Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18869 üzenetére
mondom nagyker, nem expertnet (az valami nagyon gyökér shopnak tűnik), de mindegy, most volt időm és rápislogtam, jelenleg nem hozza a listában valóban, de perpill semmilyen n550 nincs ott.
A forrás nem publikus.Csak annyit mondott, hogy múltkor látott raktáron, így az ipon elvileg be tudná szerezni, csak valószínűleg nem éri meg az árkülönbséget, ezért nem vették fel saját terméklistára.
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18865 üzenetére
mindíg az ár érték fejlettségi arányt nézem, a minőség mellett kijött hogy: n széria és I7 kell,
sajnos komoly vevő lennék rá, összeg is megvan, több is, de ha annyiban hagyom ha nem, rendes üzletből még nem lehet, vagy csak majd jövőre, akkor a fejem tetejére állok úgy ketyegek sem kapok!!!valóban én sem nyugszom, megfogott a kinézete is, alu váz, stb stb,
de nincs sehol hu-s cikkszámú, rendes minimum 2 év garis, akkor cseszhetjük,
marad a bandázs szabvány, cseh, orosz, román, lengyel,német, stb, fújt gombsorral ami úgyis lekopikazonfelül hogy elvileg a minőségnek meg kéne felelnie, gari aggaszt,mivel ez is elektronika így baromira nem mindegy,,pláne ebben az árkatban
-
Babajenks
csendes tag
válasz
Babajenks #18863 üzenetére
biztos forrásból szeretném akkor már arról írnék éppen, de m ivel hivatalosan még nem kapható,(az összes normális üzletet végigkérdeztem ,és semmit sem tud senki a várható érkezésésről, de I5-öt bitangul ajánlanak, vegyek azt), feltétlenül a mostanim mellé még egyet, nemárt ha van 1 tartalék, nemigaz......
-
muhaha01
tag
válasz
Babajenks #18861 üzenetére
értem, köszi.
oké, tegyük fel, leszarom a magyar billentyűzetet, mert meg tudom szokni az angolt.
ilyen esetben honnan lehet itthon biztos forrásból beszerezni max 300 környéki áron az N550JK-ból az i7-es, 8giga ramos, 1 terás, 4 giga vga-s, nem érintőképernyős modellt? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Babajenks #18639 üzenetére
Az én ASUS gépem onnan való, elég soká jött meg, de erre számíthattam is, mivel nem volt raktáron, de telefonon tartottam velük a kapcsolatot és szóltak, mikor feladták, másnap meg is jött.
A gépen német bill van, a magyar különleges karakterek utólag vannak rányomva.A garanciát szokták emlegetni a bolt ellen, de mivel az enyémre alapból csak 1 év nemzetközi az összes, ezért nekem az nem akkora veszély (remélem).
Kaptam hozzá Garianciakártyát (levelet?), bele van nyomva egy matrica, szóval gondolom érvényes.
-
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18639 üzenetére
a DP állítólag nem hivatalos úton beszerzett gépeket árul, külföldről hozzák (szürke import), így minimum szitázott billentyűzet várható, rosszabb esetben a garancia érvényesítéssel is probléma lehet.
Személyes tapasztalat nincs, más topikokban olvasottak alapján sajnos ez a helyzet. Épp tegnap volt szó róla itt, hogy a core i7 procival szerelt gép itthon még nem kapható hivatalosan. -
NTonee
veterán
válasz
Babajenks #18636 üzenetére
kicsit túlparázod ezt a dolgot.
Minden el tud romlani, de erre van a garancia. Nincs olyan, hogy dedikált memóriás vga-val a ramot eteted meg, ha a sajátja elromlik. Ha te osztott memóriásat akarsz, akkor neked nem erre gépre van szükséged, hanem valami intel vga-s kacatra.
Mi az, hogy normális notiknál? Ha neked szükséged van grafikai teljesítményre, akkor szóba sem jöhet olyan gép, ahol osztott memória dolgozik! -
NTonee
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Babajenks #18624 üzenetére
e szerint dimm ram van benne
amiben dimm ram van ahhoz,hogy cseréld le kell venni a hátlapot mindenképpen,vagy legalábbis a takarólemezt a ram modulról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest