- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz
Feenyx #18801 üzenetére
Asus N550JK teszt – nVIDIA GTX 850M és Intel Core i5-4200H Friss teszt a gépről és ami nem annyira meglepő, csak jókat írnak róla.
-
NTonee
veterán
válasz
Feenyx #18807 üzenetére
a logi szerviz nem a fixit kft?
Lehet hdd-t, ramot cserélni/bővíteni. Ajánlott is egyébként egy ssd bele, a hdd-t meg hdd caddy-be dobni (itthon is kapni valahol), ha nincs szükség optikai meghajtóra.
A vga beállításról fogalmam sincs, sosem volt még optimusos gépem.De gondolom lehet.
-
NTonee
veterán
válasz
Feenyx #18801 üzenetére
asus szerviz: FixDirect Kft.
Vélemény: őőő... jó a gépi kávéÉn jártam már (valószínűleg) miattuk rosszul, de nem akarom elvenni a kedved. Az asus gépeket szeretem általában. Több is volt (aktuális G53 és a következő is asus lesz), ismerősöknek is többször asus gépet szereztem be, megelégedéssel használják.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Feenyx #18803 üzenetére
rohadt halk, csak a HDD zörgését hallod (azt is csak kifejezetten csendes környezetben), a ventit nem.
netezéssel nekem eddig pár nekifutásból közel 4 órák jöttek ki (5-6-os fényerőn), de még semmit nem tudtam foglalkozni azzal, hogy mi az, amit le lehet lőni, hogy ez valamicskét megnőjön.
erre valakinek van tippje? -
bence5527
csendes tag
válasz
Feenyx #18801 üzenetére
Szia!
Nekem van pár hete N550JK-m, úgyhogy saját benyomások alapján tudok válaszolni a kérdésekre.
1. Nem volt sok laptopom ezidáig, de ezzel maximálisan meg vagyok elégedve minden téren. Amikor valaki elsőre meglátja, legyen az akár nő, akár férfi, mindenkinek egyöntetűen tetszik. Szóval a külcsín kiváló, és a teljesítményre is többet nyújt, mint amire számítottam. Persze SSD-vel, alapvetően elég ócska HDD van bent, ezt tudnám negatívumként felhozni.
2. Azt kell mondjam, jól össze van rakva. A teteje és az alja szerintem fém, ami nagyon minőségi érzést nyújt. A gép sarkánál simán meg lehet emelni az egészet, semmi recsegés nincs. A fedlap hullámzik, ha megnyomkodod, de alapvetően nem nyomkodod.
Amikor megvettem a DVD illesztése csúnya volt, jó nagy rés volt a hátuljánál. De vissza lehetett pattintani, és most már szép.
3. Egy kézzel is ki lehet nyitni akár a kijelzőt, de azért nem egyszerű. Kinyitva talán 1 centis holtjátéka van, ha mozgatod. De ha nem az a cél, hogy mozgasd, akkor nem mozog.
4. A billentyűzet nekem nagyon tetszik, abszolút nem horpad középen se. Nagyon kényelmes rajt gépelni, jól járnak a gombok, nagyon szép a billentyűzetvilágítás is.
5. Nagyon durva játékot még nem nyomattam rajt, egy NFS Rivals tökéletes fut, és olyan 80fokra megy fel a proci. Amint kilépsz a játékból nagyon gyorsan lehűti a rendszert. Kívülről a billentyűzet felett középen melegedik leginkább, de onnan se kell elrántanod a kezed, ha hozzáérsz.Olyan helyeken, ahova nyúlkálsz alapjáraton, ott nem meleg.
Szervízeltetni még nem kellett hálisten, szóval abban nem tudok nyilatkozni.
Összességében nekem nagyon bejött a gép, és főleg az, hogy milyen árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest