózati kártyák saját, még gyártásuk korában megadott hexadecimális számsorozat. Ez olyan mint az autók alvázszáma. Elvileg két ugyanolyan számsorozatú nem lehet, főleg nem egy hálózaton, bár előfordulhat gyártók között, hibájukból. Vagy megf. eszközzel át is lehet definiálni némely esetben. De ez nagyon nem jó egy hálózaton belül a 2 egyforma MAC cím. Megbolondul a rendszer.
Szóval az adott drájverek feltelepítése nem hozott eredményt? Eszközkezelő mit mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx