- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Hello
Nem megy ezen a szérián a 8.1, max a 8 hibásan. Van egy ilyenem, próbáltam.
Valószínűleg a sis chipkészlet nem tetszik neki, mivel én procit is cseréltem benne P8400-ra ami tud mindent amit kellene a 8.1-hez, de se 32bit se 64bit telepítő nem indul el. Win8ról upgrade is sikertelen.
-
NTonee
veterán
Ebből így semmi sem fog kiderülni, így próbálgatni kell. Én azt csinálnám, hogy egy bootolható partíció buherálóval (akár live linuxból) törölném a hdd-ről a partíciókat és úgy indítanám ismét a win telepítőt.
Esetleg előtte próbáld másik usb portról is, nálam valamiért nem minden csatlakozót szeret.norbeey: amikor leakad, akkor nézd meg a routert másik eszközről először, hogy elérhető e.
-
Blue Eagle
őstag
A MAC cím vagy nevezhetjük fizikai címnek, a hálózati kártyák saját, még gyártásuk korában megadott hexadecimális számsorozat. Ez olyan mint az autók alvázszáma. Elvileg két ugyanolyan számsorozatú nem lehet, főleg nem egy hálózaton, bár előfordulhat gyártók között, hibájukból. Vagy megf. eszközzel át is lehet definiálni némely esetben. De ez nagyon nem jó egy hálózaton belül a 2 egyforma MAC cím. Megbolondul a rendszer.
Szóval az adott drájverek feltelepítése nem hozott eredményt? Eszközkezelő mit mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Star Wars rajongók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Revolut
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest